Hva er den beste programvaren for å åpne WPS-filer på Windows 10?

WPS-fil er et dokument opprettet ved hjelp av Microsoft Works tekstbehandlingsprogramvare. Filformatet ligner .DOC av Microsoft Word, men mangler noen avanserte formateringsalternativer som et Word-dokument vanligvis inneholder.

Standardprogramvaren som ble brukt for å åpne WPS-filer var Microsoft Works 9, men programvaren ble utgått i 2010. Det er imidlertid mange program som MS Word og MS Publisher som kan åpne WPS-filer, men du må velge eldre filformat som kan være tasking.

Her er noen av de beste programvarene du kan bruke til å åpne WPS-filer i dag.

Åpne WPS-filer på Windows 10 med disse verktøyene

1

File Viewer Plus (anbefalt)

File Viewer Plus er en av de beste filviserne tilgjengelig. Du kan bruke programvaren til å konvertere dokumenter, bilder og filer til andre filformater. I tillegg kan du også endre og lagre bilder ved hjelp av den innebygde bildeditoren. For hver fil, åpner du deg, kan du få tilgang til skjulte funksjoner som verktøyet gir tilgang til sikrede filbaner.

I mellomtiden støtter File Viewer over 300 filformattyper og støtter WPS-filtype. Med File Viewer Plus kan du åpne, redigere og endre informasjonen i WPS-filformatet. Derfor kan du bruke denne programvaren til å åpne WPS-filer på Windows 10-datamaskinen.

Til slutt kommer dette verktøyet med en brukermanual som gir deg klare opplæringsprogrammer om hvordan du bruker programvaren effektivt. File Viewer støtter alle Windows-operativsystem, spesielt Windows 10.

  • Last ned nå File Viewer Plus (gratis nedlasting)
2

Libreoffice

LibreOffice er en utmerket åpen kildekode kontor suite som vanligvis brukes som et alternativ til Microsoft Office. Suiten inneholder applikasjoner som ligner på Microsoft Office, som "Writer", som er tekstbehandleren, "Calc", som ligner Excel, og "Impress", som er et presentasjonsprogram.

Denne programvaren har et brukervennlig grafisk brukergrensesnitt, og du finner det enkelt å justere fra MS Office, fordi deres applikasjoner har lignende innstillinger til Microsoft Office. Forfatterprogrammet er en god erstatning for MS Word, og kan åpne mange filformater, inkludert WPS-formater.

Med forfatterprogrammet kan du redigere, endre og åpne WPS-filer i Windows 10 PC. Dette gjør den til ideell programvare for WPS-filformatene dine, ettersom andre formateringsalternativer som fonter, tabellinnsetting, ligner på Microsoft-arbeider.

Selv om programvaren er begrenset i generelle funksjoner i forhold til kontor, er det fortsatt et godt alternativ å ha som du kan åpne WPS-filer, og det er gratis å laste ned også.

Last ned LibreOffice

  • LES OGSÅ : Slik åpner du WIM-filer i Windows 10
3

Microsoft Works

Selv om Microsoft Works ikke lenger vedlikeholdes av Microsoft, er det fortsatt tilgjengelig for nedlasting på ulike tredjeparts nettsteder. Microsoft Works er en mindre versjon av Microsoft Office Suite, da det er en produktivitetspakke utviklet for personlig bruk hjemme.

Denne Office-pakken inneholder et tekstbehandlingsprogram for å lage CVer, brev og andre dokumenter, et regneark som brukes til å registrere og analysere data som varebeholdninger og en arbeidsdatabase som brukes til å lagre informasjon som e-post og kontakter.

I tillegg er standard tekstformat for Works tekstbehandler WPS, og brukere kan åpne, redigere og modifisere WPS-filer med verktøy som er tilgjengelige for å tilpasse innholdet i filen. Annet format som Microsoft Word DOCX-format støttes også.

Works er imidlertid et flott alternativ til Microsoft Office Suite for personlig bruk; dermed kombinerer det alle kvaliteter av kontorpakken i en mindre pakke. I mellomtiden kan du bruke Microsoft Works til å åpne WPS-filer på Windows 10-datamaskiner.

Last ned Microsoft Works

4

NCH ​​Doxillion

Denne programvaren er en gratis dokumentkonverter som konverterer filformater fra ett format til et annet. Programvaren lar deg få tilgang til filer før du konverterer dem, og er en praktisk programvare å ha på din Windows 10-PC.

NCH ​​Doxillio n støtter mange filformater fra DOC, PDF, RTF, HTML, XML, WPD, ODT, og mest spesielt WPS filformat. Du kan åpne WPS-filformatene dine og se innholdet i det, selv om redigeringsverktøyene er begrenset i dette verktøyet. Det kan også gjøres mindre justeringer av WPS-dokumentene, for eksempel skifte av skrifter.

Siden NCH Doxillion er hovedsakelig en filkonverter, kan du konvertere batcher av WPS-filer til hvilket format du vil ha for videre bruk. Imidlertid bruker programvaren en enkel dra og slipp mekanisme for å konvertere filformater og er tilgjengelig for Windows 10 operativsystem.

Last ned NCH Doxillion

Har du brukt noen av programvaren vi nevnte ovenfor for å åpne WPS-filer på Windows 10 PC? Del din erfaring med oss. Du er velkommen til å kommentere nedenfor.