Vil du automatisk skjule adresselinjen på kant? Slik gjør du det

I dag har hver nettleser utallige funksjoner og tilpasningsalternativer. Man kan si at de har for mange av dem. Men funksjoner som gir en sluttbruker med det ryddige grensesnittet er mer enn velkommen. Microsoft Edge har ulike salgspunkter, og er flittig annonsert av Microsoft.

Men det er denne en ting som for meg personlig (og jeg håper det er flere av oss), gjør Edge ikke så ille. Nemlig, hvor Google Chrome mislykkes med fullskjermmodus, gjør Edge det veldig bra. Og det tillater brukere å automatisk skjule adressefeltet, som er unironically, utrolig liten funksjon.

Slik fjerner du automatisk adresselinjen i Microsoft Edge

La oss begynne å være helt ærlig: Microsoft Edge er ikke en reell trussel mot Chrome eller Firefox. I det minste for øyeblikket. Markedsandelene viser at Google Chrome og Mozilla Firefox er langt utover mer fremtredende løsninger når det gjelder nettlesere. Imidlertid er djevelen i detaljene, og det er sikkert noen ting som Microsoft Edge kan tilby til brukere.

En av de mest etterspurte funksjonene er det automatiske skjulalternativet for adressefeltet, men Chrome-utviklere savner det på en måte med hver ny oppdatering. Hvis du har en mindre skjerm, er det rene grensesnittet mens du surfer, mer enn velkommen. Og det er en ting som tilsynelatende gjorde Microsoft Edge-teamet bra. Fullskjermalternativet på Chrome gir ikke for mye mening, siden du må komme ut av fullskjermbildet for å få tilgang til, vel, noe.

På den annen side, ved å bare trykke på F11-tasten mens du surfer på Edge, får du et rent og ryddig grensesnitt. Deretter flytter du pekeren mot toppen (der verktøylinjen vanligvis ligger), og adresselinjen vil dukke opp. Det er enkelt, men ganske greit å bla på Internett på en ren måte. Personlig liker jeg virkelig å skjule skrivebordet oppgavelinjen og dette passer så bra som du kan ta full størrelse på skjermen.

Dette er kanskje ikke salgskortet for alle å plutselig slå bandvognen mot Microsofts innfødte nettleser. Men det kan fortsatt gjøre endringer. Og hvis den automatisk gjemme adresselinjen (verktøylinjen også er din kopp te, sørg for å gi den et øyeblikk. Hvem vet, kanskje er Microsofts aggressive reklame ikke så meningsløst som man antar.

Uansett kan vi pakke det opp. Så bare åpne Edge, trykk F11, og nyt enkelheten. Hvis du har kommentarer du vil dele, er kommentar-delen bare nedenfor.