Trenger WhatsApp for Windows 8, Windows 10? Få det hit!

Ønsker å holde kontakten med familie og venner, men samtidig vil du spare på utgiftene som er involvert av utallige SMSer og teksting. Heldigvis for de som bruker den nye Windows 8, Windows 10-plattformen, er det en nyttig løsning - den velkjente WhatsApp. Dessverre, for øyeblikket når denne artikkelen er skrevet, er det ingen offentlig Windows 8, Windows 10 eller RT-app for WhatsApp, så vi må feriestedene til WhatsApp for skrivebordet på Windows 8.

Appen er tilgjengelig for Windows 8, Windows 10 Phone-smarttelefoner, men ikke for Windows 8, Windows 10-skrivebord. WhatsApp vil tegne Internett-tilkoblingen din for å gjøre det mulig for deg å bruke e-posten din og surfe på nettet. Du kan også utveksle meldinger gratis med vennene som har installert samme app på sine enheter. Når du har installert appen din på telefonen, vil du kunne se direkte via telefonlisten dine venner som bruker WhatsApp.

I motsetning til andre meldingsprogrammer, vil WhatsApp tillate opprettelse av bestemte vennegrupper og sending av ubegrensede tekster som inkluderer bilder, video og lydnotater.

WhatsApp på Windows 8, Windows 10: hvordan du kjører den

Og appen tilbyr noen ryddige funksjoner hvis du bruker den på en Windows 8, Windows 10 Phone. For eksempel vil det tillate deg å ringe direkte mottakernummer bare ved å få tilgang til kontaktinformasjonen. Du får også en rekke smilende ansikter for å spice opp samtalene dine med kjære, lagre chatloggen og se store bilder.

På den annen side, hvis du vil bruke appen på en Windows 8, Windows 10-datamaskin, kan du gjøre det, men du trenger en emulator som et program som Bluestacks, for å hjelpe deg med å kjøre appen. Når du har installert programmet på Windows 8, Windows 10-datamaskinen, skriv inn telefonnummeret ditt og vent på at bekreftelseskoden sendes tilbake til deg via SMS.

Når du får det, skriv det inn i programmet og du er ganske mye ferdig. Nå kan du nyte de samme fordelene med WhatsApp på skrivebordet. Appen kommer gratis i de første 12 månedene av bruk og deretter oppgraderes til en pris på $ 0, 99.

2018 Update: Whatsapp for Windows 10 PC utgitt

Siden denne artikkelen ble publisert, er WhatsApp app (morsomt ordspill, ikke det?) Blitt utgitt. Appen lar deg koble til din Whatsapp-konto via nettleseren din. Det er imidlertid en irriterende ting du trenger å vite: for å beholde alle dine WhatsApp-data i nettleseren din, må du også holde telefonen koblet til Internett med mobilversjonen av appen åpen.

Det var også noen problemer rapportert av brukerne. Appen kan gi deg litt hard tid, spesielt hvis du er en perfeksjonist og har vane å lukke appene som du ikke bruker for øyeblikket: du må tillate appen å kjøre i bakgrunnen.

Men hvis du ikke har tenkt å bruke den til noe mer "ekstravagant" enn å chatte fra din PC - dette er appen du trenger!

Last ned her WhatsApp til PC

RELATERTE ARTIKLER:

  • WhatsApp beta for Windows Phone inkluderer OneDrive-støtte
  • WhatsApp OS: det vil fortsatt støtte Windows 10 mobil!