Slack kunne ikke laste opp filen din? Bruk disse 4 løsningene for å fikse det

Slakk sjekker alle boksene når det gjelder teamorganisasjon og samarbeid. Det er en av de mest populære, funksjonsrike applikasjonene der ute. Den komplette kontrollen over arbeidsområdet ditt er garantert og påliteligheten svikter sjelden. Men du har sikkert løp inn i noen sjeldne feil som kan være tungvint.

En av disse hindrer brukere fra å laste opp filer til Slack, da de raskt blir informert om at " Slack ikke kunne laste opp filen din ". Det er noen løsninger for dette nedenfor.

Hvordan fikse "Slack kunne ikke laste opp fil" -feilene

 1. Sjekk Internett-tilkoblingen din
 2. Tøm programbufferen (for desktop og UWP versjoner)
 3. Sjekk brannmur
 4. Installer appen på nytt

Løsning 1 - Sjekk Internett-tilkoblingen din

La oss starte med en enkel løsning og laste appen på nytt. Dette hjalp noen brukere plaget av et lignende problem. Bare klikk på menyen øverst til venstre og under Vis, velg Oppdater. I tillegg kan du prøve å zippe bildet og sende det på den måten.

Det er en enkel oppgave, så lenge du har et program som WinRar eller 7Zip. Selvfølgelig er dette bare en løsning og ikke en permanent løsning. Pass også på at du ikke har fylt arbeidsområdets datalokk som er 5 GB (gratis plan).

Det neste trinnet er å sjekke forbindelsen. Dette kan gjøres ved en generell kontroll av eventuelle tilkoblingsavhengige applikasjoner. Hvis de jobber, kan vi bruke et innebygd diagnostisk verktøy for Slack. Slik kjører du det:

 1. Naviger til Slack web-basert tilkobling-testing verktøy.
 2. Logg på med kontoen din.
 3. Pass på at alt er i gang.

Løsning 2 - Fjern applikasjonsbufferen

Du har forskjellige alternativer når det gjelder Slack på en Windows-PC. Du kan gå med standard win32 desktop app, med UWP app, eller gi den web-baserte klienten en prøve.

For noen av disse alternativene er den oppsamlede hurtigbufferen sannsynligvis årsaken til problemet. Og i denne bestemte situasjonen kan årsaken til feilen "Slack ikke laste opp filen din".

Det du trenger å gjøre, er å fjerne de hurtigbufrede dataene fra appen / klienten. For den nettbaserte klienten kan du rydde nettleserens cache og se etter forbedringer.

Slik fjerner du hurtigbufferen fra alle 3 Slack-alternativer:

Slakk klient for skrivebordet

 1. Åpne Slack.
 2. Klikk på hamburger-menyen øverst til venstre og velg Hjelp> Feilsøking> Fjern cache og Start på nytt .

 3. Du kan gjenta handlingen og fjerne appens data også.

Slakk UWP fra Microsoft Store

 1. Åpne start.
 2. Høyreklikk på Slack-appen og velg Mer> App-innstillinger fra kontekstmenyen.
 3. Prøv først med reparasjonen, og hvis det ikke fungerer, gå til nullstillingsalternativet .

Nettleserbufferen

 1. Trykk Shift + Ctrl + Delete for å åpne menyen " Clear browsing data ".
 2. Velg "All time" som tidsintervallet.
 3. Fokuser på å slette ' Cookies', ' Cached Images and Files ', og andre nettsteddata.

 4. Klikk på Clear Data- knappen.

Løsning 3 - Kontroller brannmur

En annen mulig grunn til at den utgående tilkoblingen forhindrer at slakk fra å laste opp filer, kan ligge i innstillingene for Windows-brannmuren. Hvis Slack ikke har lov til å kommunisere fritt, er det sjansen for at det ikke vil kunne sende eller til og med motta filer.

Nå kan vi ikke foreslå å deaktivere det av åpenbare årsaker, men vurder å legge til et unntak for Slack i brannmurinnstillinger.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Skriv inn Brannmur i Windows Søk-feltet, og åpne Tillat en app gjennom Windows-brannmur .
 2. Klikk på " Endre innstillinger ".
 3. Tillat slakk å kommunisere fritt ved å sjekke begge boksene.
 4. Bekreft endringer og start datamaskinen på nytt.
 5. Start Slakk og se etter endringer.

Løsning 4 - Installer appen på nytt

Til slutt, hvis ingen av trinnene viste seg å være fruktbart, og du fortsatt sitter fast med Slack, kunne ikke laste opp filens feil, bør du vurdere å installere på nytt skrivebordet / UWP-appen. Vi kan fortsatt ikke være sikker på om dette hjelper eller ikke, men det er et levedyktig skritt når noe går galt med andre apps. Slakk er ikke et unntak.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Hvis du har noen spørsmål eller forslag, bør du vurdere å dele dem med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.