Topp 20 Xbox One-spill under $ 10

Xbox Store tilbyr et stort utvalg av spill som passer hver lomme, så selv om du har $ 10 og vil kjøpe et Xbox One-spill. Vi har noen forslag.

Xbox One-spill med en meget vennlig prislapp

Limbo (anbefalt)

Det er rimelig å si at Limbo er en av de beste puslespillplattformene noensinne laget. Spillet handler om en liten gutt som er usikker på sin søsters skjebne og bestemmer seg for å komme inn i limbo for å finne henne.

Spillets svart-hvite estetikk vil umiddelbart ta øynene som et unikt element og avgjørende for spillets spill og generelle atmosfære. Gjennom hele løpet av spillet kommer du over mennesker som vil prøve å drepe den lille gutten mens andre som vil løpe bort fra ham.

Du kan kjøpe Limbo for $ 9, 99 fra boksen Store.

Vokse opp (foreslått)

Dette spillet lar deg følge BUDs eventyr, en søt liten robot, da den kjemper for å samle alle deler av sitt morsskip nå spredt i rommet.

Som en spiller, vil du lede BUD og utforske en hel fremmed planet rik på flora og fauna. Du vil også få nye venner. Når den utforsker det nye miljøet, bruker BUD mange ukonvensjonelle trekk i stedet for å gå: den vil kaste seg i ballmodus for å øke, sprette og rulle rundt i planeten og sveve mellom flytende øyer.

Du kan kjøpe Grow Up for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Guns, Gore og Cannoli

Dette spillet tar deg til 1920-tallet Thugtown. Ikke ta for lang tid til å få lagrene dine, men vær forberedt på ikke-stop, over-the-top, raske action. Som spiller møter du gangster fra 20-tallet og opplever vennskap, forræderi, hevn og vitner for førstehånden oppgang og fall av en kriminell mastermind.

Spillet forteller historien om Vinnie Cannoli og hans mobfamilie. Under byen overkropp av zombier, er det en mørk historie om konspirasjon og svik. Som en spiller er hovedoppgaven din å løse den lurte mafiaen og regjeringens konspirasjoner mens du leter etter din tapte venn og prøver å lære mer om zombieutbruddet.

Du kan kjøpe Guns, Gore og Cannoli for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Slank: Ankomsten

Slank: Ankomsten er den offisielle spilltilpasningen av Slender Man. Målet ditt er å finne 8 manuskripter om den slanke mannen. Ikke bli for nær ham, men jo mer du gjør, desto raskere render din sunnhet.

Du kan kjøpe Slank: Ankomsten for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Kontrast

Det første som vil imponere deg om dette spillet er grafikken. Som spiller vil du utforske et surrealistisk 1920-drømmelandskap og film noir-inspirert virkelighet. Du spiller som Dawn, den imaginære vennen til en liten jente som heter Didi. Du har krefter som ingen andre gjør, og du kan bruke dem til å hjelpe Didi finne ut mer om mysteriene rundt familien hennes.

Sammen løser du hjertebøyende puslespill og går inn i en verden av kabaretsangere, sirkusartister og andre uvanlige tegn.

Du kan kjøpe kontrast for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Cannon Brawl

Cannon Brawl lar deg pilot et luftskip, beordre kraftige våpen, og skyte høydrevne lasere. Bruk disse våpnene til å ødelegge jorden fra under dine fiender.

Spillet vil utfordre din evne til å håndtere kampprioriteter, så vel som din reaksjonshastighet. Du har over femten enheter og fem luftskippiloter å velge mellom for et stort utvalg av strategiske kombinasjoner. Den konkurrerende 1v1 online multiplayer med rangert matchende lar deg invitere en venn for et privat slag og som først står.

Du kan kjøpe Cannon Brawl for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Tegn en Stickman: EPIC

Tegn en Stickman: EPIC er et spill som definitivt skiller seg ut fra mengden. Din stickman-kompis ble kidnappet av den onde Zarp, og du er hans eneste håp. Kjemp mot sværmer av morderbier, fiendens drager og andre onde skapninger. Bruk Xbox Kinect eller styreknappens joystick til å skisse og doble deg gjennom de mange utfordrende hindringene som den onde Zarp kaster på deg.

La fantasien løs og skriv inn denne tegneserie-lignende verden. Du kan kjøpe Draw a Stickman: EPIC for $ 7, 99 fra Xbox Store

Mareritt fra dypet: Det forbannede hjerte

Den karibiske museumskonsulenten Sarah Black gjør de endelige arrangementene for Grand Pirate-utstillingens stjerneklassifisering - det mummifiserte liket av en fryktelig pirat fra det 18. århundre. Piraten kommer da til liv og kidnapper Sarahs teenagedatter. Hennes eneste alternativ er å gå etter ham og redde datterenes liv.

Du vil gå til chilling steder, utforske rotting shipwrecks og dank og mordant grotter mens du bruker din wits å finne ledetråder, løse oppgaver og uncoil de gamle mysteriene av Skull Island.

Du kan kjøpe mareritt fra Deep: The Cursed Heart for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek

Hvis du liker puslespill, kan du prøve Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek. Du finner deg selv utenfor en liten by på siden av veien. Kroppen din husker de siste dramatiske hendelsene som tankene dine ikke kan eller vil ikke huske. I det tilsynelatende fredelige, lurker pastorale land i Vermont et gammelt onde. Spørsmålet er: er du modig nok til å konfrontere det?

Du kan kjøpe Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Riptide GP2

Riptide GP2 gir deg en rakettdrevet hydrojet og setter dine racingferdigheter til test. Du kommer til å møte dynamisk, stadig skiftende bølge av bølger mens du går gjennom futuristiske bybilder, vridningskanaler og elver. Spillet gir deg også muligheten til å bygge en samling kraftige vannfartøyer og tilpasse deres ytelses- og malingssystemer.

Du kan delta i 6-spiller-skjermbilde og vise dine racingferdigheter foran vennene dine. Single Player Karrieremodus lar deg konkurrere i over 60 utfordrende løp og freestyle hendelser.

Du kan kjøpe Riptide GP2 for $ 6, 99 fra Xbox Store.

Leos Fortune

Leo er en søt liten skapning som har ett mål i tankene: jakten på den listige tyven som stjal gullet sitt. Heldigvis er hans oppgave ikke så vanskelig som tyven har falt gullstykker som brødkremer gjennom skogen - eller er det en felle?

Du vil utforske frodige omgivelser fra mossete skoger og tørre ørkener til snødekte fjell. Hold deg våken hele tiden og unngå feller satt av tyven. Løs fysikkbaserte oppgaver og gå videre til neste nivå.

Du kan kjøpe Leo's Fortune for $ 6, 99 fra Xbox Store.

Fibbage: The Hilarious Bluffing Party Game

Fibbage: The Hilarious Bluffing Party Game er et trivia spill lastet med humor. Du kan spille den med 2 til 8 spillere, og dine tre hovedoppdrag er følgende: lure vennene dine til å tro på dine løgner, unngå deres, og finn den uvanlig opprørende sannheten. Ja, i den haug med løgn er det også et riktig svar.

Gjør ditt beste for å lure motstanderne dine til å tro at bluffen din er sant, og du får flere poeng. Det er godt å vite at du skal bruke telefonen, nettbrettet eller til og med bærbar PC som en kontroller.

Du kan kjøpe Fibbage for $ 6, 99 fra Xbox Store.

En gutt og hans blomst

En gutt og hans Blob er et spill som du kanskje spilte for mange år siden. Nå er det tilbake med en finere remake. Du spiller som gutten, og du spiser Blob gelébønner og ser ham forvandle til kule og nyttige gjenstander for å løse gåter og unnslippe fare.

Spillet er avhengig av en robust og følelsesmessig drevet historie, utfordrende spillere til å løse oppgaver og stole på Blob selv i de mest desperate situasjonene. Du vil elske den nye spillgrafikken og gameplayen.

Du kan kjøpe A Boy og His Blob for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Brobygger

Hvis du liker å bygge ting, vil du elske Bridge Constructor. Dette spillet gir deg muligheten til å bli broingeniør og arkitekt. Du kan lage og designe dine egne broer og se hvordan de oppfører seg når biler og lastebiler går over dem. Bruk fysikkloven for å unngå total sammenbrudd.

Spillet har mange nivåer du kan utvikle gjennom, slik at du får mer erfaring med brobygging. Det finnes 64 nivåer, 4 forskjellige byggematerialer og 3 forskjellige lastlagringsnivåer.

Du kan kjøpe Bridge Constructor for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Whispering Willows

I denne tittelen tar du rollen som Elena, en ung jente med den ekstraordinære evnen til å projisere sin ånd utenfor kroppen sin. I sin spektrale form kan hun samhandle med både velvilje og onde ånder. De tapt sjeler, som er fast i tid og rom, holder hemmelighetene at Elena vil trenge å krysse en skremmende gammel herregård.

Du må bruke Elena's kroppslige og eteriske former for å overvinne hindringer, løse palassens gåtefulle puslespill og finne sin tapte far. Har du det som trengs for å treffe spilleknappen?

Du kan kjøpe Whispering Willows for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Geit simulator

For å si det enkelt, gjør Geat Simulator deg en geit. Spillet handler om å forårsake så mye ødeleggelse som du muligens kan som en geit. Ødelegg ting med stil for å tjene enda flere poeng. Ja, mennesker er også mål, så vær ikke sjenert.

Ved første øyekast kan geitsimulator virke som et helt dumt spill, men det er ekstremt vanedannende og morsomt. Gi det et forsøk!

Du kan kjøpe Geit Simulator for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Beach Buggy Racing

Beach Buggy tar deg til en overraskende fylt verden av off-road kart racing mayhem. Når du løper mot dine rivaliserende drivere, ikke glem å samle de spesielle elementene som lar deg bygge galne powerups, som Dodgeball Frenzy, Fireball og Oil Slick.

Når du går gjennom spillet, kan du låse opp en rekke biler, inkludert noen monsterbiler. Beach Buggy Racing er ikke bare et 3D-racing spill, det er en episk kamp med spektakulær fysikkbasert gameplay. Ikke vær sjenert og knuse de andre kartkjørerne med over 25 helt unike Powerups. Skyv gasspedalen helt ned.

Du kan kjøpe Beach Buggy Racing for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Sparkle 2

Sparkle 2 utfordrer deg til å finne de fem fortryllede nøklene spredt rundt mystiske land. Hvis du klarer å finne dem alle, vil du låse opp hemmelighetene dine. Hvis du mislykkes, vil du bli med de endeløse sanger som alltid er fanget i disse landene. Spillet har toppmoderne spesialeffekter, over 90 nivåer, 16 kraftige fortryllelser og et vanedannende lydspor.

Du kan kjøpe Sparkle 2 for $ 7, 99 fra Xbox Store.

Tiny Troopers Joint Ops

Tiny Troopers Joint Ops er en episk bite-sized arkade skytespill, pakket mini kart av mayhem. Du vil beordre en liten hær med små, men modige troppere når du kjemper mot onde motstandere fra hele verden med en rekke våpen. Bygg den perfekte hæren og rekruttere spesialist som Medics, Machine Gunners og Elite Delta Force.

Denne arkadeskytten har også Zombie Wave Maps hvor ørkenenes døde faller ned i kjedene for å fortære deg. Hvis alt dette virker som et stykke kake til deg, og du tror du er tøff nok, kan du prøve Ultra Hard Mode.

Du kan kjøpe Tiny Troopers Joint Ops for $ 9, 99 fra Xbox Store.

Krypt av slangekongen

Krypten til slangekongen bringer frem krigerskeletter og mange andre gale skapninger i mørket. Denne middelalderske første personens hack'n'slash-dungeon-crawler med roguelike-elementer vil definitivt koble deg foran skjermen din i flere timer.

Som spiller vil du undersøke store, tilfeldig genererte fangehuller og bekjempe goblins, orker, skjeletter, gigantiske edderkopper og mange flere underverden skapninger ved hjelp av melee og varierte våpen.

Du kan kjøpe Crypt of the Serpent King for $ 2, 99 fra Xbox Store.

Som du kan se, er det et stort utvalg av spill du kan velge mellom racing spill og arkade skytespill til horror spill og mange andre.

Hvis du har noen forslag og anbefalinger, del dine tanker i kommentarseksjonen nedenfor!