VGA fungerer ikke etter Windows 10, 8.1 Update for Some

Windows 8.1-problemene er ikke ferdige med, og etter hvert som jeg forsker mer, vises mer woes i horisonten. Denne gangen klager noen at hans VGA-skjermadapter ikke virker etter at han har oppdatert til Windows 8.1.

Her går vi igjen, nå har folk problemer med VGA-porten i Windows 8.1!

Feil og problemer med VGA-porten har blitt rapportert i Windows 8, og jeg har sett ganske mange av dem, men jeg håpet at Windows 8.1 ville fikse dem. Akk, dette har ikke skjedd, og flere Display Adapter-woes for de som bruker VGA fortsetter. Her er innspill fra en bruker som har dette problemet:

Min Asus UL30VT med Windows 8 fungerer som den skal før oppdatering til 8.1. Etter oppdatering har displayadapteren et problem: NVidia GeForce G210M: Denne enheten fungerer ikke som den skal, fordi Windows ikke kan laste driverne som kreves for denne enheten. (Kode 31) Det finnes utilstrekkelige systemressurser for å fullføre API.

Mobile Intel (R) 4-serie Express Chipset Family (Microsoft Corporation - WDDM 1.1): Windows kan ikke laste inn enhetsdriveren for denne maskinvaren. Føreren kan være skadet eller mangler. (Kode 39) {Kan ikke laste inn enhetsdriver}% hs Enhetsdriveren kunne ikke lastes inn. Feilstatus var 0x% x

Les også : Windows 7 versus Windows 8 Sammenligning: Old Meets New

Dette virker som et tilfelle der eieren glemmer å laste ned og installere de nyeste Intel VGA-driverne for sin spesifikke bærbare modell. Jeg tror ikke det har noe å gjøre med NVidias drivere, så jeg foreslår at han får de nyeste VGA-driverne direkte fra Intels nettsted. Har du opplevd et lignende problem med Windows 8.1-datamaskiner?

Ulike VGA-problemer i Windows 10, 8.1

Du kan oppleve flere VGA-relaterte problemer på PCen. Feilkoder, drivere ikke fungerer (en av de store problemene som forårsaker "VGA ikke fungerer"), ingen lyd og andre feil vil gi deg mange problemer mens du bruker PCen. Her er løsningsguider for de vanligste VGA-relaterte problemene:

  • Fiks: Windows 10 feilkode 43 for skjermkort
  • Løs: Nvidia driverkrasj i Windows 10
  • Fix: AMD Driver Crash på Windows 10
  • Full løsning: Nvidia grafikkort ikke oppdaget på Windows 10, 8.1 og 7
  • Ingen lyd etter installasjon av NVIDIA Graphics Drivers [Fix]

Før du begynner å følge trinnene fra en bestemt veiledning, vær sikker på at du oppdaget det nøyaktige problemet og gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis du har løst det.