Hva er det beste gratis innsamlingsprogrammet for veldedige organisasjoner?

Selv om det finnes en rekke kraftige innsamlingsprogrammer på markedet, har de en tendens til å koste ganske mye. Hvis du kjører en ny eller liten ideell, har du ikke råd til å betale hele prisen for en donationsprogramvare på grunn av andre kostnader som lønn for dine ansatte, å betale ikke-profittens plasseringsleie, etc.

Heldigvis finnes det et godt utvalg av svært nyttig gratis innsamlingsprogramvare på markedet, som dekker et stort utvalg av funksjoner som enkelt kan sammenlignes med betalte versjoner.

I dag vil vi utforske noen av de beste programvarene som lar deg enkelt håndtere alle aspekter av innsamlingsprosessen for din veldedighet.

4 gratis innsamlingsprogramvare for din veldedighet

1

Houdini Prosjekt

Houdini Project er et av de beste gratis innsamlingsprogramvarene på markedet, og tilbyr deg et utrolig bredt spekter av funksjoner. De fleste av de avanserte funksjonene som finnes i denne programvaren, finnes vanligvis i andre betalte abonnementsprogrammer.

Denne programvaren kan dekke mange områder, og forenkle prosessen med å administrere din veldedighet, uansett hvor stor den er, eller hvor mange donasjoner du mottar hver måned.

Du kan behandle donasjoner, skape fundraisingskampanjer, sette tidsplaner for tilpassede profesjonelle hendelser, og også administrere databasen av givere, alt fra en brukervennlig dashboard.

Ved hjelp av denne programvaren kan du enkelt bygge og dele donasjonsskjemaer, og er perfekt egnet for individuelle ideelle organisasjoner, men er også egnet for fullt bygget crowdfunding-nettsteder og oppstart.

På grunn av det er åpen kildekode natur, er denne programvaren kostbart oppgradert og forbedret av brukere over hele verden. Dette gir Houdini Project en stor fordel sammenlignet med de andre programvarealternativene som presenteres i denne artikkelen.

Her er noen av de beste funksjonene i Houdini Project:

 • Kan behandle betalinger - automatiske utbetalinger med rapporter (CSV), SSL 256-bit kryptering
 • Kan lage arrangementssider og skrive ut billetter - Billettene kan tilpasses fullt ut for å passe godt til din veldedighet
 • Tillater deg å holde øye med mengden penger som hevdes i hendelser, og antall deltakere
 • Gir deg muligheten til å observere historien om transaksjoner fra ett dashbord - tilbyr også kraftige filtrerings- og søkealternativer
 • Støttet databaseadministrasjon - ubegrenset antall poster, detaljert filtrering, kan sende bulk email med filtre, stort sett med e-postmaler og utkast, etc.
 • Donasjon behandling
 • Dashboard som omfatter tilbakevendende donasjoner, analyser og utbetalinger

Hvis du vil se en fullstendig liste over funksjoner som finnes i Houdini Project, kan du besøke den offisielle nettsiden.

Prøv Houdini Project

2

CiviCRM

CiviCRM er en annen flott gratis innsamlingsprogramvare som kan hjelpe deg med å administrere alle aspekter av din veldedighet fra komforten til et omfattende dashbord. Du kan bruke denne appen til å administrere registreringsprosessen, opprette innhold og administrere alle aspekter av medlemskap.

Denne programvaren ble designet spesielt for å hjelpe deg med å drive veldedighet og samle donasjoner, holde styr på givere og kommunisere lett med dem.

CiviCRM integrerer perfekt frontend-fundraiseringselementene med datainnsamlingsdelen, noe som gjør den til en av de beste programvarene på markedet.

Verktøyet kan settes opp slik at både enkeltpersoner og grupper av givere kan aktiveres i stipendfond, du kan sette inn et innsamlingsmål, lage din egen nettside og sende invitasjoner til å donere, alt fra ett enkelt dashbord.

Her er noen av de beste funksjonene som finnes i CiviCrm:

 • Kontaktadministrasjon - lagrer hele spekteret av kontaktdata på et sikkert sted
 • Konfigurerbar og tilpassbar - du kan leie en programmerer og tilpasse installasjonen til dine behov
 • Medlemskapsstyring - Brukerne kan registrere seg og betale online med automatisk påminnelser om fornyelse av medlemskap
 • Kompatibel med all regnskapsmessig programvare
 • Saksbehandling - kan skape, administrere og holde oversikt over arbeidsflytene dine
 • Event management - alt du trenger for å sette opp og administrere alle aspekter av arrangementet ditt
 • E-postmarkedsføring - kan skape og sende masse e-post til lister med A / B-testing og statistisk analyse
 • Kan spore bidrag og skape profesjonelle rapporter

CiviCRMs brede utvalg av funksjoner kan økes enda mer ved å installere ett eller flere av de mange tilgjengelige alternativene. Du kan se en fullstendig liste over utvidelser her, og en veiledning om hvordan du installerer utvidelser her.

Last ned CiviCRM

3

ProcessDonation

Denne programvaren er en flott online donasjonsadministrasjonsprogramvare som gir deg både en gratis og betalt versjon.

Den gratis versjonen av denne programvaren har et stort sett med funksjoner som sikkert vil komme i gang på din fundraising reise.

Den støtter en tilpasset donasjonsside, gir deg mulighet til å administrere fundraising-arrangementet, gir deg enkle delingsalternativer, og gir også mulighet til jevnlig innsamling.

Den gratis versjonen av ProcessDonation inneholder nesten alle funksjonene som finnes i den betalte versjonen, men er begrenset til bare en kampanje om gangen, og med muligheten til å stille inn en administrator.

Dette bør ikke være et problem for nystartede innsamlingsorganisasjoner, og når veldedighet vokser, kan du alltid investere i en betalt versjon om nødvendig.

Her er noen av funksjonene i den gratis versjonen av ProcessDonation:

 • Flott brukervennlig dashbord som gir deg oversikt over all informasjon i programvaren
 • Kan håndtere alle aspekter av årsaker og redigere detaljer
 • Kan produsere profesjonelle e-postkampanjer - dette gjør det mulig å markedsføre kampanjen din enkelt
 • Automatisk varsler og kvitteringer
 • Lar deg starte sosiale medier kampanjer
 • 1 standard donasjonsside - med mulighet til å kjøpe en "egendefinert" donasjonsside separat

De betalte versjonene av programvaren legger til noen andre nyttige funksjoner:

 • Kan håndtere crowdfunding kampanjer
 • Tillater deg å administrere alle aspekter av donordatabasen din
 • Tillater mobil fundraising
 • Billettsalg

Hvis du vil se en fullstendig liste over funksjoner for hver versjon av ProcessDonation, kan du besøke nettsiden for den offisielle funksjonen. Hvis du har spørsmål, kan du besøke den offisielle FAQ-siden.

Prøv ProcessDonation

4

Donor Box

DonorBox er et annet flott programvarealternativ å bruke hvis du trenger en gratis innsamlingsprogramvare.

Denne appen tilbyr et stort utvalg av funksjoner, og det er hovedsakelig fokusert på å få nye givere, behandling av donasjoner, og hjelper deg også med å holde donordatabaser oppdatert.

Du kan opprette egendefinerte donasjonssider, tillater multi-valuta, og kan også enkelt eksportere rapporter til MailChimp eller SalesForce.

DonorBox er et flott programvarealternativ, og kan brukes fritt for veldedige organisasjoner som ikke overstiger mengden på $ 1000 / måned donasjoner.

Hvis du overstiger dette beløpet, må du betale en avgift på 1, 5% av dine donasjoner, for å fortsette å få tilgang til DonorBox dashboard og funksjoner.

Her er noen av de beste funksjonene som finnes i den gratis versjonen av DonorBox:

 • Beautiful tilpassbare skjemaer som kan endres for å være kompatible med et hvilket som helst nettsted ved hjelp av CSS
 • WalletAsk - har mulighet til å sette opp kampanjen slik at donatorer betaler gebyrene, slik at du kan spare penger
 • God integrasjon med Zapier, Salesforce og Mailchimp
 • Tillater dine lånetakerne å donere ukentlig, månedlig eller årlig - tillater deg å sikre vanlige midler
 • Donorer kan donere med debetkort, kredittkort, Google Pay, Apple Pay, PayPal, etc.

Prøv DonorBox

Konklusjon

I denne artikkelen har vi utforsket noen av de beste programvarealternativene på markedet som lar deg enkelt håndtere alle aspekter av innsamlingen din, CRM, og også betalinger og arrangementer.

Vi vil gjerne vite hvilket programvarealternativ du valgte og hvorfor. Bruk kommentarseksjonen nedenfor.