Spill World Cricket Championship Pro-spill på Windows 10, 8

I øyeblikket er Windows 10, 8 World Cricket Championship Pro (tilgjengelig i Windows Store) et av cricket-spillene å spille. Vi går gjennom hovedtrekkene og forklarer hvorfor det er kanskje det beste cricket-spillet som skal spilles på din Windows 10, 8-tablett.

Vi har nettopp publisert listen med de beste Windows 10, 8 cricket-appene og spillene for å laste ned og spille på din Windows 10, 8-enhet, og nå har vi besluttet å markere hva vi synes å være kanskje det beste cricket-spillet for øyeblikket. .

Som jeg sa i roundup med de beste cricketappene og spillene, kan du spille i tre forskjellige cricketmesterskap - World Cricket Championship, World Premier League og Fantasy Cricket League . Du vil bli bedt om å velge en rett når du åpner spillet for første gang. For de som ikke vet, her er de grunnleggende reglene for cricket:

Cricket er et flaggermusspill som spilles mellom to lag med 11 spillere på et felt i midten som er en rektangulær 22-hulls lang tonehøyde. Hvert lag tar det i sin tur til flaggermus, forsøker å score løp, mens de andre lagfeltene. Hver tur er kjent som en innings. Bowler leverer ballen til batsmanen som forsøker å slå ballen med hans flaggermus langt nok til at han løper til den andre enden av banen og scorer et løp. Hver batsman fortsetter batting til han er ute. Batting-laget fortsetter å batte til ti batsmen er ute, hvor lagene bytter roller og fielding-teamet kommer inn i flaggermus.

Det beste cricket spillet for din Windows 10, 8-enhet

  • RELATERT: 5 beste Windows 10 golfspill som du burde spille

Det er to moduser av cricket play: " Turnering " for det som kalles "ubegrenset timer med moro" og " Quick Play " for et raskt cricket spill. Det som er veldig kult er at du selv kan utfordre din venn til å spille et cricket-spill sammen i den asynkrone multiplayer-modusen. Til tross for at spillet bare har litt over 40 megabyte, kommer det med tilfredsstillende grafikk og animasjoner.

World Cricket Championship Pro for Windows 10, 8 kommer også med muligheten til å la deg lage ditt eget lag og med de ultra slow motion-shots for massive sekser, vil det føles som om du er på en ekte cricket-stadion. For å se noen varme handlinger fra spillet, kan du se actionreplay på eller av og til og med nyte profesjonell kommentar.

Når det ble lansert, var spillet ikke så underholdende, men utvikleren har oppdatert den gradvis med flere og flere funksjoner. Tilgjengelig for $ 2, 99 i Windows Store, kan World Cricket Championship Pro også bli utprøvd i noen dager, hvis du ikke er sikker på om det er verdt pengene eller ikke. Følg lenken nedenfor for å laste den ned.

Last ned World Cricket Championship Pro for Windows 10, 8

Hvis du vil slå opp spillet ditt, kan du bruke app kjøp og få en rekke sjeldne ferdigheter som definitivt vil forbedre spillet ditt.

World Cricket Championship Pro mottok for det meste positive vurderinger fra spillere. Dette bekrefter at spillet er veldig underholdende og utfordrende å spille, så det er verdt hver krone.

Hvis du er interessert i å spille andre sports-tema spill, bør du også prøve titlene nedenfor:

  • FIFA 2019 på Windows 10, Xbox One: De første spilldetaljer
  • 10 beste Windows 10 racing spill å spille
  • Beste 5 Windows 8, 10 Air Hockey Games for Fun Play

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2013 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.