Hva er de beste verktøyene for å konvertere DVDer til MP4-filer?

Tidligere, hvis du ville se en film hjemme, måtte du bruke en clunky DVD-spiller og TVen du hadde hjemme. De dagene er lenge borte, nå eier alle en PC, en nettbrett, en smarttelefon og en bærbar datamaskin, eller alle de ovennevnte.

Å spille DVDer på din PC eller bærbar PC er lett hvis du har en fysisk DVD-spiller innlemmet, eller et virtuelt bilde av DVDen og riktig programvare for å montere bildet.

Hvis du vil se DVDer på din favoritt mobile enhet, vil du ikke kunne spille av DVD-filene. I dette tilfellet trenger du en programvare som lar deg enkelt omdanne en hvilken som helst DVD-fil til MP4-filer.

5 verktøy for å transformere DVDer til MP4-filer

1

Movavi Video Converter

Movavi Video Converter er et kraftig verktøy som tilbyr et stort utvalg av muligheter for å konvertere noen DVD til en MP4-fil. Denne programvaren fungerer raskt, og har batchbehandlingsalternativer som er svært nyttige når du må behandle et stort antall videoer.

Denne programvaren inneholder et stort antall videopresentasjonsmaler som gjør at du enkelt kan velge den som passer perfekt til skjermstørrelsen på mobilenheten. Du kan velge å eksportere filene dine til en mobilenhet direkte fra denne programvaren, så snart konverteringsprosessen er fullført.

Med denne programvaren kan du redigere, trimme, slå sammen, endre lydinnstillingene og også kutte DVD-filene dine for å lage flotte videoer som du stolt kan presentere til familie og venner.

 • Last ned nå Movavi Video Converter (Free)
2

AnyVideo Covert

AnyVideo Converter er et annet flott programvarealternativ som gir deg muligheten til å endre formatet på DVD-filene dine i MP4-filer, for enkel å se på mobile enheter eller spare plass på harddisken.

Dette verktøyet klarer å konvertere DVD-filene til MP4 uten å miste mye av kvaliteten, selv om størrelsen på filene vil bli endret.

Denne programvaren støtter kanskje andre videoinnganger - MPEG, VOB, WMV, 3GP, 3G2, MKV, MOD, M2TS, etc. og kan også eksportere filer til WMV, MPG, AVI, ASF, M2TS, 3GP, 3G2, FLV osv.

AnyVideo Converter kommer i både gratis og betalte versjoner. Selv om den betalte versjonen har noen ekstra funksjoner, er den gratis versjonen et veldig nyttig og komplett verktøy.

 • Sjekk nå AnyVideo Converter Premium versjon

Selv om AnyVideo Converter kommer i både en gratis og betalt versjon, tilbyr den betalte ikke mange ekstra funksjoner, men det passer for bedrifter.

Viktige funksjoner inkluderer:

 • HEVC / H.265 videokoding
 • Rask konverteringshastighet med høy kvalitet
 • HEVC - komprimerte videoer til halvparten av kildefilens størrelse, uten tap av kvalitet
 • Kan rippe og trekke ut lyd fra CDer og DVDer
 • Brenn video til DVD eller AVCHD DVD
 • Redigerbare video codecs, dimensjon, bitrate, bildefrekvens, sample rate, kanal, video / lyd kvalitet, etc.

Last ned AnyVideo Converter fra den offisielle nettsiden

3

iSkySoft Media Converter Deluxe

iSkySoft Media Converter er et utrolig kraftig verktøy som lar deg bare omdanne DVD-filer til Mp4-formatfiler. Dette gjør at du kan spare plass på harddisken eller bærbar enhet, og på denne måten kan du se favorittvideoene dine hvor som helst.

Denne programvaren kan også konvertere MP4, MKV, WMV, MP3, etc., og kan også konvertere 4K / HD-video i 1080p og 720p HD-format, uten å miste noen kvalitet.

Med iSkySoft Media Converter kan du også bruke det innebygde videoredigeringsprogrammet til å justere deler av videoen du vil ha, og også beskjære, trimme og rotere. Du kan også legge til vannmerke, tekst og metadatainformasjon enkelt.

Du kan tilpasse DVD-videoene dine med innebygde maler med forskjellige temaer, for eksempel - romantisk, ferie, hav, etc. Du kan brenne flere DVDer samtidig, og konvertere DVD til alle filformater, inkludert Mp4.

Denne programvaren lar deg også sikkerhetskopiere prosjektene dine, og gir deg trygghet om å miste en viktig video, og i tilfelle en utilsiktet sletning eller skade på harddisken, kan filene enkelt hentes.

 • Last ned nå iSkySoft Media Converter (Trial)
4

AimerSoft DVD Ripper

AimerSoft DVD Ripper er et annet flott programvarealternativ som gir deg muligheten til å transformere DVD til et stort utvalg av formater, med høy hastighet og kvalitetsresultat.

Du kan bruke denne programvaren til å konvertere DVD-filmer til både SD- og HD-videoformater, inkludert - AVI, MP4, WMV, MOV, FLV, MKV, 3GP, MPEG, 3D-filmer, etc.

En av de beste funksjonene som finnes i AimerSoft DVD Ripper er det store spekteret av innebygde forhåndsinnstillinger for forskjellige enheter. Dette alternativet forenkler prosessen med å velge hvilket formatutgang du vil oppnå. Dette kommer enda mer nyttig for folk som ikke er vant til å håndtere forskjellige filformater.

Denne programvaren gir et veldig nyttig innebygd videoredigeringsprogram som lar deg tilpasse dine DVD-filmer til dine ønsker. Du kan rotere videoene, trimme, beskjære, legge til undertekster, vannmerker, og også slå sammen flere filer i en video. Merge-alternativet lar deg spille filmene dine sømløst.

Prøv AimerSoft DVD Ripper

5

Apowersoft Free Online Video Converter

Dette er et flott gratis online video konvertering alternativ som lar deg enkelt omdanne DVD-filer til MP4-er. Bortsett fra dette kan du også omforme dine DVD-filer til alle populære formater - MOV, AVI, WMV, MKV, SWF, ASF, FLV, VOB, RM, 3GP, og kan også konvertere alle populære formater til DVD.

Selv om dette er et online konverteringsverktøy, må du installere lanseringen for å kunne bruke den.

Denne programvaren har også et godt utvalg av videoredigeringsverktøy som lar deg få profesjonelle resultater. Du kan slå sammen videoer, bruke effekter og vannmerker, trimme, endre størrelse og forhåndsvise alle endringene før du bruker dem.

Du kan også laste ned desktopversjonen for Apowersoft Video Converter Personlig eller kommersiell versjon.

 • Last ned nå Apowersoft Video Converter (prøveversjon)

Konklusjon

Med kunnskapen du oppnådde ved å lese denne veiledningen, kan du nå konvertere DVDene dine til MP4-er og se dine favoritt TV-programmer, filmer og musikkvideoer på farten.

Ved å omforme filene dine til MP4-er kan du spare plass på harddisken, noe som kan være svært nyttig hvis du bruker en PC med liten lagringsplass.

Funksjonene som finnes i programvaren som presenteres i denne artikkelen, dekker også andre oppgaver, for eksempel videoredigering, sammenføyning, eksport direkte til mobile enheter, etc.

Vi vil gjerne vite hvilket programvarealternativ du valgte å konvertere DVD-filene dine til MP4-er. Gi oss beskjed i kommentarseksjonen nedenfor.

RELATERTE GUIDER DU TRENGER FOR å sjekke ut:

 • Slik spiller du DVD Video_TS-mappefiler i Windows 10
 • Fix AutoPlay fungerer ikke for CDer og DVDer i Windows 10
 • Løs: DVD-stasjon mangler i Windows 10