Topp 4 automatisk SMS-avsender programvare for PC å bruke i 2019

I verden av smarttelefoner og travle mennesker, stoler en stor del av befolkningen sterkt på å sende SMS. Enten det er en personlig melding eller en bedriftsmelding, sender du SMS i nødstilfelle er den beste kommunikasjonsstrategien. Det er raskt, sparer tid og koster minimal.

Men hva om du vil sende den fra din Windows 10-PC? Vel, det er automatisk SMS-avsender programvare for PC som gjør jobben.

Disse er spesielt nyttige for bedrifter der de trenger å sende servicepåminnelse, kurertaljer, for bestillingsbekreftelse og mer. Den automatiske sms-avsenderprogramvaren for PC hjelper brukerne med å sende meldinger i bulk for markedsføringsformål. De har også automatisk svarfasilitet send hvor meldinger automatisk sendes til kunder på bursdagen sin.

Vi har shortlisted noen av de beste automatiserte bulk SMS programvare som gjør livet enkelt for bedrifter.

4 best automatiserte bulk SMS programvare for PC

1

Tekst Magic

Text Magic er en automatisk SMS-avsender programvare for PC som lar brukerne sende tekstmeldinger via skrivebordet ved hjelp av sin messenger. Faktisk er det et alt-i-ett-bulk SMS-program som fungerer på to måter.

Det lar brukerne sende tekstmeldinger til ansatte og kunder, og til og med ta med kontakter eller administrere lister. Det konverterer også smarte e-post til SMS og sender den, med svar mottatt i e-post.

Brukere kan synkronisere appens SMS-tilgang med deres nettsted som bruker SMS API-verktøy. Dette bidrar til å legge til tekstmeldingsfasilitet i forretningsprosessen. Videre hjelper appen brukere med å sende målrettede meldinger til sine kunder i bulk eller en om gangen.

I tillegg kan brukerne også benytte seg av toveis online SM chat-alternativet, muligheten til å videresende en e-post som en SMS til en distribusjonsliste, motta meldinger på nettet og mer.

Best av alt, innkommende meldinger kan automatiseres som inkluderer automatisk respons og legger til abonnenter.

Pris: 30-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig; betal som du planlegger for $ 0, 059 per tekst

3

TextWik

TextWik lar deg lage en gratis konto for å begynne å bruke sin robuste stemme og assimilert e-postmarkedsføring programvare. Det er en smart app som følger med robuste tekst- og SMS-markedsføringsverktøy. Det er et enkelt og pålitelig verktøy som også er brukervennlig.

Merket er koblet til mobilnettverk over hele verden, og hjelper brukerne med å sende bulk SMS til kunder fra alle steder. Best av alt, dette anlegget er tilgjengelig til svært rimelige priser.

Mobil nøkkelord er et annet aspekt som øker sjarmen til mobilmarkedsføringskampanjer til et bestemt marked. Det gir ferie til et uendelig antall søkeord som hjelper brukere å sende tekstmeldinger fra PC eller mens du er på farten.

Mens brukerne kan planlegge masse SMS, sender den også meldinger automatisk til personen som abonnerer på den. MMS- eller bildemeldinger, 2-veismeldinger, automatisk fødselsdagslevering, SMS-innhold eller detaljert analyse for kampanjer er noen av de andre hovedfunksjonene.

Pris: starter fra $ 24 per måned.

4

Atomic SMS Sender

Atomic SMS Sender har til hensikt å spare på kostnader, investeringer på små nivåer og maksimal avkastning ved hjelp av bulkmeldinger. Den kan skryte av å dekke over 800 nettverk over 200 land i verden.

Det gir rask og sikker kommunikasjon med kunder ved å levere markedsføringsvarsler, varsler og andre meldinger ved hjelp av bulkmeldinger.

En av de viktigste funksjonene er å planlegge SMS-levering basert på en bestemt dato og klokkeslett. Dette hjelper kundene på mottakerenden som er basert i en annen tidssone. Planleggeren kan også sende påminnelser til en bestemt hendelse, forhåndsinnstille og levere hilsener.

Programvaren sender en lenke for å abonnere med hver gruppe gratis bulk SMS ved hjelp av abonnentens telefonnummer. Kunden legges da til Unntakslisten.

Best av alt, det tilbyr leveringsrapporter av meldingene som er sendt, og angir detaljert statistikk. Det inkluderer leveringstid, pris og antall deler. Det tillater ikke bare brukere å sende masse tekstmeldinger, men hjelper dem også med å kontrollere effektiviteten i sanntid.

Pris : gratis prøveversjon tilgjengelig for 10 meldinger; Prisen varierer basert på land.

Konklusjon

Sende SMS på nettet er en av de mest kompetente måtene å levere viktig informasjon til kundene dine. Enten du vil varsle en enkeltperson eller en gruppe av dem, hjelper automatisk SMS-avsenderprogramvaren til PC å forenkle ting.

Så velg et av valgene dine og gå med markedsføringskampanjene dine.

RELATERTE POSTER:

  • 5 beste verktøy for gratis samtaler og meldinger på PC
  • Beste automatiserte chat programvare for å forbedre forretningskommunikasjon
  • 5 beste samtalehåndteringsprogramvare for Windows-PCer for å administrere kundeanrop