Topp 3 må-ha spill backup programvare for Windows 10

Mens sikkerhetskopiering av PC-data er ekstremt viktig, er sikkerhetskopiering av spill ved hjelp av et programvare for sikkerhetskopiering av spill like viktig. Windows 10 er en av de mest populære plattformene for spillere å hengi seg til sine spillaktiviteter. Men det kan være frustrerende når spillet allerede er i gang, og det er et systemkrasj.

Etter å ha prøvd alle mulige hacks fra internett, gir opp den eneste løsningen igjen. Videre kan identifisering av lagrede filer manuelt av favorittspillene være tidkrevende. Men å ha en kraftig spill backup programvare vil sikre at alle spill data og fremgang er sikkerhetskopiert automatisk og kan gjenopprettes når som helst.

Heldigvis er det mye slik programvare tilgjengelig i disse dager for å hjelpe brukerne med å sikkerhetskopiere sine spill. Vi har shortlisted det beste spillet backup programvare for din bekvemmelighet.

Sikkerhetskopier spillfilene dine med disse 3 verktøyene

1

Genie Tidslinje Hjem 10

Genie Timeline Home 10 er perfekt for de som ønsker å sikkerhetskopiere spillene sine mens de andre oppgavene på PC-en går uten problemer. Programvaren gir jevn beskyttelse av alle filer i bare tre enkle trinn. Velg backup-stasjon, velg data, sett sikkerhetskopieringsalternativer, og systemdataene er beskyttet. Den komprimerer automatisk filene for å spare plass og viser beskyttelsesnivået for å betegne sikkerhetskopien.

Programvaren lar brukerne komme tilbake i tide for å gjenopprette filer. Brukere kan også vise tidslinjen med nye, endrede og fjernede filer. Best av alt, det blandes med Windows, slik at brukerne kan kontrollere backupen med bare et høyreklikk.

Blant de andre funksjonene er:

  • Kjører automatisk uten noen intervensjon;
  • Backups overvåker på farten;
  • Spill / filmmodus som automatisk blokkerer unødvendige popup-vinduer som sikrer at brukerne har en uavbrutt spillopplevelse;
  • Den leveres med et rent og enkelt grensesnitt som gir enkel oppsett for sikkerhetskopiering.

Samlet sett er det en effektiv programvare for sikkerhetskopiering av spill som sikkerhetskopierer alle viktige data, inkludert spill, filmer, musikk, bilder og mer.

Pris: gratis prøveversjon tilgjengelig; starter fra $ 39, 95.

2

Praktisk sikkerhetskopiering

Handy Backup er en annen flott backup programvare som automatisk sikkerhetskopierer og gjenoppretter for alle hjemme-PCer (inkludert Windows 10) eller bedriftsserver.

Det tillater ikke bare spillere å lagre spilldataene sine i eget filformat, de kan også vise, endre eller gjenopprette enda en enkelt fil av sikkerhetskopiene ved hjelp av de vanlige filbrowsingverktøyene, for eksempel Utforskeren, uten krav om fullstendig gjenoppretting.

Programvaren leveres med et konsolidert brukergrensesnitt som gjør det mulig for brukere å sikkerhetskopiere filer, mapper, cloud kontoer, nettsteder, etc., gjennom ett enkelt grensesnitt. Hva mer?

Den tilbyr også flere backup teknikker som inkluderer å ta komplette, progressive, forskjellige eller blandede sikkerhetskopier, synkroniser data og til og med opprette forskjellige versjoner av datasettdata. Videre, for de som ønsker å sikre kun bestemte filer og mapper kan det til og med komprimere og passordbeskytter dem, enkelt.

Selv om standardversjonen tilbyr en rask backup-løsning for filer, mapper, spill og e-post fra et personlig system til lokale stasjoner (Google Disk, One Drive, etc.), tilbyr pro-versjonen støtte for nettsteder, cloud-kontoer, ODBC-baserte databaser, SFTP, og så videre.

Pris: standardversjon - $ 39; Pro-versjon - $ 99.

3

GameSave Manager

De som ser etter et gratis alternativ, kan GameSave Manager være den beste innsatsen. Denne programvaren tillater brukere å sikkerhetskopiere sine spill, gjenopprette, og deretter dele spillprosessen ved hjelp av de lagrede filene.

Det sparer tiden brukerne vil bruke til å lete etter lagrede filer manuelt for et bestemt spill siden det er kompatibelt med et stort utvalg av spill. Populært eller ikke-populært, du vil finne et bredt utvalg av spill som støttes av denne programvaren.

Ved lansering av programvaren på PCen for første gang, skanner den først systemet for eventuelle lagrede spillfiler, og deretter fylles filene automatisk ut basert på spillene som er sporet. I tilfeller der brukerne ikke klarer å identifisere spillet, kan de til og med se etter katalogbanen manuelt for å sikkerhetskopiere det aktuelle spillet.

Den beste delen er at det ikke bare sikkerhetskopierer de lagrede filene, men også sikkerhetskopierer eventuelle registerdata knyttet til spillet.

Noen av de andre funksjonene inkluderer:

  • Synkroniser og lenke som tillater brukere å flytte visse lagrede data til en katalog opprettet av brukerne ved hjelp av representativ lenke;
  • Lar brukerne gjenopprette data ved å bare klikke på "Åpne arkiver" -alternativet, velge den angitte filen, og deretter klikke på "Gjenopprett" -fanen;
  • Tillater også brukere å autentisere arkiver opprettet tidligere.

Når spillbackupen er opprettet, kan spillerne lagre dataene sine sikkert på deres skyskonto for å kunne få tilgang til dem dersom systemet krasjer.

Pris: gratis.

Å spille et spill er vanedannende, og det kan være skuffende å miste spilldata. Sikkerhetskopier og gjenopprett spillet ditt med en av disse kraftige programmene, og opplev uavbrutt, lykksalig spill.

RELATERTE POSTER:

  • 5 nyttig enterprise backup programvare for å kjøpe for din bedrift
  • 5+ Windows-programvare for sikkerhetskopiering for å beskytte dataene dine
  • 5 beste programvaren for å vise FPS i Windows-spill