Løst: VPN jobber ikke med MLB.tv

Major League Baseball er en av sportskonkurranser med de mest følgende i USA. I tillegg til den åpenbare jubel fra stativene, bruker mange entusiastiske fans en online plattform levert av ligaen selv for å se livestrømmene av spillene. Selv om dette spillet på forespørsel krever et abonnement, vil du likevel ikke kunne se bestemte spill hvis de dekkes av de sponsede kabel- / tv-leverandørene i bestemte regioner. Det er da en VPN kommer til nytte. Men dessverre synes det å være problemer med VPN og MLB.tv som jobber sammen.

For å løse dette oppgav vi noen få løsninger som forhåpentligvis kan hjelpe deg med å se de blackout-berørte spillene med VPN uten problemer.

Slik løser du VPN-problemer med MLB.TV i Windows 10

 1. Kontroller at tid og dato er riktig innstilt for å gjenspeile VPN-serveren
 2. Deaktiver plasseringstjenester
 3. Fjern nettleserens cache
 4. Installer VPN på nytt og hviteliste det i brannmur
 5. Prøv en alternativ VPN-løsning

1: Kontroller at tid og dato er riktig innstilt for å gjenspeile VPN-serveren

En vanlig grunn til at VPN ikke fungerer bra med streamingtjenestene ligger i avviket mellom systemets dato og klokkeslett (tidssone), og den som etterlignes av VPN selv. Si, du er i Stillehavs-tidssonen mens VPNs IP-adresse er plassert i den sentrale tidssonen. De online streamingtjenestene, som MLB.tv, kan slå det mot deg. Hvis du vil se Los Angeles Angels hjemme, må du endre tiden på den måten slik at den ligner en tid for den ikke-blackout-berørte byen.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det i Windows 10, må du følge trinnene vi oppgav nedenfor:

 1. Trykk på Windows-tasten + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Velg tid og språk .

 3. Velg Dato og klokkeslett fra venstre rute.
 4. Deaktiver både " Angi tid automatisk " og " Angi tidssone automatisk ".

 5. Velg Tidssone og velg tidssone for den valgte IP-plasseringen fra rullegardinmenyen.
 6. Nå kan du aktivere alternativet " Set time automatically " og flytte derfra.

2: Deaktiver plasseringstjenester

På grunn av obligatorisk lokaltilgang, kan Android og IOS-brukere ikke overvinne MLB.tv blackout. Det er imidlertid ikke tilfelle med PC- og Mac-brukere. Som standard kan ingen søknad (i dette eksakte tilfellet, en nettleser som du bruker for å få tilgang til MLB.tv), kunne identifisere posisjonen din. Selvfølgelig kan det gjøres ved å følge din IP-adresse, men det er her VPN kommer inn i spill. Men hvis du av en eller annen grunn har aktivert plasseringstjenester og tillatt nettleseren din å spore posisjonen din med GPS, anbefaler vi at du deaktiverer den.

Dette er ikke akkurat et vanlig tilfelle som den nevnte, men det vil ikke koste deg noe, og det kan sikkert bidra til å eliminere potensielle årsaker til VPN / MLB.tv misdemeanor. Hvis du ikke er sikker på hvordan du deaktiverer stasjonstjenester i Windows 10, bør disse instruksjonene være nyttige:

 1. Høyreklikk Start og åpne Innstillinger .
 2. Velg personvern .

 3. Under Venstre rute velger du Plassering .
 4. Toggle Off Location-tjenesten .

 5. Lukk Innstillinger og prøv å få tilgang til MLB.tv igjen.

3: Fjern nettleserens cache

Hvis du har registrert deg og brukt MLB.tv for å se favorittlaget ditt før du bruker et VPN, må du sørge for å rengjøre all nettlesingslogg. Med spesiell vekt på informasjonskapsler. Informasjonskapsler samles av nettstedet og kan brukes til å spore dataene dine og, angivelig, forbedre din erfaring. De er der for å bevare endringer og preferanser på stedet. Men de kan også, som du antar på egen hånd, koble din konto til en IP-adresse du har brukt til å opprette kontoen i utgangspunktet.

Derfor må vi kvitte seg med informasjonskapslene i den valgte nettleseren og deretter starte VPN. Når du logger deg på igjen, bør du kunne se MLB-kamper uten noen geo-restriksjoner.

Siden Chrome er den mest brukte nettleseren, gjør du hvordan du sletter nettlesingsloggen i Chrome:

 1. Åpne Chrome og trykk Ctrl + Shift + Delete for å få tilgang til " Slett nettlesingsdata " -menyen.
 2. Merk av i boksen " Cached Images and Files ".
 3. Klikk på " Slett data " -knappen.

 4. Lukk Chrome, aktiver aktiver VPN og koble til MLB.tv igjen.

4: Installer VPN på nytt og hvitelist det i brannmur

Selv om det er en spesialisert applikasjon, er VPN en applikasjon likevel. Den leveres med skrivebordsklienten, og den kan bli ødelagt eller påvirket av virusinfeksjon. Et annet problem kan også ligge i den utdaterte programvareversjonen, slik at hyppig oppdatering av VPN-klienten kan adressere mulige ytelsesproblemer. Den beste løsningen for å dekke alt er å installere VPN på nytt og se etter endringer.

Følg disse trinnene for å installere og omkonfigurere VPN i Windows 10:

 1. I Kontrollpanel i Windows, skriv Kontroll og åpne Kontrollpanel fra listen over resultater.
 2. Fra kategorivisningen klikker du Avinstaller et program under Programmer.
 3. Høyreklikk på VPN- løsningen og avinstaller den.
 4. Bruk IObit Uninstaller Pro (foreslått) eller andre tredjepartsavinstaller for å rydde alle gjenværende filer og registeroppføringer VPN har gjort.
 5. Start datamaskinen på nytt.
 6. Last ned den nyeste versjonen av VPN og installer den.

Andre levedyktige ting du bør inspisere, er brannmurblokkering (enten Windows-brannmur eller tredjeparts brannmur) og begrensninger angående ISP-pålegg. For det sistnevnte anbefaler vi deg å enten slå opp på Internett for ruteren din og sørge for at VPN du bruker, kan kommunisere på en sømløs måte. Et eksempel: Comcast og Virgin Media-brukere har hatt det vanskelig å konfigurere og bruke visse VPN-løsninger.

For det første, brannmur blokkering, anbefaler vi hvitelisting av VPN og det er relaterte datterselskaper. Mange tredjeparts antivirusløsninger leveres med brannmurbeskyttelse. Hvis du er ivrig etter å bruke den over Windows-brannmuren, må du kontrollere at den ikke blokkerer VPN.

5: Prøv en alternativ VPN-løsning

Til slutt er det en ting vi ikke kan stresse nok på, og det er kompatibiliteten og den generelle bruken av ulike VPN-løsninger. De fleste VPN-verktøyene, både gratis og betalte, vil gjemme din IP-adresse og la deg overvinne blackout-blokkering av MLB.tv. Ingen av de gratis verktøyene er imidlertid ikke tilstrekkelig for streaming. Det gjør premien, abonnementsbaserte VPN-løsninger er de eneste du bør vurdere for omfattende bruk.

Nå er det også et spørsmål som verktøy du bør velge å se alle sesong- og spill-spill, med store sammenstøt som hovedsakelig er under blackout. Det spiller ingen rolle at du betaler kunden for MLB.tv streaming service. Uten VPN - du vil ikke kunne se dem. Her er noen VPN-løsninger som lar deg se alle kampene uten problemer, med høy båndbreddehastighet, lav latenstid og med dusinvis (eller til og med hundrevis) av USA-baserte servere og steder:

 • CyberGhost VPN (Redaktørvalg for beste VPN i 2018)
 • NordVPN (anbefalt)
 • ExpressVPN
 • VyperVPN
 • PrivateVPN
 • HotspotShield VPN (foreslått)

Også, som er av største betydning, hvis du ikke klarer å utarbeide det og har en førsteklasses løsning, er den tekniske støtten til de nevnte VPN-verktøyene 24/7 aktiv. Du betaler for resultatene, og de hjelper deg med å optimalisere og sette VPN-klienten til dine behov. Enten du vil ha tilgang til et geografisk begrenset innhold, beskytte personvernet ditt eller, i "MLB.tv og blackout" -saken, streame gode gamle baseballspill uten noen problemer.

Det burde pakke det opp. I tilfelle du har alternative løsninger du anser viktig utheving eller et spørsmål angående de vi anvender, er du velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.

Relaterte historier du bør sjekke ut:

 • VPN vil ikke fungere med Sky Go? Slik løser du dette i 4 trinn
 • 6 beste VPN-er for PayPal med dedikerte IP-adresser
 • FIX: ExpressVPN starter ikke på Windows 10
 • Amazon Prime virker ikke når VPN er aktivert? Her er noen rettelser
enhet! = currentEntity): currentEntities.concat (currentEntity) ">

Relaterte artikler

{{L10n}}
  {{#data}}
 • {{merkelapp}}
 • {{/data}}
{{#values}} {{post_title}} {{/ values}} {{#values}} {{post_title}} {{/ values}}