Spill Misfornøyd meg: Minion Rush på Windows 10, 8.1 PC

Det svært populære spillet, Despicable Me: Minion Rush, laget etter den like populære filmen, er tilgjengelig for Windows 10, 8 brukere i Windows Store. Nedenfor er flere detaljer om det.

Jeg har spilt forkjøpelig meg: Minion Rush på min Android-smarttelefon i flere dager, og er glad for at den endelig er utgitt for Windows 10, 8 brukere i Windows Store. Nå kan jeg spille det uendelige spillet på min Windows 10, 8 tablett også. Uten tvil vil det snart bli et av de mest brukte og populære spillene i Windows Store.

Grus lojale gule gibberish-talende Minions er klare for sin hardeste utfordring i Despicable Me: Minion Rush. Spill som en Minion og konkurrer med andre i morsomme, raske utfordringer for å imponere sjefen din (tidligere?) Super-skurken Gru! Hopp, fly, unnslippe hindringer, samle bananer, være ondskapsfulle og beseire skurkene for å tjene tittelen Minion of the Year!

  • RELATERT: Asfalt 8: Luftbåren spill tilgjengelig nå Gratis i Microsoft Store

Spillet vil ta 140 MB av lagringsplassen din, som, tror jeg, er omtrent samme størrelse som på andre mobile plattformer. Innenfor spillet kan du tilpasse Minion med unike kostymer, våpen og power-ups og kamp Vector og en helt ny skurk som er utelukkende opprettet for Windows 10, 8-versjonen av spillet.

Last ned forkjøpelig meg: Minion Rush for Windows 8

Lang historie kort, her er hva du kan forvente å få fra dette spillet:

  • Som en spiller, vil du veilede dine minions når de løper gjennom ikoniske steder fra filmen.
  • Oppdag hemmelige områder og se om det er noen belønning eller premie du kan samle.
  • Uventede Minion øyeblikk: Spillet er fullpakket med hyggelige overraskelser. For eksempel kan du uventet bli en Mega Minion og ri Fluffy Unicorn.
  • Hilarious våpen og power-ups er oppe
  • Konkurrer med andre spillere i Minion Races
  • Kjemp ondskapsfulle skurker som Vector, El Macho og Villaintriloquist

Så, hva venter du på? Treff spilleknappen nå!

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2013 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.