Surface Dial vil ikke slå på? Løs det med disse løsningene

Surface Dial er et nytt interaktivt verktøy som er bygd for å hjelpe skapere som kunstnere eller designere i deres kreative arbeid, men mange brukere rapporterte at Surface Dial ikke vil slå på. Dette kan være et problem, og i dagens artikkel viser vi deg hvordan du løser dette problemet en gang for alle.

Hva å hvis overflateoppringing ikke vil slå på?

 1. Tilbakestill overflatehjulet
 2. Bytt batterier

1. Tilbakestill overflatehjulet

Hvis Surface Dial ikke slås på, kan du løse problemet ved å tilbakestille enheten. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne batteridekselet og fjern AAA-batteriene fysisk.
 2. Vent noen sekunder og sett inn batteriene igjen.
 3. Trykk og hold knappen ved siden av batterirommet. Gjør dette til Bluetooth-lampen blinker. Bluetooth-lampen er på den andre siden av batterirommet.
 4. Start nå datamaskinen på nytt.
 5. Følg standardprosedyren for å parre Surface Dial med PCen.
 6. For det, klikk på Start > Innstillinger > Enheter . Under Bluetooth og andre enheter, skift Bluetooth- innstillingen til .

 7. Fra listen over nærliggende Bluetooth-enheter som oppdages av PCen, velger du Surface Dial . Følg eventuelle instruksjoner på skjermen som vises. Du er nå klar til å gå.

2. Bytt batterier

Ofte er døde batterier grunnen til at Surface Dial ikke vil slå på. Bare å erstatte dem skal være alt du trenger å gjøre.

 1. Åpne batteridekselet og sørg for at batteriene er satt riktig inn.
 2. Ta ut batteriene og sett dem i riktig rekkefølge.
 3. Trykk på paringsknappen.
 4. Hvis LED-lampen ikke slås på etter 10 sekunder, trenger du et nytt sett med batterier.

Dette bør være alt du kan gjøre hvis overflateoppringningen ikke vil slå på. Hvis problemet vedvarer, kan det hende at maskinvare oppstår. Ta kontakt med servicesenteret i så fall.