Ingen tekst vises etter oppgradering til Windows 10 Creators Update [FIX]

Windows 10 Creators Update er definitivt en milepæl i historien om personlig databehandling. Microsoft pakket dette operativsystemet med en rekke tidligere funksjoner og forbedringer som banet vei for en ny epoke i bransjen. Men selv etter måneder med testing, er Skapers Update ikke perfekt. Mange brukere som oppgraderte sine datamaskiner, rapporterer ulike tekniske problemer, alt fra installeringsproblemer til problemer med svart skjerm. Noen av disse feilene påvirker et betydelig antall brukere mens andre sjelden oppstår.

Vi har identifisert et problem der det ikke vises noen tekst i Utforsker og Kontrollpanel. Slik beskriver en bruker problemet:

Jeg har oppdatert min Windows 10 til den nyeste versjonen. Etter oppdatering kan jeg ikke se noen tekst i explorer (ingen mapper og filnavn), bare ikoner vises. Det samme problemet er med gammelt kontrollpanel. På den annen side fungerer den nye innstillingsmenyen i tillegg til menystart. Jeg har prøvd omstart, endret engelsk fra polsk til engelsk og tilbake til polsk. Jeg har også opprettet ny konto, men det er det samme problemet. Hvordan fikse det? Det er veldig irriterende.

Hva å gjøre hvis teksten mangler i Windows 10 Creators Update

  1. Kjør en SFC-skanning
  2. Avinstaller Comodo-brannmuren
  3. Tilbakestill PCen til fabrikkverdier

Løsning 1 - Kjør en SFC-skanning

  1. Gå til Start, skriv inn cmd, velg Kommandoprompt, og deretter Kjør som administrator.
  2. Skriv kommandoen sfc / scannow, trykk Enter, og vent deretter på skanningsprosessen for å fullføre.

Løsning 2 - Avinstaller Comodo-brannmuren

Mange brukere som er berørt av dette problemet, bekrefter at avinstallering av brannmuren fikser dette problemet. Det ser ut til at det for tiden er en inkompatibilitet mellom Windows 10 Creators Update og Comodo.

Samme problem her. Avinstallere comodo løser problemet!

Løsning 3 - Tilbakestill PCen til fabrikkverdier

Hvis avinstallering av Comodo Firewall-klienten ikke hjelper, kan du alltid prøve å reparere installasjonen med den oppstartbare mediedrevet eller, enda bedre, rulle tilbake til forrige Windows 10-iterasjon. Du kan også finne mellomgrunnen og tilbakestille PCen til fabrikkverdier. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det, gjør du følgende:

  1. Åpne innstillinger.
  2. Velg Oppdater og Sikkerhet.
  3. Velg Recovery fra venstre rute.
  4. Klikk Gå tilbake til forrige versjon av Windows 10 eller Tilbakestill denne PCen.
  5. Følg ytterligere instruksjoner. Ikke glem å sikkerhetskopiere dataene dine på forhånd.

Har du oppstått andre tekstrelaterte problemer i Opphavsrettsoppdateringen? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.