Løst: Windows 10 Twitter appen vil ikke åpne

Siden Twitter, Inc. stoppet støtten til UWP-versjonen av Windows 10-appen og handlet den for den samme globale modellen (Progressive Web App), oppsto noen problemer. Vi snakker fortsatt om et lite antall berørte brukere, da appen i utgangspunktet er wrapper for den web-baserte Twitter-versjonen, og det fungerer fint mesteparten av tiden. Noen brukere kan imidlertid ikke åpne Twitter-appen og få tilgang til feedet.

Vi har oppnådd noen løsninger, så sørg for å sjekke dem ut nedenfor. Forhåpentligvis hjelper de deg med å løse problemet ved hånden.

Twitter-appen for Windows 10 starter ikke [FIX]

 1. Tilbakestill appinnstillinger
 2. Installer Twitter-appen på nytt
 3. Kjør app feilsøkingsprogrammet
 4. Bruk Twitter alternativer for tiden

1: Tilbakestill appinnstillinger

For det første, som alle andre UWP-apper, inkludert de forhåndsinstallerte, kan du tilbakestille alt lagret cache og innstillinger. Ved å gjøre det er det en god sjanse for at du skal fikse feilen. Hvis det er feilen vi ser på, og det er grunnen til at Twitter for Windows 10 ikke vil åpne.

Slik gjenoppretter du appens innstillinger på Windows 10:

 1. Høyreklikk Start og åpne Innstillinger .
 2. Velg Apps .
 3. Under delen Apps & features, søk etter Twitter og klikk for å markere den.
 4. Klikk på Avanserte alternativer .

 5. Klikk Tilbakestill .

Hvis problemet vedvarer, foreslår vi at du følger de videre trinnene.

2: Installer Twitter-appen på nytt

Noen ganger er det vanskelig å forklare hvorfor en app fra Windows-økosystemet ikke fungerer som den skal. Selv om Twitter for Windows 10 er bare en PWA wrapper (om enn med et lite visuelt redesign), kan vi ikke si hvorfor det fungerer for noen og ikke kan nås for andre.

Det burde være et nettopp nettleservennlig vindu med Twitter-feedet i det (hva PWA er i utgangspunktet). Tilsynelatende er det ikke tilfellet som det. Og det neste åpenbare skrittet i å løse dette problemet er reinstallation.

Følg disse instruksjonene for å installere Twitter på nytt for Windows 10:

 1. Trykk på Windows-tasten + I for å åpne Innstillinger .
 2. Velg Apps .
 3. Søk etter Twitter i høyre rute og utvide den.
 4. Klikk Avinstaller .

 5. Naviger til Microsoft Store og last ned Twitter-appen for Windows 10.

3: Kjør app feilsøkingsprogrammet

Som vi har sagt, er feilsøkingstrinnene ganske begrensede når det gjelder Windows-innfødte apper. Det er et dedikert innebygd feilsøkingsverktøy designet for å håndtere problemer i Microsoft Store. Og det dekker alle apps lastet ned fra Store, både forhåndsinstallerte og tredjepart. Ved kjøring bør dette verktøyet sjekke for mulige feil og løse dem. Og forhåpentligvis kan du åpne Twitter-appen på nytt.

Slik kjører du det i noen enkle trinn:

 1. Åpne innstillinger .
 2. Velg Oppdater og Sikkerhet .
 3. Velg Feilsøking fra venstre rute.
 4. Bla til bunnen og utvider feilsøkingsprogrammet for Windows Store Apps .
 5. Klikk på " Kjør feilsøking " -knappen.

4: Bruk Twitter alternativer for tiden

Til slutt, hvis du fortsatt ikke klarer å reparere Twitter, i mangel av andre feilsøkingshandlinger, anbefaler vi alternativer til den offisielle appen. Noen kan anbefale å tilbakestille Microsoft Store i PowerShell-kommandolinjen, men det virker som forårsaker enda større problemer. Så vær ut av det.

Det finnes ulike alternativer (noe bedre og litt verre), og vi foreslår at du prøver dem ut. Forhåpentligvis vil du ikke gi opp og holde fast i Twitter-versjonen i nettleseren.

Noen av de beste karakterene er:

 • Likeweet for Twitter
 • Tweeten
 • TwitDuck

De er wrappers i stedet for de fullstendige UWP-appene, men det er dessverre staten Microsoft Store, og tilgjengeligheten av konkurransedyktige alternativer er hva det er. Vi håper dette var en nyttig lesning, og du fant løsningen (eller løsningen) for problemet ditt. Ikke glem å dele med oss ​​hvordan feilsøkingen går, eller gi ytterligere nyttig informasjon. Du kan gjøre det i kommentarfeltet nedenfor.