Topp 4 virtuell stasjon programvare for Windows 10 å bruke

CD-utseendet var en revolusjonerende ting i dataloggen, fordi vi endelig kunne lagre betydelig informasjon på et lite og lett å bære objekt. Da forsøkte vi å finne en metode som helt kan kopiere innholdet på en CD og lagre den på et annet sted. Slik oppsto ISO-bilder. Selv Microsoft bruker ISO-bilder i disse dager, så denne teknologien har fortsatt høy grad av anvendelighet.

Å skape disse bildene alt du trenger er en dedikert programvare for dette, som du finner gratis på internett. ISO kan brennes til en ny CD eller DVD eller til og med på en USB-flash-stasjon for å installere forskjellige programvare eller operativsystem raskere. En annen egenskap ved ISO-bilder er at den oppfører seg som en ekte disk. Det overbeviser datamaskinen for å oppføre seg med denne typen fil som en fysisk disk.

Programvaren som får denne typen fil kalles virtuell stasjon programvare fordi det ikke er fysisk støtte for informasjon, alle data lagres i datamaskinens minne. Her er en liste med den beste virtuelle stasjonen programvare tilgjengelig helt gratis for Windows 10.

Daemon Tools

Daemon Tools er en av veteranene i dette domenet som det for øyeblikket er på markedet i over 15 år, og det har det største antall brukere for øyeblikket. Den er tilgjengelig i 4 versjoner som gir 3 millioner brukere hver måned.

Den mest populære versjonen er Daemon Tools Lite, som også er den eneste som har en gratis versjon. Det regnes som en av de beste programmene av sin art, fordi den kan utføre operasjoner med en hvilken som helst kjent type bildefil og kan etterligne opptil 4 DTS + SCSI + HDD-enheter. Lite-versjonen har 3 lisenstyper: Commercial License, Personal License, Free License til forskjellige priser.

Kommersiell lisens er dedikert til institusjoner og utviklere fordi den er en av de mest komplette versjonene av Lite med ubegrenset antall installasjoner. Hver oppdatering vil bli gjort automatisk, og du vil ha dedikert teknisk støtte fra utviklere. Du kan kjøpe denne versjonen for 14.90 $ fra den offisielle nettsiden.

Med den personlige lisensen kan du installere programvaren på 3 datamaskiner hvor du får gratis oppdatering hver gang du trenger, og du vil ha glede av 24/7 teknisk støtte. Du kan ha denne typen lisens herfra for 4, 90 $.

Den gratis lisensen er en grunnleggende form for programvaren som kan utføre de fleste operasjonene, men du mottar ikke teknisk støtte fra utviklere, og du må godta det store antallet reklame.

Utviklerne tilbyr også en pakke som inkluderer fasilitetene til de tre typene lisens. Så for 29, 90 $ kan du ha hele Daemon Tools Lite med ubegrensede installasjoner, dedikert støtte og ingen reklame.

Du finner mer informasjon om de andre Daemon Tools versjonene på deres offisielle nettside.

Microsoft Virtual CDRom Kontrollpanel

Den første versjonen av denne programvaren ble introdusert på markedet i 2001, men Microsoft har revidert den i 2013, og forbedret den. Dette programmet fungerer for XP, Vista og Windows 7. Dessverre Microsoft informerer oss om at de ikke gir noen støtte for dette programmet, men dette bør ikke berøre deg fordi det ikke kan skape noen skade så lenge du er sikker på at kilden til ISO filen er trygg.

Denne programvaren har ingen spesielle krav. Alt du trenger å ha er en nyere versjon av operativsystemet enn Windows Server 2003.

Det er veldig enkelt å installere det fordi det kommer i et selvutpakkende ZIP-arkiv. Etter at du har lastet ned filen, må du bare utføre den. Klikk Unzip og velg mappen der du vil bli installert. Før du bruker dette programmet, anbefaler vi deg å lese filen readme.txt for å forstå hvordan det fungerer med systemet.

Du kan laste ned denne programvaren helt gratis fra Microsofts offisielle nettside.

DVDFab Virtual Drive

Denne programvaren er orientert mer på mediedomenet: konvertering og videoavspilling. Det er en virtuell emulator for både DVD og Blu-ray-formater. Det kan emulere opptil 18 stasjoner og montere ISO-bilder opprettet i DVDFab og ISO-bilder opprettet av annen lignende programvare.

Dette verktøyet har introdusert en ny utvidelse i programemuleringsområdet, .miniso . Vi vet at en ISO-bildefil inneholder 2 deler: bildeoverskriften med identifiseringsrollen og andre filer og mapper. .Miniso- filen er som bildeoverskriften, og ved å bruke den kan DVDFab simulere en normal ISO, ved å bruke den med bestemte mapper.

Denne programvaren har mange innstillinger som er fullt tilpassbare. Du kan velge ett språk fra de nesten 20 tilgjengelige, du kan la programvaren montere det siste bildet automatisk og avmontere alle driverne når du avslutter. Du kan til og med angi manuelt antall stasjoner fra 0 til 18. Det er et profesjonelt program det krever ikke en kraftig datamaskin til å kjøre. De anbefalte systemkravene er tilgjengelige for alle datamaskiner fra disse dager. Alle har en nyere versjon enn Windows XP og en mye kraftigere prosessor enn Pentium II.

Du kan laste ned denne programvaren gratis fra den offisielle nettsiden til utviklerne.

WinCDEmu

WinCDEmu er en av de enkleste å bruke verktøy av denne typen. Denne programvaren lar deg montere optiske bilder ved å klikke på dem. Den har mange fasiliteter som reserverer et sted for ham blant de mest effektive virtuelle stasjonene. Den kan fungere med ISO, CUE, NRG, MDS / MDF, CCD og IMG-bilder, den støtter og ubegrenset antall stasjoner, installasjonsstørrelsen er mindre enn 2 MB, du trenger ikke å starte systemet på nytt etter installasjonen, det har mer enn 20 språk å velge mellom, det er gratis for alle typer bruk, og en av de beste funksjonene er at den ikke bruker noen stasjonsbokstaver når du ikke bruker den.

Installasjon er veldig enkelt og krever ikke lang tid å gjøre det fordi det kommer med forhåndsdefinerte innstillinger som du kan endre når som helst ved å merke av for Tilpass installeringsalternativer- boksen.

Den er kompatibel med alle versjoner av Windows nyere enn Windows 2000. Du kan laste ned denne programvaren herfra.