Rask løsning for korrupte standarddomenegruppepolicy i Windows Server

Korrupte standarddomener er noe som ingen ønsker å se på Windows Server. Og de fleste er ikke stresset om det som de har gjort rettidig sikkerhetskopiering. Men hvis det ikke er tilfelle, og du har et stort behov for en løsning, kan vi anbefale å følge trinnene vi har oppført nedenfor. Ved hjelp av denne veiledningen bør du kunne fikse den korrupte standarddomenepolicyen.

Slik reparerer du korrupte standarddomener

Det er så mange variabler som kanskje eller kanskje ikke påberoper korrupsjonen til standard domenepolitikk. For det meste endrer brukerne standardpolicyer direkte i stedet for å lage nye.

Dette kan føre til problemer, og de eneste to pålitelige måtene vi kan foreslå, er å gjenopprette en sikkerhetskopiering av GPO eller, i mangel av sikkerhetskopier, bruk Dcgpofix-verktøyet .

Dette verktøyet bør gjenopprette alle innstillingene til standardverdiene, så sørg for å inspisere dem og endre dem basert på dine behov senere. Det er av største betydning, da dette er det siste utveiingsverktøyet, og det skal brukes i katastrofscenariene der du ikke klarer å rette opp GPO. Så ikke glem å sikkerhetskopiere selv den korrupte GPO da det alltid er en sjanse for at noe vil gå galt.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du kjører dette verktøyet, er det den trinnvise forklaringen du må følge:

    1. Åpne kommandoprompt.
    2. Kjør følgende kommando og trykk Enter:
      • Dcgpofix / target: domain
    3. Bekreft valg og kjør verktøyet.

Det burde gjøre det. I tilfelle du har spørsmål eller forslag, er du velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.