Hurtig påminnelse: Google Drive-spill støttes ikke lenger

Mange brukere leter fortsatt etter en løsning for å spille Google Disk-spill . Som en rask påminnelse, siden august 2016, har funksjonen sluttet å bli støttet.

Når brukere prøver å spille Google Disk-spill, starter Google Docs i stedet. Mange brukere er fortsatt overrasket når dette skjer, og begynner å søke etter løsninger på internett.

Google støtter ikke lenger Google Disk-spill

Google har stoppet støtten for hosting av offentlige HTML-filer på Disk, som er grunnen til at spill på Google Disk ikke lenger er tilgjengelige. Slik forklarer Google denne avgjørelsen:

I tiden siden vi lanserte web hosting i Drive, har et bredt spekter av offentlige webinnhold hosting-tjenester kommet fram. Etter omhyggelig overveielse har vi besluttet å avbryte denne funksjonen og fokusere på vår kjernebrukeropplevelse.

Som et resultat, hvis du vil være vert for spill på nettet, må du finne en annen hosting service. Spillere har allerede funnet en rekke alternativer for å erstatte Google Drive-spillverten.

BitBalloon er en pålitelig hostingplattform for statiske nettsteder og apper. Brukere bekrefter at BitBalloon har veldig intuitivt og brukervennlig grensesnitt. Du kan bare dra mappen på akkurat som du gjorde med Drive. En annen fordel er at nettadressene du jobber med, er mye renere. For mer informasjon, kan du sjekke ut verktøyets offisielle side.

Itch er en annen interessant plattform for testing og utgivelse av HTML5-spill. Bruke Itch er veldig enkelt: Du kan zip filer opp og lage en privat konsept side for spillet ditt. Deretter kan du velge et passord og invitere vennene dine til å få tilgang til det og teste de nyeste spillene.

Hvis du har kommet over andre plattformer for å erstatte Google Disk, kan du fortelle oss mer om din erfaring i kommentarseksjonen nedenfor.