Slå Windows 8, 10 Tablet Into WiFi Hotspot

Med utgivelsen av Windows 8 bestemte Microsoft seg for å fjerne muligheten til å sette opp et ad hoc-nettverksalternativ fra grensesnittet. Den gode nyheten er at du fortsatt kan lage din Windows 8-maskin eller nettbrett til et Wi-Fi-hotspot, det er dessverre mye vanskeligere enn før, og det tar litt større tid.

For å få ting startet, trenger ikke alle oss en trådløs ruter, spesielt hvis vi bare trenger Wi-Fi for våre tabletter eller smarttelefoner, så det er ikke nødvendig å kjøpe en i noen tilfeller. For våre Windows 8 PC-brukere som ønsker å få systemet til å sende ut et Wi-Fi-signal, er det noen få skritt du må gå gjennom:

 • Først må du kjøre cmd som administrator
 • Neste del ville være å se om systemet ditt er kompatibelt
 • Skriv "netsh wlan show drivers"
 • Hosted Network Support skal vise Ja
 • Hvis ja, skriv "netsh wlan sett hostednetwork modus = tillate ssid = navn nøkkel = passord"
 • Erstatt "navn" og "passord" til alt du ønsker
 • Skriv "netsh wlan start hostednetwork"

I neste del av instruksjonene vil du forklare hvordan du aktiverer tilkobling deling fra Adapter Innstillinger for å gjøre Hotspot synlig og brukbar av andre mennesker og andre enheter.

 • Velg Innstillinger fra din Charms-bar og gå til Kontrollpanel
 • Åpent nettverk-og delingssenter
 • På venstre side går du til Endre adapterinnstillinger
 • Høyreklikk din aktive forbindelse og velg Egenskaper
 • Velg Deling fra øverste del av vinduet
 • Kryss av "Tillat andre ..."

Etter at alle trinnene ble fullført, vil forbindelsen være tilgjengelig for alle som har tilkoblingsnavnet og passordet som du har oppgitt. Hvis du ikke vil at noen fremmede bruker tilkoblingen du nettopp har konfigurert, må du passe på at du ikke har lett å gjette passordet.

Slå Windows 8-nettbrettet inn i et Wi-Fi-hotspot

Dessverre, for de fleste tabletbrukerne, kan du ikke få tilgang til ledeteksten for å følge trinnene som ble beskrevet ovenfor. Det finnes forskjellige måter å aktivere Hotspot-alternativet på. Det enkleste av dette vil være å bruke en app som gjør alt for deg. En av de bedre Windows 8-appene som finnes i butikken, er Thinix WiFi Hotspot. Du må følge linken som tilbys i Windows Store og laste ned programvaren direkte fra utgiverens nettsted.

Thinix WiFi Hotspot gjør det mulig å dele datamaskinens Internett-tilkobling med andre enheter. Det fungerer ved å lage et virtuelt hotspot ved hjelp av den trådløse adapteren i din Windows-baserte PC. Når hotspot er satt opp, kan du dele PC-en tilkobling med andre datamaskiner, tabletter, smarttelefoner og bærbare datamaskiner. Når du reiser og må betale for Internett-tilgang, gir Thinix WiFi Hotspot deg muligheten til å betale for en internettforbindelse og dele den forbindelsen på tvers av alle enhetene eller familiemedlemmene. Dette er ideelt i hoteller eller flyplasser, og i mange tilfeller rettferdiggjør kostnaden for Thinix WiFi Hotspot ved første bruk.

Du kan nå slappe av mens du nyter den delte Internett-tilkoblingen på alle Windows 8-enhetene dine og bla gjennom World Wide Web hvor som helst i huset ditt og i hagen. Thinix WiFi Hotspot-programvaren er spesielt nyttig når det gjelder Windows 8-tabletter, så følg lenken nedenfor for å få den.

Last ned Thinix WiFi Hotspot Installer for Windows 8

WiFi Hotspot tredjepartsprogramvare

Hvis nettbrettet ditt ikke tillater deg å gjøre det til et hotspot-punkt av ulike årsaker enn du kom på rett sted: Vi har 2 dedikerte lister som vil hjelpe deg. Den første listen er en liste over programvare som vil gjøre noen av dine Windows-enheter til et hotspot. Da de har prøveversjoner, kan du prøve dem, og se om de jobber på nettbrettet. Den andre listen er en liste over enheter som kan hjelpe deg med å ha WiFi i bilen din. Her er de (bare klikk på dem):

 • 5 beste Wi-Fi hotspot-programvare for Windows 10
 • 7 beste Wi-Fi-enheter for å holde deg tilkoblet på veien

Gi oss beskjed i kommentarene hvordan hjalp vår artikkel deg?