Surface Book 2 slår seg ikke på? Slik får du det på nytt

Surface Book 2-enheten er en av en slags, faktisk er den spioneringen som den kraftigste overflaten noensinne, hva med fire ganger mer strøm enn før og opptil 17 timer batterilevetid.

Andre funksjoner som gjør dette til den ultimative bærbare datamaskinen for å kjøre kraftige apps, inkluderer sine quad-core-drevne Intel Core-prosessorer, beste grafikkytelse med de nyeste NVidia GeForce-GPUene, og mye mer for deg å bruke på jobb eller på farten.

Den er lett og kraftig pluss et bakbelysningstastatur og et display designet for berøring og overflatepenn. Men fordi Surface Book 2 bruker et litiumionbatteri, betyr det at mengden tid det varer varierer avhengig av hva du gjør med overflaten.

Hvis Surface Book 2 ikke slår på, kan du se en svart skjerm uten Surface-logo, eller ingenting skjer når du trykker på av / på-knappen, eller overflaten bare ser ut til å være slått av i strømsparingsstatus.

Det kan hende du må sjekke batteriet, eller se om strømlampen lyser når du er koblet til strømforsyningen, ellers kan du prøve løsningene nedenfor.

FIX: Surface Book 2 slår seg ikke på

 1. Generell feilsøking
 2. Trykk på av / på-knappen én gang
 3. Våkn opp overflaten med hurtigtaster
 4. Force en omstart
 5. Installer oppdateringer
 6. Rengjør kontaktene

1. Generell feilsøking

De første tingene du må sjekke på når Surface Book 2 ikke slukkes, er batteriet og lading. Sjekk også eventuelle skader på ladeporten, strømkontakten eller strømledningen. Kontroller at tilkoblingene er sikre, og at ingenting er koblet til USB-ladeporten på strømforsyningen.

Overflaten er designet for å fungere best med strømforsyning inkludert. Du kan også gjøre følgende:

 • Bytt til overflatestikkkontakten. Hvis overflaten har en USB-C-port, og du bruker den til å lade enheten, bytt til overflatekontakten som fulgte med overflaten, slik at den lades raskere.
 • Kontroller strømkontaktlyset hvis LED-lampen på strømkontakten er slått på eller ikke. Hvis lampen er slått av, må du kanskje bytte strømforsyning. Hvis lampen blinker, fjern strømkontakten fra overflaten og kontroller igjen for skade eller rusk som kan forårsake en dårlig tilkobling. Hvis lampen fortsetter å blinke, må du skifte strømforsyningen.

2. Trykk på av / på-knappen én gang

Dette bør slå på overflaten eller vekke det fra søvn. Det er normalt at overflaten din tar flere sekunder å starte opp eller våkne fra søvn. Prøv å vente litt for å se om den reagerer. Hvis den slår på, må du lade batteriet til den har minst 40 prosent ladning, og installer deretter de nyeste oppdateringene for Surface og Windows.

3. Våkn opp overflaten med hurtigtaster

Du kan prøve å vekke overflaten ved å bruke en spesiell tastaturgenvei. Å gjøre dette:

 • Hvis du har et tastatur tilkoblet, trykker du samtidig på Windows-logotasten + Ctrl + Shift + B.
 • I tablettmodus trykker du samtidig på volum opp og volum ned knappene tre ganger i rask rekkefølge (innen to sekunder).

Du bør høre et kort pip mens Windows prøver å oppdatere skjermen. Hvis overflaten din fortsatt ikke vil slå på, prøv den neste løsningen.

4. Tving en omstart

Når det er mulig, stenge overflaten normalt. Gå til Start > Strøm > Slå av eller trykk og hold på strømknappen til Slide for å slå av PC- skjermen vises (ca. 4 sekunder), og skyv deretter ned.

 • Trykk og hold på strømknappen til skjermen slås av (ca. 10 sekunder), og slipp deretter av / på-knappen.
 • Trykk og slipp av / på-knappen for å slå på overflaten. Du bør se Microsoft-logoen.

Hvis det ikke virker, trykk og hold nede på strømknappen til overflaten din starter på nytt, og du ser Windows-logoskjermen (dette tar ca. 20 sekunder), og slipp deretter av / på-knappen for å sikre at overflaten slår av.

Hvis overflaten slår på etter at du har tvingt en avstengning og start på nytt: Lad opp batteriet til det har minst 40 prosent ladning, og installer deretter de nyeste oppdateringene til Surface og Windows.

Hvis overflaten din fortsatt ikke vil slå på, kan det hende at det trenger service. Start en tjenesteforespørsel ved å gå til Enhetsservice og reparasjon på Microsofts støtteside.

5. Installer oppdateringer

Før du installerer noen oppdateringer, gjør du følgende:

 • Koble overflaten til et strømuttak før du installerer oppdateringer. Ikke koble fra eller slå av overflaten mens den oppdateres.
 • Pass på at overflaten din er belastet minst 40 prosent før du begynner å installere oppdateringer.
 • Hvis du har en Surface Typing Cover eller Surface Docking Station, må du sørge for at de er festet før du slår på overflaten, slik at de får de nyeste oppdateringene.
 • Hvis du bruker mobilt bredbånd til å koble til Internett, blir tilkoblingen din automatisk satt til måling. Windows-oppdateringer kan ikke lastes ned over en målingstilkobling, så det er best å koble til Wi-Fi for å sikre at du får alle oppdateringer.
 • Hvis du ikke har andre tilkoblingsalternativer eller har en ubegrenset dataplan, kan du endre slå av Set as metered connection Når denne innstillingen er slått av, oppdateres alle oppdateringer over mobilbredbåndsforbindelsen.

Oppdater Surface Book 2 og Windows, og sørg for at alle oppdateringer er fullstendig installert.

Merk: Når en firmwareoppdatering for overflaten er tilgjengelig, ser du et varsel på overflaten. Følg instruksjonene for å oppdatere Surface Book 2 ved hjelp av Windows Updates.

Du kan laste ned og installere oppdateringer manuelt, hvis du har en Internett-tilkobling. Du kan også bruke en annen datamaskin med internettilgang hvis du har problemer med å koble overflaten til WiFi ved å laste ned .msi-filen til en USB-driver og deretter overføre til Surface Book 2.

6. Rengjør kontaktene

Prøv å rengjøre kontaktene mellom utklippstavlen og tastaturet. å gjøre dette:

 • Ta ut utklippstavlen fra tastaturet.
 • Rengjør pinnene på kontakten med en blyant viskelær, gni frem og tilbake over tappene.
 • Våt en bomullspinne i rubbing av alkohol, og rengjør deretter pinnene på den lange, smale delen av laderen som du plugger inn i overflaten.
 • Gni bomullspinnen frem og tilbake over tappene.
 • Når du er ferdig, må du kontrollere at tappene er tørre, og sett på utklippstavlen igjen på tastaturet.

Hjalp noen av disse løsningene? Gi oss beskjed ved å legge igjen din kommentar i delen nedenfor. Du kan også dele andre hurtigreparasjoner du har brukt som fungerte for å løse Surface Book 2, og slår ikke på problemet.