Kan ikke åpne eller installere programmer og spill på SD-kort etter Windows Phone 8.1 Update [Fix]

Ikke bare Windows 8 eller Windows 8.1-brukere påvirkes av mange feil og feil, men også Windows Phone-brukere. Så, fra og med i dag, har vi besluttet å snakke om noen av disse vanlige feilene også.

Nylig har en frustrert bruker på Microsoft-støtteforumene sagt at han ikke kan installere programmer og spill på sitt SD-kort etter å ha installert Windows Phone 8.1-oppdateringen. Han nevner at han har oppdatert denne Lumia 820 til Windows Phone 8.1 og rett etter å ha oppdatert, fungerer appene og spillene på SD-kort ikke lenger, og det er også umulig å installere på nytt. Her er hva han sa:

Jeg har nettopp oppdatert min lumia 820 til wp8.1. etter oppdatering til wp8.1, fungerer ikke av programmene / spillene. Jeg prøvde å overføre dem til SD-kort, men ikke fungerte. selv jeg prøvde å avinstallere en reinstall apps til sd kort, men likevel for hver app / game samme feil kommer som:

"Vi har problemer med å installere denne appen. Hvis du prøver å oppdatere en app, og problemet fortsetter, må du kanskje avinstallere appen og deretter installere den på nytt. "Alt annet på kortet virker bra, som musikk, videoer og bilder.

Hvordan løse apper, spill som ikke installeres på Windows Phone 8.1 SD-kort?

Dette er et nytt problem, så det er ikke så mange løsninger der ute. Hvis du får vite noe, må du gi oss beskjed, og vi vil være raske for å oppdatere denne artikkelen med ny informasjon. Jeg vil også holde øye med problemet og vil rapportere når det er nye svar verdig deling. Her er hva du kan gjøre for nå:

  1. Pass på at dato og klokkeslett er korrekte på telefonen
  2. Sjekk om Microsoft-kontoen er synkronisert på: settings-> email + account (trykk og hold kontoen)
  3. Sjekk Hvis du kan se din gamertag på telefonen: I applisten klikker du i spill-> Flick høyre, så bør du se en avatar med et navn på toppen, eller du får muligheten til å logge på

Windows Phone 8.1 SD-kortproblemer kan også løses, men bruker en radikal løsning som du til slutt skal bruke bare hvis ingen av metodene fungerer: Formatering av SD-kortet. Prøv å sikkerhetskopiere alle viktige filer, apper og data som er lagret på Windows PC, og start prosessen. Etter formatering av SD-kortet, prøv å søke om det ikke finnes noen spesifikke partisjonsinnstillinger du bør installere. Sikkerhetskopier alle filene dine på SD-kortet ditt og prøv igjen.

Gi oss beskjed med din kommentar nedenfor hvis du også har dette problemet, og vi vil prøve å eskalere den til Microsoft og vil oppdatere med ny info når de er tilgjengelige.