LØSET: Feilsøkingsfeil på Xbox 0x80a30204

Hvordan løser jeg Xbox-feil 0x80a30204?

 1. Hardt sett inn konsollen
 2. Sjekk Xbox Live-tjenester
 3. Feilsøk nettverket
 4. Fjern og gjenopprett kontoen på nytt
 5. Bruk Offline-modusen og logg inn senere

I forhold til PC-plattformen bryter konsollene vanligvis ikke en sluttbruker med mange problemer. Xboxen kommer imidlertid med sin egen andel av problemer, og de fleste påvirker innloggingsprosedyren. Antall feilkoder angående dette er overveldende, men de fleste kodene er lett behandlet. Feilen som vi prøver å adressere i dag, går etter koden 0x80a30204, og det vises selvsagt når brukere prøver å logge på med sin Xbox Live-konto.

Slik løser du påloggingsfeil 0x80a30204 på Xbox

1: Hard tilbakestille konsollen

La oss starte feilsøkingen ved hardt å tilbakestille konsollen. Denne Hard Reset, også kjent som Power Cycle, er den beste måten å løse mindre problemer som er de vanligste i utgangspunktet. Hele prosedyren bør ikke ta deg mer enn et minutt, og det er enkelt å bruke.

Slik reparerer du konsollen hardt:

 1. Trykk og hold på strømknappen i 10 sekunder eller så.
 2. Vent til konsollen slår seg av.
 3. Etter et minutt slår du på konsollen igjen og ser etter endringer.

2: Sjekk Xbox Live-tjenester

Nå, selv om det er en god sjanse for at skiltet er feil, er det bare et isolert problem på din side, det er ikke tilfelle vanligvis. Xbox Live-tjenester går ofte gjennom vedlikeholdsprosedyrer, og de dedikerte serverne har en tendens til å krasje også. Heldigvis finnes det en måte å spore på nåværende status for Xbox Live-tjenester. På den måten vil du vite om noe er galt generelt, eller problemet er bare å plage konsollen.

Du kan finne statusrapporter, her. Eller hvis du er en social media-avicionado, finner du den offisielle Xbox Live Support-kontoen her.

3: Feilsøk nettverket

All sign-in-feil peker mot tilkoblingsproblemet. Hvorvidt problemet er utbredt i hjemmenettverket ditt eller det er bare tilstede på konsollen, spiller det ingen rolle. Men i flere tilfeller enn ikke, bekreftet brukerne at nettverksfeilen på Xbox skyldes feilmeldingen.

Og det er sikkert måter å takle mulige nettverksproblemer på en Xbox-konsoll. Her er noen trinn du kan prøve:

 • Pass på at du bruker en kablet tilkobling i stedet for trådløs.
 • Kjør diagnostikk
  1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Trykk på Alle innstillinger .
  4. Velg Nettverk .
  5. Velg Nettverksinnstillinger .
  6. Velg " Test nettverkstilkobling ".
 • Tilbakestill MAC-adressen din:
  1. Åpne innstillinger .
  2. Velg Alle innstillinger .
  3. Velg Nettverk og deretter Avanserte innstillinger .

  4. Velg Alternativ MAC-adresse og deretter " Clear ".
  5. Start konsollen på nytt.

4: Fjern og gjenopprett kontoen igjen

Enkelte brukere kunne løse dette ved å bare fjerne Xbox Live-kontoen og gjenopprette den på nytt. Dette er en standard prosedyre, og det bør ikke ta for mye av tiden din.

Når du har gjort det, må Xbox Live-påloggingsfeilen være borte.

5: Bruk frakoblet modus og logg inn senere

Til slutt, hvis ingen av de nevnte trinnene virket for deg, foreslår vi å logge på frakoblet modus og flytte derfra. En gang der kan du prøve å bytte til en online-modus, og forhåpentligvis klarer du å koble til Xbox Live-tjenester uten problemer.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Ikke glem å dele dine tanker eller alternative løsninger på feilen i kommentarfeltet nedenfor.