Oops! Xbox One X er plaget av problemer med svart skjerm

Microsoft offisielt lanserte den etterlengtede Xbox One X i dag til spillernes glede.

Denne nye enheten er spioneringen som den kraftigste konsollen i verden, og er allerede veldig populær blant spillere.

Men ikke alle av dem har vært i stand til å nyte glatte spill økter på den nye konsollen. Faktisk rapporterte mange spillere at Xbox One X er berørt av hyppige problemer med svart skjerm . Dette problemet påvirker alle spill, det er ikke spesifikt for en bestemt tittel.

Slik har en gamer beskrevet dette problemet på Reddit:

Hei mann, akkurat det samme skjedde bare med meg.

Jeg var i stand til å sette opp systemet ikke noe problem. Jeg starter Titanfall 2, ikke noe problem. Etter omtrent 45 minutter med å spille, blir skjermen min svart og systemet slår seg av. Jeg trykker på Xbox-logoen, ingenting. Koble fra, deretter replug, ingenting. Trykk på Xbox-logoen igjen på konsollen i 10 sekunder, ingenting. Jeg bytter ut den ene x med min gamle, men holder de samme leddene, min ene er ikke noe problem.

... Min X er død.

Dømmer etter gamerrapporter, ser det ut til at dette problemet er utbredt for Xbox One X Scorpio Edition.

Slik løser du problemer med Xbox One X svart skjerm

For tiden er det to løsninger for å fikse dette problemet ... type:

  1. ta den tilbake til butikken for å bytte den ut
  2. kontakt Microsoft support for en erstatning.

Langt, det første alternativet er også den raskeste måten å få en ny på. Det er imidlertid ingen garanti for at den nye konsollen ikke blir påvirket av problemer med svart skjerm.

Dessverre sa spillerne at grunnleggende feilsøkingstrinn som for eksempel strømstyring av enheten eller utkasting av disken, ikke klarte å løse problemet.

Vårt gjetning er at de svarte skjermfelene på Xbox One X utløses av programvarerelaterte feil eller inkompatibilitetsproblemer. Redmond-giganten investerte måneder med forskning på denne konsollen, så det er svært lite sannsynlig at dette problemet skyldes feil maskinvare.

Microsoft har ennå ikke gitt noen kommentarer om denne situasjonen. Dette ville ikke være det første problemet av sitt slag - vi har også en veldig nyttig veiledning om hvordan du reparerer den beryktede svarte skjermen med død på Xbox One.

Hvis du har problemer med svart skjerm på Xbox One X, bruker du kommentarseksjonen nedenfor for å fortelle oss mer om din erfaring.