Ubisofts Uno kommer til Xbox One og PC

Det er et bestemt videospill som aldri blir kjedelig, og det er Uno. Det er sannsynligvis det morsomme kortspillet der ute på grunn av sin tidløse enkelhet og eviggrønne utfordring. Mens spillet har vært tilgjengelig for Xbox 360 siden 2006, kommer det nå til både Xbox One og PC.

Ubisoft, utvikleren bak Uno, forventes å frigjøre spillet 9. august for begge systemene. Spillet bør støtte videochat og leaderboards sammen med drop-in multiplayer. Spillerne vil kunne tilpasse husregler, spille klassisk Uno, og oppleve ny modus som kalles Theme Cards.

Her er en uttalelse fra Ubisofts offisielle blogg:

Enten du bare savner å spille den eller du leter etter en måte å introdusere den til en helt ny generasjon, vil det klassiske kortspillet Uno være tilgjengelig for nedlasting på PS4, Xbox One og PC den 9. august. I tillegg til den tradisjonelle matchende spill, inkluderer Uno nettbasert funksjonalitet som gjør at spillerne kan slippe inn og ut av spill, samt kommunisere via tale og videochatt. Ukentlige og globale online leaderboards vil også være tilgjengelige for de som ønsker å se hvordan du støter opp mot andre Uno-spillere. Og hvis du er helt ukjent med Uno, ikke bekymre deg. Denne versjonen av spillet har opplæringsprogrammer, tips i spillet og en oversikt over reglene for å få deg raskere.

Vi er ganske glade for dette spillet kommer ut fordi Uno mobile og PC-spill fra Gameloft er en smerte i venstre knokler. Mobilspillet krever at spilleren bruker mynter til å spille, men det gir ikke de myntene gratis, slik at spillerne kan spille så mye som de vil.

Spillet gir bort mynter hver 45 mintues, men du må klø på det og håper å tjene mer enn to. Problemet er at hvert klassisk spill av Uno koster 2 mynter. Hvis du ikke kan vente 45 minutter om og om igjen, kan brukerne kjøpe mynter med ekte penger. Med andre ord er det en svindel hvor Gameloft kan gjøre hundrevis eller tusenvis av dollar fra en enkelt spiller over en periode.

Det er flere spill å spille akkurat nå for både Xbox One og mobil. Tiki Taka Soccer er en av de nyeste og designet for Windows 10 Mobile. Og så har vi Resident Evil 4 for Xbox One som kommer denne 30. august 2016.