Skype krasjer i Windows 8.1: Microsoft lanserer Patch for å fikse problemet

Skype-oppdatering for Windows 8.1 utgitt av Microsoft for å fikse den sammenstøtende feilen som påvirket mange brukere

Disse Windows 8.1-problemene ser ikke ut til å ha en klar slutt, men i det minste blir noen av dem tatt vare på. Slik er tilfellet med de rapporterte Skype-sammenbruddene og "ikke åpne" feil med Windows 8.1 . Microsoft har endelig gitt ut en løsning som hittil virker for alle de som har rapportert Skype krasjer i Windows 8.1.

Her er noen av de vanligste problemene brukerne har rapportert med Skype på Windows 8.1:

Etter oppgradering til Windows 8.1 i kveld ser alt annet ut til å fungere bra bortsett fra Skype. Når jeg åpner Skype, begynner den å laste i noen sekunder, forsvinner og jeg kommer automatisk tilbake på startskjermbildet. Hvis jeg sveiper fra venstre side, kjører Skype fremdeles, men igjen vises det i noen sekunder, forsvinner det. Alt jeg ser er fullblåst lyseblå bakgrunn med Skype-logoen før den forsvinner, med andre ord, appen fyller aldri fullt ut. Jeg har prøvd å avinstallere den, starte datamaskinen på nytt og deretter installere den på nytt fra Windows Store, men det gjør fortsatt det samme.

Noen klager over forskjellige andre Skype-feil i Windows 8.1:

Jeg har nettopp oppdatert til Windows 8.1, og når jeg prøver å gå inn i appen via startmenyen, begynner den å vise cirular tenkning-ikonet som det lastes, og lukker så bare til startmenyskjermbildet. Når jeg legger musen min oppe i venstre hjørne, kan du fortsatt se at skype-appen ser ut til å være åpen, men hvis du klikker på den igjen, gjentar den seg selv, viser den første skype-appens lastingsskjerm, og går deretter tilbake til starten skjerm.

Løs Skype krasj og ikke åpne problemer i Windows 8.1

For noen brukere, installerte .NET Framework 3.5 fra "Add windows features" gjorde kunsten, men nå som Microsoft har en offisiell løsning, bør du installere oppdateringen. Patchen heter "Skype Windows Store app krasjer i Windows 8.1 og i Windows Server 2012 R2" og har følgende symptom: " Når du starter Skype Windows Store-appen i Windows 8.1 eller i Windows Server 2012 R2, krasjer appen umiddelbart, og Windows går tilbake til startskjermbildet ".

Microsoft sier at Skype-problemer på Windows 8.1 oppstår når enheten har en grafikk-enhet for Intel (R) HD Graphics 3000 (Sandy Bridge). Hvis du har konfigurert Windows Update for å laste ned og installere oppdateringer på Windows 8.1 automatisk, har du sannsynligvis allerede den installert. Hvis ikke, kan du følge disse manuelle nedlastingslinkene fra Microsoft Download Center:

  • Last ned KB 2902892 for Windows 8.1 x86
  • Last ned KB 2902892 for Windows 8.1 x64
  • Last ned KB 2902892 for Windows Server 2012 x64

Du må starte Windows 8.1-systemet på nytt slik at oppdateringen vil finne sted. Gi oss beskjed i kommentarfeltet hvis dette har løst dine Skype-problemer i Windows 8.1. Du vil identifisere Skype Windows 8.1-oppdateringen i Windows Update hvis du velger å installere oppdateringer på egen hånd med denne koden - KB2902892 .

Hvis du fortsatt har problemer på PCen, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare, og maskinvarefeil.

Du kan lese flere artikler om dette emnet, så mange brukere har rapportert problemer med Skype på Windows 8.1 og Windows 10. Her er noen av dem vi nylig dekket, slik at du kan sjekke dem ut:

  • Full fix: Skype lyd vil ikke fungere på Windows 10, 8.1, 7
  • Slik oppdaterer du Skype på Windows 10, Windows 8
  • Full løsning: Beklager, vi kjente ikke innloggingsinformasjonen til Skype-feilen din
  • Fiks: Skype-kameraet virker ikke i Windows 10

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i oktober 2013, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.