Vil du spille Heroes of the Storm? Her er 5 av våre favoritt VPN

Heroes of the Storm er et online multiplayer spill utgitt i 2015 av Blizzard Entertainment. Handlingsspillet dreier seg om spillere som kjemper i en arena. Dessuten har Heroes of the Storm mange tegn fra andre Blizzard-spill som Overwatch, Starcraft og Diablo.

Spillet er basert på en kamp royale der 5 versus 5 kamper oppstår; Spillerne kan også spille mot datamaskinstyrte tegn. Du kan velge en av fire roller som inkluderer; assassin, støtte, spesialist og kriger. Hver av disse roller har sine sterke og svake sider som kan utnyttes for å få en fordel over motstanderen din.

Men Heroes of the Storm-spillerne opplever problemer med tilkobling til spillservere som lags og slow-connections. Det kan også være DDoS-angrep på systemet ditt, som kan sørge for spillopplevelsen din. Derfor er dette her VPN kommer inn; bruk av en VPN reduserer risikoen for tilkoblingslag og gir deg sikker tilkobling til spillserveren.

Dette innlegget vil veilede deg på den beste VPN-tjenesteleverandøren for å velge fra med detaljert informasjon som vil veilede deg om å gjøre et valg på riktig VPN for Heroes of the Storm som gir deg maksimal verdi for pengene.

Beste VPN-verktøy for Heroes of the Storm

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er et populært VPN med over 14 millioner brukere. VPN er kjent for sin gratis og betalte tjeneste som gir sikkerhet og godt valg av servere. Dette beste VPN for stormens helter tilbyr over 1200 servere på tvers av 54 steder i over 50 land over hele verden. CyberGhost gir deg tilstrekkelig servervalg å velge mellom for å koble til Heroes of the Storm-servere.

I tillegg har serverne sine gode hastigheter, og de eier sine servere, noe som betyr at forbindelsene dine blir rutet gjennom sine servere, noe som øker ytelsen og påliteligheten. Denne VPN har også en logg policy og krypterer dataene dine med 256-bit kryptering.

Imidlertid er CyberGhost litt dyr sammenlignet med andre rivaler med premieplanen som begynner på $ 5, 99 som faktureres årlig og leveres med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

  • Last ned nå CyberGhost VPN (77% rabatt tilbud)

Sjekk ut denne veiledningen om hvordan du installerer Cyberghost og komme i gang så raskt som mulig.

2

NordVPN (foreslått)

NordVPN er stolt av sin sikre forbindelse og har konsekvent vært blant de beste VPNene som omgår geo restriksjoner. NordVPN er ideell for sikkerhetsbevisste Heroes of the Storm-spilleren, ettersom de overholder en streng politikk som ikke garanterer at loggboken sikrer at spill- og surfaktiviteten ikke lagres på sine servere.

I tillegg tilbyr NordVPN mer enn 3000 servere på 70 steder i over 50 land over hele verden. Dette store antallet servere gir deg flere muligheter å velge mellom når du åpner Heroes of the Storm-servere. Selv om et stort problem om VPN er serverhastigheter, men NordVPN er en av de få unntakene som tilbyr raske servere som muliggjør sikre og raske tilkoblinger.

Videre kommer NordVPN til en kostnad på $ 69 årlig som er rundt $ 5, 75 per måned med en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Dette er ganske rimelig for tjenestene som tilbys av denne utmerkede VPN-tjenesteleverandøren. De aksepterer også bitcoin for betalinger.

- Last ned nå NordVPN

  • RELATED: Best VPNs for World of Tanks for raske spill økter
3

IPVanish

Denne populære VPN-leverandøren er en av våre favoritt VPN for Heroes of the Storm-spill, da de gir utmerket service. IPVanish er en av pioner VPN-tjenestene og tilbyr over 1000 servere på 89 steder i 60 land. Dette plasserer det på toppnivå for serveralternativer.

IPVanish har også en god blanding av raske servere og sikker tilkobling som gjør dem til en svært pålitelig VPN-tjenesteleverandør. De tilbyr 256-bit kryptering og omdirigerer tilkoblingen din via sine servere som holder tilkoblingen din trygg mens du nyter spillingen din. Utenfor spilling gir IPVanish også stor verdi, og du kan ha opptil 5 samtidige tilkoblinger på ett enkelt abonnement.

Deres abonnementsplaner gir stor verdi med deres årlige abonnement, som starter på $ 58, 9, noe som tilsvarer $ 4, 87 i måneden, og du får en 7-dagers pengene tilbake-garanti som er nok tid til å teste deres tjeneste.

Last ned IPVanish

4

StrongVPN

StrongVPN er en av de eldste VPNene i bransjen med mange års erfaring parallelt med deres kvalitetsservice. De tilbyr over 600 servere på 62 steder i 26 land. Disse serverne er strategisk plassert for å sikre at du har en server som kan omgå noen geografisk begrensning. VPN er kjent for sin pålitelighet og sikre nettverk av tilkoblinger

I mellomtiden er StrongVPN et godt valg, VPN for Heroes of the Storm-spillerne, da du får pålitelighet mest på forbindelsene med toppmoderne krypteringsteknologi. Deres servere gir anstendig hastighet som gjør VPN et godt valg for spillere i regioner med dårlig internetthastighet, da programvaren automatisk velger den raskeste serveren i nærheten av deg.

Sterk VPN premieplan starter på 4, 37 dollar per måned som faktureres årlig og leveres med en 5-dagers pengene tilbake, noe som gir deg tid til å teste og vurdere tjenesten deres.

Last ned StrongVPN

  • RELATERTE : 5 beste VPN-er for PlayerUnknown's Battlegrounds (PUGB)
5

Privat Internett-tilgang

Som navnet antyder, fokuserer Private Internet Access mer på kryptering og holder din private aktivitet privat. Privat internettilgang tilbyr deg over 3000 servere på tvers av 38 steder i 28 land. Dette gir Heroes of the Storm spillere gode valg når det gjelder å velge det beste VPN for å få tilgang til spillserverne.

En interessant egenskap om PIA er det; det stopper innkommende tilkoblinger til systemet ditt hvis forbindelsen er kompromittert. I tillegg er PIA blant de mest brukte VPN blant fildeling på Internett-fellesskapet og er kjent for sin sikre forbindelse.

PIA gir god valuta for pengene når det gjelder prising, og du kan få VPN for så lite som $ 2, 50 i måneden som faktureres årlig og leveres med en 7-dagers pengene tilbake-garanti.

Last ned PIA

Nyt Heroes of the Storm-spill med noen av de ovennevnte VPNene, da de gir en sikker pålitelig forbindelse med god valuta for pengene.

Del din erfaring med oss ​​i å bruke noen av VPN for Heroes of the Storm vi nevnte ovenfor. Du er velkommen til å kommentere nedenfor.