Vi traff en snag Laster inn filen: Slik reparerte vi feilen

Skype er absolutt en av de beste programmene når det gjelder å drive samtaler over hele verden. Og en av grunnene til effektiviteten er stabiliteten på tvers av flere enheter, datamaskiner, mobil og nettbrett.

Det er selvfølgelig gratis å laste ned, brukervennlig og viktigere, tilsynelatende veldig godt kodet.

Men som alle andre programmer, vil Skype noen ganger frustrere ved å rapportere ulike feil når man prøver å utføre noen oppgaver. For eksempel når det gjelder fildeling, opplever brukerne en gang imellom "feilen vi laster opp filen" -feilen.

Nå er dette feilen vi skal se på i denne artikkelen. Du vil lære hva som forårsaker det, og hvordan du feilsøker det irriterende vi rammer et problem, og laster opp filmeldingsproblemet ditt når du bruker Skype.

La oss begynne.

Hva forårsaker feilen "Vi Hit A Snag Loading Your File"?

Problemet oppstår hovedsakelig når man prøver å laste ned noen filer fra gamle samtaler, noe som betyr at du ikke kan lagre de relevante filene på enhetene dine.

Dette kan være som et resultat av en rekke faktorer, inkludert:

  1. Avsenderen er inaktiv på Skype

Denne feilen har vært ganske vanlig blant Skype-brukere, hvis partnere ikke lenger er på Skype. Dette betyr at du kanskje ikke er heldig at hvis festen som sendte deg de aktuelle filene, har slettet sin Skype-konto.

  1. Du kan bruke en inkompatibel versjon av Skype

Det er alltid tilrådelig å bruke den nyeste versjonen av programvare. I utgangspunktet kan en Skype-oppdatering mislykkes i å kjøre jevnt og generere noen problemer - som denne utfordringen - når du utfører vanlige oppgaver.

  1. Skype-samtaler lagres i bare 30 dager

En vanlig grunn til denne feilen er at Skype lagrer filer, telefonsvarer og til og med ringe opptak på skyen i bare 30 dager.

Derfor blir innhold som er eldre enn 30 dager, slettet automatisk fra Skype-servere.