Slik kan du importere iTunes-biblioteker til Groove Music

Microsoft re-branded sin musikk-app til Groove Music for en tid siden, og det ser ut som en god musikk tjeneste nå. Men noen bruker også andre musikktjenester, som iTunes, og de vil kanskje flytte iTunes-biblioteket til Groove Music.

Så i denne veiledningen skal jeg vise deg hvordan du gjør det i denne artikkelen.

Microsoft ønsker nye brukere for sin nye musikkapp, så det inneholdt et alternativ som lar deg importere iTunes-bibliotekene dine til Groove Music med bare noen få klikk.

Så, hvis du bestemte deg for å bytte fra Apples musikktjeneste til Microsofts, trenger du ikke å miste tid til å organisere biblioteker og spillelister, for hvem du jobbet hardt for å lage i iTunes.

Du må bare følge disse instruksjonene, og du vil ha iTunes-biblioteket ditt i Groove Music på noen få sekunder:

    1. Open Groove Music og åpen hamburger-meny
    2. Åpne innstillinger (gear-lignende ikon)
    3. Under Musikk på denne PCen, klikk på Importer iTunes-spillelister

Dette alternativet skanner iTunes-kontoen din for spillelistene, og den vil importere alle dem til Groove Music-appen din.

Så, som sagt, er dette en fin måte å tiltrekke seg noen nye brukere til med Groove Music. Og hvis Microsoft ikke inkluderte dette alternativet, ville mange brukere ikke engang plage å lage nye spillelister fra grunnen, i stedet vil de helst holde seg til sin nåværende musikkjeneste.

Bruker du Groove Music for musikkstrømmene dine, eller foretrekker du bare noen gammeldags måter, som YouTube? Og hvis du bruker appen, hva er ditt inntrykk av Microsofts nyeste musikkstrømstjeneste? Fortell oss din erfaring i kommentarene.

OPPDATERING: Siden skrivingen av dette innlegget bestemte Microsoft å avslutte støtten til Groove Music. Du kan fortsatt høre favorittlistene dine, men du må eksportere dem til Spotify først.

For detaljerte instruksjoner om hvordan du gjør det, kan du bruke denne håndboken, og du kan overføre Groove Music-spillelistene til Spotify på kort tid.

RELATERTE GUIDER FOR Å KONTROLLERE:

  • Beste musikkappene for Windows 10
  • MusicBee, programmet for musikkadministrasjonen går til Windows Store
  • 10 beste musikk anerkjennelse programvare å installere på din PC

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i august 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.