Sonic Dash Game for Windows Tilgjengelig som en gratis nedlasting i Windows Store

Sonic Dash, dette uendelige løpeplattformspillet er endelig tilgjengelig for Windows 8.1. Nå kan du dash, løpe i utrolig fart og hoppe over surrealistiske 3D-miljøer på Windows Phone.

Først lansert 3. mars 2013 for iOS og deretter 26. november for Android-telefon, er Sonic Dash nå tilgjengelig for Windows-telefoner fra og med 3. desember.

Dette singleplayer-spillet lar deg sveve deg over og under et bredt spekter av utfordrende hindringer når du styrer Sonic gjennom nivåer, samler ringer og prøver å unngå hindringer og fiender som er klare til å få deg. Du kan også bruke den spesielle funksjonen til dashing, og dermed drive Sonic fremover ved ekstrem hastighet å bryte alt som kan stå i veien.

På grunn av ekstremt godt utformet grafikk, vil du bli overrasket av detaljnivået. Du kan også velge en av Sonic's venner: Haler, Skygge eller Knuckles som du avatar.

I nødstilfeller kan du bruke Sonic's supermakter for å unngå hindringer, hoppe over barrierer og hastighet sivil raskt. Fiender kan ikke motstå Sonic's ødeleggende homing-angrep, så vær ikke redd for å bruke den i tilfelle du kommer i trøbbel. Spesielt hvis du møter Zazz fra Sonic Lost World, en av de nestiest og mest onde fiender noensinne. Når du konfronterer Zazz, sørg for at du bruker alle Sonics smidighet og evner til å beseire ham før han får deg.

Fullfør unike oppdrag, Daglige utfordringer og spill Daily Spin for å vinne fantastiske premier som Red Star Rings og ekstra tegn. Du kan også låse opp, vinne eller kjøpe power-ups som hodet starter, skjold, ringmagneter for å hjelpe deg å kjøre raskere.

I Windows-versjonen har grensesnittet blitt forbedret, og du kan følge fremgangen din lettere. Du kan også dashere raskere fordi lastetider har blitt forbedret. Du har mulighet til å samle flere ringer og bruke dem til å kjøpe ytterligere innhold. I tillegg har du daglige belønninger.

Dette spillet krever om lag 43, 5 MB å installere og er tilgjengelig på seks språk. Du kan laste den ned gratis her.