VPN er blokkert på skolen, hotellet, høyskolen eller universitetet: Hvordan å blokkere det

De vanligste stedene folk vil bruke VPN er enten på jobb, på skolen, på et hotell, eller på høyskole og / eller universitet. Dette er områdene som vanligvis har offentlig Wi-Fi, så lenge du har passordet, er det lett tilgang til internett for deg.

Men selv med all tilgangsinformasjon gitt, har disse samme institusjoner begrensninger om hvem eller hva som kan få tilgang til nettene sine, og derfor stiller de tilgangsbegrensninger til programmer som VPN.

Men hva skjer når VPN-en din er blokkert på skolen, hotellet, høyskolen eller universitetet, og du trenger tilgang til internett?

Heldigvis finnes det måter å kringgå slike restriksjoner og fortsette med arbeidet ditt eller surfing. Sjekk ut de listede løsningene nedenfor for det bestemte stedet VPN-en din er blokkert.

FIX: VPN er blokkert på skolen, hotellet, høyskolen eller universitetet

 1. Skole
 2. Høyskole
 3. universitet
 4. hoteller

1. VPN er blokkert i skolen

Nettverk som blokkerer VPN-trafikk kan unblocked ved hjelp av flere teknikker og / eller verktøy og få full tilgang. Selv om VPN ikke kan komme gjennom skolens brannmur, er det andre som faktisk kan - de kalles Stealth VPNs.

Skoler i disse dager har internettilgang, men admins kontrollerer alltid at studentene ikke gjør abe-virksomhet på nettet, slik at de overvåker og / eller begrenser tilgang ved å blokkere ting som sosiale nettverk og spillnettsteder, samt VPN.

Den gode nyheten er at blokkering av slik VPN-trafikk krever identifikasjon, men du kan skjule trafikken din og gjøre den ublokkerbar.

Et av de beste VPN-verktøyene på markedet er Cyberghost . Dette VPN gjør det bra på alle enheter der det er installert, og det er veldig enkelt å bruke. Vi bruker det allerede på våre datamaskiner og må si at det er fantastisk: blokkerer alle trusler, har over 1000 servere over hele verden i mange land, unblocks Netflix og bruker ikke PC-ressurser.

Vi foreslår at du unngår gratis VPN, fordi de fleste ikke beskytter deg i det hele tatt. Du har billige planer over hele Internett og Cyberghost er en av de beste.

 • Last ned nå Cyber ​​Ghost VPN (spesielt 77% avslag)

Slik fjerner du VPN-moduler i skolen

En skjult VPN kan kryptere trafikken din slik at den ikke blir identifisert som VPN-trafikk eller det er forkledd som vanlig TLS-kryptert webtrafikk. Hvis du vil blokkere VPN, gjør du dette:

 • Kjør OpenVPN på port 443

Denne porten brukes hovedsakelig av SSL / TLS kryptert webtrafikk som en standard internettkrypteringsprotokoll som brukes hver gang et nettsted er tilgjengelig med sensitive data.

OpenVPN bruker allerede SSL-krypteringsbibliotek, så skift bare porten til 443, og den vil glide gjennom, bortsett fra de vanskeligste DPI-brannmurene. VPN-er lar deg bytte portnumre eller gi dedikerte serverlokasjoner for å tillate tilgang til port 443, så sjekk med VPNs teknisk støtte når du skal sette opp.

 • obfuscation

De fleste VPN-protokoller har en datapakkehode som en fingeravtrykk som kan la en brannmur gjenkjenne VPN-trafikk. I dette tilfellet vil bruk av VPN med obfuscation eller stealth-teknologi skjule pakkehoderne slik at fingeravtrykket ikke kan gjenkjennes.

 • Bruk TOR-nettverket

For avansert forvirring kan du bruke TOR-nettverket for maksimal privatliv og opphevelse. Dette gjør at VPNen din ikke kan blokkeres, men den blir dirigert via flere proxy lag som er kryptert, og kommer med forskjellige hastigheter, slik at det kan bli veldig sakte. Konfigurasjonsprosessen er også komplisert, men det er VPN-er med innebygd VPN-over-TOR-støtte.

2. VPN er blokkert på college

Nettverksadministratorer i høgskoler blokkerer vanligvis nettstedtilgang, spesielt til sosiale nettverk og streamingplattformer som Netflix og andre. Dette skyldes at elevene er kjent for å gjøre mye av torrent, så høyskole Wi-Fi var en av de store synderne for dette, og derfor ble det nippet i knoppen.

I dag kan studenter bare drømme om torrenting, pluss hovedideen er å hjelpe dem å fokusere mer på studiene sine. I tillegg er båndbreddebruken påvirket dersom hver student laster ned eller streamer på videoer, så skjer det ofte og raskere.

Men siden studentene er i en digital verden, er det nødvendig å få tilgang til disse områdene, slik at begrensninger påvirker og beseirer intensjonene av studier og forskning, som er ment å bryte informasjonsbarrierer og øke det globale samarbeidet. Det er derfor elevene bruker VPN til å omgå slike begrensninger.

Men høgskoler kan også blokkere VPN, slik at du kan komme rundt denne begrensningen, kan du enten bruke VPN med obfuscation eller endre portnummeret. I de fleste tilfeller oppdager kollegiumbrannmurer krypteringsverktøy via Deep Packet Inspection, for å unngå dette, skjul krypteringsprotokollene dine.

3. VPN er blokkert ved Universitetet

Dette er et sted for høyere læring, og hvilken bedre måte å øke kunnskap og dele informasjon enn ved å bruke internett? Dessverre, som høgskoler, er universiteter også utsatt for Wi-Fi-restriksjoner på campusnettene, noe som kan blokkere VPN-tjenester, som kjenner til Internett-restriksjoner, og blokkerer sosiale medier og streaming nettsteder.

VPN-er blokkert ved hjelp av bestemte porter blokkert av universitetsbrannmur, mens HTTPS / HTTP-porter er åpne. På samme måte kan universitetet bruke avanserte filtreringsmetoder som Deep Packet Inspection.

Portblokkering er den vanligste for å blokkere alle porter som ikke er nødvendig for å surfe på Internett, og derfor blir alle programmer eller tjenester som bruker en annen port, blokkert. Kryptert trafikk (HTTPS) bruker port 443, ukryptert trafikk (HTTP) bruker port 80. Derfor er port 443 og 80 alltid åpne.

Selv om standardkonfigurasjoner av OpenVPN, IPsec / L2TP og PPTP ikke bruker noen av disse, er SSTP den eneste krypteringsprotokollen som fungerer som standard på port 443. Det er dermed den beste protokollen til bruk på nettverk som trenger port 443 for vanlig surfing. I motsetning til PPTP er SSTP veldig sikker og fungerer bare på Windows.

Du kan videresende OpenVPN via port 443, men ikke alle VPN-leverandører tillater dette selv om de har denne funksjonen i sin stasjonære programvare (mobilenheter støtter ikke den).

Hvis universitetsbrannmuren bare blokkerer porter som krypteringsprotokoller bruker, velger du et VPN som tilbyr SSTP-protokollen eller tillater OpenVPN-port videresending til port 443 (kanskje port 80) for å omgå brannmuren og få ubegrenset tilgang til Internett.

En annen måte VPN-er blokkert er via en svært avansert brannmur som den kinesiske brannmuren som bruker DPI til å oppdage krypteringsverktøy. Dette betyr at portvideresending ikke er nok fordi brannmuren kan skille trafikk og blokkere VPN-trafikken. Skjul eller masker krypteringsprotokoller i dette tilfellet ved å sende OpenVPN over SSL og SSH-tunneler.

Ved hjelp av stealth VPN kan maskere VPN-trafikken din og gjøre den uoppdagelig, fordi all trafikk vil se ut som HTTPS, slik at universitetet ditt ikke vil fortelle deg at du bruker en VPN.

Ellers kan du få en billig smarttelefon og lage et WiFi-hotspot.

4. VPN er blokkert på hoteller

Hvis du har prøvd å bruke VPN på et hotell, kan du oppdage at det er blokkert som de kanskje vil at du skal betale for hotellfilmer i stedet for å streame gratis.

Her er hva du skal gjøre når VPN er blokkert av hotellet:

 • Forklud VPN-trafikken din som en vanlig nettleserstrafikk, noe som gjør det umulig for hotellets nettverk å blokkere VPN-tjenesten din, med mindre de vil blokkere all HTTPs nettlesertrafikk, noe som er usannsynlig.
 • Sjekk med IT-administratoren på datamaskinen på datamaskinens konfigurasjon, slik at de kan logge på situasjonen og feilsøke for deg. Når det gjelder et overlappende delnett, tilordner hotellets ruteren din maskin et privat IP-adresseområde, og dette samsvarer med kontoret, slik at når VPN-klienten kobles til, bruker den nåværende kilde-IP-adresse (kontornettverk) og gatewayen Du kobler til dette som en lokal adresse, slik at de overlapper og nekter din VPN-tilkobling.
 • Spør IT-administratoren for å konfigurere en annen IPsec-klient for å navigere automatisk.
 • Bruk skjult VPN-teknologi til å skjule og / eller forvride VPN-trafikken din slik at den ikke lett blir identifisert som sådan, eller forkledd som vanlig kryptert webtrafikk. Du kan gjøre dette ved å kjøre OpenVPN på port 443, eller bruke skjult VPN eller obfuscation
 • Du kan også kjøre VPN via Tor-nettverket, da det gjør det nesten ublockbart og høyt anonymt. Ulempen er at VPN vil bli sendt via flere krypterte proxy lag med varierende hastigheter.
 • Bytt mellom DNS-servere ved å bytte DNS av Internett-leverandøren din eller øke surfhastigheten.

Er det andre måter du vet for å komme seg rundt VPN-blokkering på hoteller, skole, universitet eller høyskole? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.