Konfigurer TV Tuner på Windows 8, 10 [Hvordan]

Siden begynnelsen var TV-tunere veldig vanskelig å sette opp, og da det forsøkte å løse et problem, syntes det flere problemer å hakke opp. Å prøve å få en TV-mottaker som fungerer riktig på Windows 8.1, er ikke annerledes, men det er nå noen verktøy som er nyttige for å løse problemene våre.

Det første trinnet er å sørge for at vi installerer driveren riktig på Windows 8.1. Det er et par måter å gjøre det på, men det mest effektive er å bruke Windows 8.1-feilsøkingsprogrammet. Denne oppgaven kan enkelt gjøres av noen, og det er mindre tidkrevende. Det er noen få skritt som du må følge for å gjøre dette:

 • Flytt markøren til høyre på skjermen
 • Etter at Charms-linjen vises, klikker du på Innstillinger
 • Velg Kontrollpanel og gå til Feilsøking
 • Herfra klikker du bare Kjør programmer laget for tidligere versjoner av Windows
 • Klikk Neste og velg Ikke oppført
 • Velg plasseringen av installasjonsprogrammet
 • Gå til Feilsøke programmet
 • Tick ​​Programmet fungerte i tidligere versjoner av Windows, men vil ikke installere eller kjøre nå
 • Etter å ha klikket på neste, velg hvilken versjon av Windows driveren ble bygget for

Etter å ha gått gjennom trinnene ovenfor må alt du trenger å gjøre nå, sørg for at du har riktig kabel tilkoblet og åpne Windows Media Center. Nå kan du fritt nyte å se på eller ta opp TV-programmer fra din Windows 8-enhet.

Les også : Windows 8 App Check: Remote for Roku Player

Sett opp TV-tuner på en Windows 8-nettbrett

Det er også mulig for Windows 8.1-tabletbrukere å konfigurere en TV-mottaker riktig, men du trenger Windows Media Center installert. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe en USB TV-tuner, disse er billige i dag og koster under 100 $, koble den inn og nyt TV-en på din Windows 8.1-nettbrett. Hvis du ikke er noen som ikke vil investere penger i en TV-tuner, er det mange apper tilgjengelig på Windows 8 Store som er utformet nøyaktig for dette formålet. Alt du trenger å gjøre er å velge en Windows 8-app som passer deg fra titler som Hulu Plus, Netflix, ABC Family og mange flere.

Det er lettere å nyte TV-programmene fra din Windows 8-drevne enhet på grunn av det faktum at du nå kan se, dele, kommentere eller rangere favorittepisodene dine selv mens du er på veien eller når du bare ikke har tilgang til en TV.

Hvordan se på TV på Windows 10 PC? [2018 oppdatering]

Vel, dette er et godt spørsmål. Faktumet som er sikkert, er at: Windows 10 Media Center støtter ikke TV-tuneroppsettet lenger. Men ikke bry deg, hvis du vil se på TV på PCen, kan du gjøre det ved å bruke en tredjeparts programvare. Det er mange av dem i dag, og de fungerer ganske bra. Her er to dedikerte artikler med nødvendige verktøy for å slå din Windows 10-PC til en TV-skjerm:

 • Slik bruker du Windows 10 PC som TV-tuner: 4 beste apps å installere
 • Topp 4 TV Tuner Programvare for Windows 10

Du vil finne mer informasjon om deres funksjoner i artiklene, bare klikk på dem og se hvilken som passer dine behov.