Ingen 3D-gress på FIFA18? Slik løser du problemet på PC

FIFA 18 har arvet en serie bugs fra det forrige spillet. Dessverre kan ikke alle spillere nyte 3D gress selv på ultra forhåndsinnstilt. Banen

ser flat og teppe likt og dette er veldig irriterende.

Spillerne håpet virkelig at EA ville fikse denne feilen. Det faktum at problemet fortsatt er til stede, dreper faktisk en stor del av gleden av spillet.

Slik beskriver en bruker dette problemet:

"Vel, vi vet alle at problemet startet med FIFA17. [...] Jeg opprettet en lignende post i fjor for 17. Nøyaktig det var ikke slik. Jeg ville bare at dere skulle fikse dette på en eller annen måte. Du fortalte meg at det er GONNA FIXED med oppdaterte oppdateringer. Det gjorde det ikke. Og jeg aksepterte dette for FIFA 17. Jeg håpet at jeg ikke vil få det problemet i FIFA 18. Og jeg så hva ... Samme problem. Jeg vet at dere ikke skal fikse det, vil aldri prøve å fikse det "

Det ser ut til at flatgresset ikke er et problem, men et valg som EA laget. 3D-gress støttes ikke bare på en serie GPU-kort. Overraskende er 3D gress tekstur tilgjengelig på en serie av lav-end GPUer.

Hvordan fikse 3D Gressproblem på FIFA 18

Vi er sikre på at EA til slutt vil utvide 3D gressstøtte. Men hvis du ikke vil vente til selskapet ruller ut en oppdatering, har vi en rask løsning for deg. Vel, denne løsningen fungerer på GTX 960M. Men du kan prøve det på andre GPUer på egen risiko.

Det er en FIFA mod som muliggjør 3D gressstøtte på PC. Alt du trenger å gjøre er å laste den ned på PCen, erstatt filen ".ini" i oppdateringsmappen med den du lastet ned og lim inn .dll i hovedmappen FIFA. Det er det, du bør kunne spille fotball på 3D-gress nå.

Du kan laste ned FIFA 18 3D gress mod fra ModdingWay. Gi oss beskjed hvis denne løsningen virket for deg. Vær oppmerksom på at modding av et spill kan føre til visse problemer og / eller begrense bestemte funksjoner. Vi kan ikke garantere om dette vil fungere for deg, men det er verdt et forsøk.

FIFA-relaterte artikler som du bør sjekke ut:

  • FIFA 18 bugs: spillkrasj, server kobler fra, lyden virker ikke og mer
  • Slik løser du FIFA 18-problemer på Windows-PCen
  • Endelig fløyte! EA for å slutte å støtte FIFA Mobile på Windows-telefoner