Løst: "Noe er ikke riktig" Gmail-feil

Noen Windows-brukere rapporterte å oppleve Gmail-problemet " Noe er ikke riktig ". Windows Report-teamet har samlet dette innlegget for å hjelpe deg med å fikse dette problemet og gjøre det riktig!

Google Mail, også kjent som Gmail, er den mest populære webmailen som brukes over hele verden. Denne webmailen er utviklet og vedlikeholdt av Google Inc. En enkelt Gmail-konto gjør det mulig å få tilgang til ikke bare din webmail, men også andre Google-applikasjoner, spesielt YouTube og Google Disk.

Men mens du prøver å få tilgang til den offisielle webmailplattformen, opplever noen Windows-brukere feilmeldingen "Noe ikke riktig". Det er flere grunner som kan forårsake denne feilmeldingen, noen av de vanligste årsakene er:

 1. Inaktiv internettforbindelse
 2. Utdatert nettleser
 3. Ugyldig nettleserutvidelse
 4. Overflødig webleser caches og logger
 5. Korrupte / manglende systemfilregistre

I mellomtiden har vi kommet opp med noen løsninger for å løse denne Gmail-feilen på din Windows-PC.

Fiks: "Noe er ikke riktig" Gmail-feil

 1. Sjekk Internett-tilkoblingen din
 2. Bruk CCleaner
 3. Bruk en annen nettleser
 4. Installer nettleseren på nytt
 5. Deaktiver antivirusprogrammet midlertidig
 6. Oppdater driverne
 7. Kjør Windows Update
 8. Tilbakestill Microsoft Edge via PowerShell

Løsning 1: Sjekk Internett-tilkoblingen din

Noen ganger kan begrenset / inaktiv Internett-tilkobling føre til at det er noe feil i Gmail-feilen. Derfor må du teste Internett-tilkoblingen din.

For å teste din internettforbindelse, start nettleseren din og prøv å få tilgang til noe annet nettsted (bortsett fra Gmail). Hvis du ikke kan få tilgang til den andre nettsiden i nettleseren din, kan det hende du må vurdere å endre Internett-tilkoblingsmodus enten modem, bredbånd eller Wi-Fi-tilkobling.

Men hvis du har tilgang til andre nettsteder med din nåværende internettforbindelse, kan du prøve både Standard og Basic-HTML Gmail-versjoner for å se om noe endres. I mellomtiden, hvis problemet vedvarer, kan du fortsette til neste trinn.

Løsning 2: Bruk CCleaner

Noen Windows-brukere var i stand til å fikse feilproblemet ved å bruke CCleaner. Dette er et verktøy program som kan fjerne midlertidige filer, program caches, informasjonskapsler, logger, reparere vinduer registret, etc. Følg disse trinnene for å laste ned, installere og bruke CCleaner:

 1. Last ned CCleaner gratis versjon eller Last ned CCleaner Pro-versjonen.
 2. Installer og følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.
 3. Etter installasjon, start CCleaner, og klikk deretter på "Analyser" -alternativet.
 4. Når CCleaner er ferdig med å skanne, klikker du på "Run Cleaner". Følg instruksjonene for å aktivere CCleaner slette de midlertidige filene.

Du kan også bruke andre tredjeparts registret rengjøringsmidler. For mer informasjon om de beste registret rengjøringsmidler å installere, sjekk ut 10 Best Registry Cleaners for Windows 10.

I tillegg kan du vurdere å laste ned Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable Package; Dette installerer kjøretidskomponenter av Visual C ++-biblioteker som kreves for å kjøre applikasjoner som CCleaner utviklet med Visual C ++ på en datamaskin.

Løsning 3: Bruk en annen nettleser

I tillegg, hvis noe ikke stemmer, fortsetter Gmail-feilen etter å ha prøvd alle løsningene vi nevnte ovenfor. Deretter vil du kanskje vurdere å bruke alternative nettlesere som Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, etc.

Alternativt bør du også vurdere å deaktivere nettleser tillegg eller utvidelser. Dette kan være ansvarlig for feilen. I mellomtiden kan du også prøve å bruke Google Chrome i et inkognito-vindu eller Mozilla Firefox i "sikker modus", og deretter prøve å få tilgang til Gmail-kontoen din etterpå.

Løsning 4: Installer nettleseren din på nytt

En annen måte å fikse noe på, er ikke riktig Gmail-problem, ved å avinstallere nettleseren og deretter installere den på nytt. Pass på at den nyeste versjonen er installert. Alternativt kan du oppdatere nettleseren din og deretter prøve å få tilgang til Gmail etterpå.

Løsning 5: Deaktiver antivirusprogrammet midlertidig

Noen ganger kan flere brannmurer, antivirusprogrammer eller andre overvåkingsprogrammer til tider forhindre deg i å få tilgang til Gmail.

I mellomtiden, hvis dette er årsaken til problemet, kan du vurdere å deaktivere sikkerhetsprogrammet midlertidig for å få tilgang til Gmail, og deretter aktivere sikkerhetsprogrammet etterpå.

Hvis du fremdeles ikke kan fikse noe som ikke er riktig Gmail-feil etter at du deaktiverer og aktiverer sikkerhetsprogramvaren din, kan du prøve den neste løsningen.

Løsning 6: Oppdater driverne

Noen ganger kan manglende eller utdaterte systemdrivere påvirke effektiviteten til nettleseren din og dermed resultere i Gmail-feilen "Noe ikke riktig". En annen måte å fikse dette feilproblemet på er å installere systemdrivere. Vi anbefaler sterkt TweakBit's Driver Updater (godkjent av Microsoft og Norton) for automatisk å laste ned alle utdaterte drivere på PCen.

Videre, etter automatisk oppdatering av PC-drivere, start datamaskinen på nytt for å fullføre endringene.

Løsning 7: Kjør Windows Update

Til slutt kan du også kjøre Windows Update for å fikse denne feilen. Microsoft løser løpende Windows-oppdateringer for å forbedre systemets stabilitet og fikse ulike problemer og feil på Windows-PCen. Slik gjør du dette:

 1. Gå til Start> skriv "oppdatering" i søkeboksen og klikk deretter "Windows Update" for å fortsette.
 2. I Windows Update-vinduet, se etter oppdateringer og installer de tilgjengelige oppdateringene.

 3. Når oppdateringen er fullført, start Windows-PCen på nytt.

Løsning 8: Tilbakestill Microsoft Edge via PowerShell

Hvis du gjør en tilbakestilling, kan du slette og omregistrere Microsoft-data, så følg trinnene nedenfor:

 1. Skriv inn Windows PowerShell på Start-menyen. Høyreklikk på det og klikk Kjør som administrator.
 2. Skriv denne kommandoen: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml" -Verbose} . Kommandoen vil slette og omregistrere Microsoft Edge-dataene.

Alternativt kan du vurdere å tilbakestille nettleseren din, for eksempel Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, etc. Dette vil frigjøre nettleseren din og gi deg tilgang til Gmail feilfritt.

Har noen av disse løsningene hjulpet deg med å fikse feilen "Noe ikke riktig" i Gmail? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.