Topp 5 programvare for å gjenopprette Microsoft Word passord

Så du skrev en eksepsjonell del av artikkelen eller historien, klappet ryggen og fortsatte å sikre den med et super sikkert passord ved hjelp av Protect Document-funksjonen på Microsoft Word, klappet ryggen igjen og lukket dokumentet. Du kommer tilbake og prøver å åpne Word-dokumentet, det ber om et passord, du skriver inn det, og det viser seg å være feil.

Kreative forfattere har en tendens til å beskytte sitt arbeid på forskjellige måter. I denne alderen på internett, når du skriver på internett, kan du ikke ta den tilbake. Microsoft Word har en Document Protect-funksjon som lar deg beskytte dokumentet ditt ved å kryptere det med et passord eller begrense tilgangen med skrivebeskyttet og digital signatur.

Det skjer imidlertid at, ved å prøve å gjøre passordet ekstra sikkert, eller hvis du ikke bruker det passordbeskyttede dokumentet for ofte, glemmer du passordet. Microsoft Word har ingen innebygd funksjon som kan hjelpe deg med å gjenopprette passordet.

Heldigvis finnes det tredjepartsprogrammer som kan fjerne passordet fra et beskyttet Word-dokument.

I denne artikkelen tar vi en titt på den beste programvaren for å gjenopprette Microsoft Word-passord på kort tid.

Denne listen består av både gratis og betalt / premium passordgjenopprettingsprogram, så gå gjennom alle anbefalingene før du tar valget.