Bruk denne programvaren for å få tilgang til blokkerte YouTube-videoer

De fleste av oss, spesielt brukere utenfor USA eller Storbritannia, har rammet inn i en video eller to som ikke er tilgjengelige i deres land. Dette store nettverket som forener det globale internett samfunnet har fortsatt skaperen pålagte begrensninger på grunn av reklame eller interessekonflikt.

Og selv om vi kan forstå det på den ene siden, er det fortsatt plagsomt. Heldigvis er det en måte (det er alltid på interwebz) for å unngå denne geo-restriksjonen og streame hvilken som helst video du liker.

I dag vil vi vise deg de 3 vanligste måtene, med fokus på nybegynnere og uformelle brukere. Så, hvis du er villig til å unngå geo-restriksjoner og bare trenger et verktøy for å gjøre det, se ikke lenger. Verktøyene nedenfor skal hjelpe deg i dine bestrebelser.

Slik får du tilgang til blokkerte og geo-begrensede YouTube-videoer fra hvor som helst

 1. Bruk en proxy-server eller nettleser 'VPN' -utvidelse
 2. Gi Virtual Private Network en tur
 3. Bruk Tor-nettleseren

1: Bruk en proxy-server eller nettleser-VPN-utvidelse

Når noen som ikke er vant til å unngå internettbegrensninger, går inn i dette problemet, er alle sjansene at de vil se på snarveier. Og de beste og enkleste er for det meste proxyer og nettleserutvidelser. Med de fleste av dem kan du etterligne din IP-adresse - få den til å se ut som den stammer fra det støttede stedet. De krever ikke tredjeparts programvare og de er enkle å bruke. På den annen side krever de fleste registrering, noe som kan være et problem med noen brukere. Spesielt de som er personvern-orientert.

Hvordan bruke proxy for å se begrensede videoer på YouTube? Det er ganske enkelt. Det finnes ulike nettsteder som kan brukes til å skjule din IP-adresse og erstatte den med den alternative. Den enkleste måten å gjøre det på er imidlertid å installere en av VPN-lignende utvidelser for nettleseren din. Det er mange løsninger i denne kategorien, og de er alle begrenset til en enkelt nettleser. Du kan ikke bruke den til alle andre programmer på PCen din for å få tilgang til og se begrensede YouTube-videoer.

Du finner lister over beste proxy / VPN-utvidelser for henholdsvis Chrome og Firefox, like nedenfor.

 • 6 Firefox VPN-utvidelser for sikker og rask surfing uten grenser
 • 5 beste Chrome VPN-utvidelser som skal brukes i 2018

Selv om Chrome er den ubestridte lederen av nettlesermarkedet, er Mozilla Firefox, med nylig omformet og sikrere kjerne, en levedyktig løsning. Opera kommer med sin egen VPN-løsning. Det er faktisk sakte, men det kan komme til nytte for å se en eller to videoer. Bare vent på at den skal lastes før du spiller den.

2: Gi det virtuelle private nettverket en tur

Nå er VPN hvor ting blir mer seriøse. Foruten den enkle mellommann-lignende manipuleringen av din fysiske IP-adresse, gir Virtual Private Networks deg så mye mer. Men la oss konsentrere oss om å unngå YouTube's geo-restriksjoner før vi sprer vårt fokus på den bredere bruken av VPN som et verktøy. De fleste VPN-er (i hvert fall premium) tilbyr mange servere for deg å velge, med hundrevis av IP-adresser på forskjellige steder over hele verden. Også båndbreddehastigheten og datapakkeforsinkelsen er tilstrekkelig i forhold til gratis VPN-løsninger og proxyer / utvidelser.

Her er fordelene ved å bruke VPN over noen andre løsninger:

 • Den dekker alle applikasjoner på en enhet og flere enheter i ett nettverk (multiplatform-støtte er også en ting).
 • Den har et mylder av servere over hele verden, slik at du kan velge den som passer deg best.
 • Det er raskt og pålitelig og tilbyr kryptering for maksimal personvern og databeskyttelse.

Det er imidlertid også spørsmål om å bruke en gratis VPN-løsning eller et premium, abonnementsbasert VPN. Vi støtter sterkt den sistnevnte siden det er der du får se de virkelige fordelene med VPN. Her er noen premium løsninger du bør prøve og se for deg selv:

 • CyberGhost VPN (Redaktørvalg for beste VPN i 2018)

 • NordVPN (anbefalt)
 • HotspotShield VPN (foreslått)
 • ExpressVPN
 • PrivateVPN

3: Bruk Tor-nettleseren

Til slutt, hvis du ikke er villig til å bruke penger på å kringgå geo-restriksjoner på YouTube, kan du også bruke Tor Onion Browser. Denne hippie-nettleseren er, i forhold til vanlige nettlesere, en ekte avtale når det gjelder personvern. Den tilbyr kryptering og bytter din IP-adresse med den alternative. Også noen bruker det til å koble til en mørk eller dyp web, som ofte tolkes som kjernen til alt ondt på internett.

Også, med hensyn til YouTube, bør du ha en enkel tid på å streame en video (for noen trenger du en konto, selv om). Konfigurering og bruk av Tor Onion Browser er like enkelt som å bruke noen annen konvensjonell nettleser, med noen mindre tweaks. Når du laster ned det, bør det være enkelt å sette opp det og koble til Internett på en mer sikker måte. Imidlertid, forhastet, forventer noen avmatninger.

Hvis du er villig til å prøve den, er det et open source-prosjekt og gratis å bruke. Her kan du laste ned den.

Det burde gjøre det. Bare hvis du vet en alternativ måte å unngå geo-restriksjoner på YouTube, sørg for å dele dem med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.

enhet! = currentEntity): currentEntities.concat (currentEntity) ">

Relaterte artikler

{{L10n}}
  {{#data}}
 • {{merkelapp}}
 • {{/data}}
{{#values}} {{post_title}} {{/ values}} {{#values}} {{post_title}} {{/ values}}