Løst: Unreal Engine 4 starter ikke på Windows 10

Unreal Engine er ganske viktig for så mange utviklere. Og siden det er gratis i nesten 3 år, er Unreal Editor og den nåværende versjonen, UE 4, en må-ha-programvare for utviklingen. Det fungerer bra på den siste iterasjonen av Windows, men det er noen åpenbare problemer for hånden for noen brukere. Nemlig kunne de ikke åpne Unreal Engine 4.

Vi har utarbeidet noen løsninger på dette problemet nedenfor, så sørg for å sjekke dem ut.

Unreal Engine 4 vil ikke åpne? Slik løser du dette

 1. Kjør UE 4 som admin
 2. Deaktiver antivirusprogrammet
 3. Bekreft installasjonen
 4. Installer Unreal Engine-klienten på nytt
 5. Tilbakestille Windows 10

1: Kjør UE 4 som admin

I de fleste rapporter som beskriver disse problemene, kunne brukerne kjøre Unreal Engine 4 uten problemer før det plutselig slutter å fungere. Dette innebærer at noen systemendringer ble gjort. Noen endringer som tydeligvis forstyrret spillinstallasjonen. Den vanligste årsaken er Windows Update (store oppdateringer spesielt), som tilsynelatende brøt både Epic Launcher og Unreal Engine 4.

Det første steget vi foreslår, er å prøve å kjøre Unreal Engine-klienten med administrativ tillatelse og håp om det beste. Slik angir du administrativ tilgang permanent:

 1. Åpne Epic Launcher- klienten.
 2. Velg kategorien Unreal Engine .
 3. Under Unreal Engine 4, utvider rullegardinmenyen og opprett skrivebordsveien.

 4. Høyreklikk på skrivebordsgenveien og åpne Egenskaper .
 5. Velg kategorien Kompatibilitet .
 6. Merk av for " Kjør dette programmet som administrator " og bekreft endringer.

2: Deaktiver antivirusprogrammet

En annen mulig årsak til feilen i Unreal Engine 4 er et tredjeparts antivirusprogram. Bedømmelse av brukerrapporter, den gjenopprettede skyldige for dette er Comodo Antivirus-løsningen. Mange av dem prøvde å deaktivere den, men det eneste som presenterte en permanent oppløsning, fjerner antivirusprogrammet helt.

Slik fjerner du antivirusprogrammet i Windows 10:

 1. Åpne Kontrollpanel . Skriv kontroll i søkefeltet og velg det fra listen over resultater.
 2. Med kategorivisningen velger du Avinstaller et program .

 3. Fjern antivirusprogrammet helt. Vi foreslår at du bruker Ashampoo Uninstaller til å rense de gjenværende filene og registeroppføringene.
 4. Start datamaskinen på nytt og prøv å kjøre Unreal Engine 4 på nytt.

3: Bekreft installasjonen

Før vi går til ominstallasjonsprosedyren, er det verdt å prøve å verifisere integriteten til installasjonsfilene til Unreal Engine 4. Du kan bruke det innebygde verktøyet på Epic Launcher for å kontrollere korrupsjonen i de installerte filene.

Her er hva du må gjøre:

 1. Åpne Epic Launcher .
 2. Velg kategorien Unreal Engine .
 3. Utvid rullegardinmenyen og klikk på " Bekreft ".

 4. Vent til alt er ferdig.

4: Installer Unreal Engine-klienten på nytt

Hvis de installerte filene og filene fra tilknyttede applikasjoner blir skadet, vil klienten ikke starte av åpenbare grunner. Kan noe sånt skje etter den store oppdateringen i Windows 10? Muligens. Derfor er reinstallasjonen et annet trinn du bør følge gjennom.

I tillegg foreslår vi en ren avinstallasjon som inkluderer å slette alt (registeroppføringer også) tildelt henholdsvis Epic Launcher og Unreal Engine 4. Vi har allerede forklart hvordan du utfører en ren avinstallasjon i trinn 2, bare ikke glem å sikkerhetskopiere prosjektene dine. Du kan selvfølgelig finne installatøren for Epic Launcher, her. Senere, bare last ned og installer Unreal Engine 4 studio i Epic Launcher.

5: Tilbakestill Windows 10

Endelig, hvis du er sikker på at en Windows-oppdatering forårsaket problemer, er det tilbakestillingsalternativet som skal tillate deg å komme til en tidligere versjon av Windows 10. Dette er ett gjenopprettingsalternativ som kommer til nytte i scenarier som dette. Selv om dataene dine bør være uberørt, anbefaler vi at du sikkerhetskopierer alt før du utfører dette trinnet.

Slik ruller du Windows 10 tilbake til sin tidligere versjon:

 1. Åpne innstillinger .
 2. Velg Oppdater og Sikkerhet .

 3. Velg gjenoppretting .
 4. Klikk på ' Kom i gang ' under Gå tilbake til forrige versjon av Windows 10 .

Det er det. Ikke glem å dele dine spørsmål eller forslag med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.