Netflix strømmer fast? Slik løser du dette problemet

Helt siden adventen har Netflix endret måten vi får tilgang til innhold, enten det er den første DVR-tjenesten eller den nåværende streamingmodellen. Faktisk har den elektroniske streamingtjenesten blitt så populær at den har blitt en integrert del av våre livsstil. Hele Binge Watching-kulturen var et direkte resultat av Netflix uttømmende katalog og vanedannende show. Som vi allerede vet, er Netflix tilgjengelig på flere enheter, inkludert smarttelefon, tabletter, Xbox og også de smarte TVene. De fleste av OEMene gir også opp for å sikre at deres smarte TV er optimalisert for Netflix.

For noen uker siden, da jeg var på ferd med å slå på sofaen min og begynte å binging på Netflix, skjedde noe veldig uventet. Strømningsfremgangen ble sittende fast ved 25%. Jeg trodde at Internett-tilkoblingen skulle bli klandret, men ved å sjekke videre fant jeg alt for å være bra. En fartkontroll fortalt meg at den nåværende båndbredden svinger i 15 Mbps-20 Mbps. Den grunnleggende feilsøkingen ga ingen resultater, og etter mye frustrasjon kunne Netflix streame som før.

Hva skjer?

Vel, i dette tilfellet er det veldig vanskelig å finne ut det eksakte problemet, bortsett fra internettproblemer, er det ganske mulig at problemet vedvarer i Netflix-appen. Jeg har observert lignende problemer tidligere, spesielt når båndbredden blir delt. La oss stikke dypt rett inn i problemet, og prøv å løse det.

Sjekk Internett

Start ruteren på nytt og kontroller Internett-tilkoblingen kan du bruke de andre streaming-applikasjonene? Hvis ikke, prøv å starte Wi-Fi-ruteren på nytt. Anta at selv etter at du har startet på nytt, virker Internettet ikke nullstille ruteren. Hvis ruteren din er problemet, og du ikke kan fikse det, anbefaler vi deg å begynne å lete etter en annen.

Gjør dette Netflix-arbeidet ditt? Nei, ikke hilsen, vi vil gå deg gjennom et par andre trinn.

Enhetskontroll

Forsøker du å bruke Netflix på en smarttelefon hvis ja, fjern de midlertidige filene og start enheten på nytt. Dette bør løse problemet med streaming, men en annen måte er å fullstendig avinstallere Netflix og installere det samme. Prøv også å redusere streamingkvaliteten din, slik at bufferen frigjøres, og prøv å endre tilkoblingene til forskjellige Internett-leverandører. I de fleste tilfeller bør dette hjelpe deg med å løse Netflix Stream-problemet.

Netflix-streaming via Chromecast fast på TV

Vel, dette er noe som har skjedd med meg for et par ganger, og hver gang det eneste som ville sortere problemet, er å tilbakestille Netflix-appen. Jeg strekker Netflix til min TV ved hjelp av Chromecast, og Chromecast-enheten leveres med en liten tilbakestillingsknapp som må trykkes kontinuerlig i mer enn 15 sekunder. Dette har alltid sortert bufferingsproblemet for meg.

Feilsøking Netflix Stream problemer på Smart TV

Når Netflix-strømmen sitter fast, må du først slå av TV-en, koble den helt av en stund og koble den til igjen. Hvis dette ikke løser problemet for deg, kan du prøve å avinstallere Netflix og installere det samme på TVen. Som en siste utvei kan du tilbakestille TVen til fabrikkinnstillingene ved å gå over til innstillingsmenyen, men vær oppmerksom på at dette vil slette alle dataene og innstillingene på smart TV.

Løs Xbox 360 / One Netflix stream problemer

Unødvendig å si, viser Netflix dette problemet konsekvent på tvers av ulike enheter og plattformer. Selv Xbox er ikke spart. Vel, det første skrittet ville være å tilbakestille appinnstillingene og starte Xboxen på nytt. Hvis problemet vedvarer, avinstaller Netflix-appen ved å følge trinnene nedenfor,

  • Gå til Xbox Dashboard
  • Naviger til Apps og velg Mine apper
  • Hold på Netflix-appen og trykk på "X" -knappen for appdetaljer
  • Velg Slett og trykk "Ja" for å bekrefte
  • Når du har avinstallert Netflix fra Xbox, går du igjen til Dashboard og installerer appen.

Alternativt kan du også bekrefte Xbox-DNS-innstillingene dine ved å følge fremgangsmåten nedenfor

  • Gå til Innstillinger> Systeminnstillinger
  • Velg Nettverksinnstillinger
  • Velg nettverket og klikk på "Konfigurer nettverk".
  • I det neste trinnet velg "DNS Settings" og velg "Automatic"

Start Xboxen på nytt og prøv Netflix igjen. Trinnene som er nevnt ovenfor, bør hjelpe deg med å feilsøke Netflix-streaming problemer, glad Binging!