Microsoft hopper Windows 11, kunngjør Windows 12 tidlig i 2019

For mer informasjon om de nyeste Windows 10-funksjonene, kan du sjekke ut innleggene nedenfor:

  • Microsoft legger til en mørk modus til Outlook.com
  • Windows 10 får en nydesignet spillestang i lysmodus
  • Windows 10 Mail app får nye flytende design tetthet elementer
  • Windows Defender får nye funksjoner for Advanced Threat Protection
  • Microsoft Edge blokkerer video autoplay i Windows 10
  • Windows 10 får nye funksjoner i utklippstavlen
  • Edge får et blikk av nye funksjoner i Windows 10

[EXCLUSIVE] På bare noen få måneder vil Microsoft lansere en ny Windows 10-versjon. Mest sannsynlig vil den nye OS-versjonen gi navnet på Windows 10. april 2019 Update - forutsatt at Microsoft beholder det nåværende navnemønsteret.

Vi er sikre på at den nye OS-versjonen vil revolusjonere den personlige databehandlingsindustrien, slik at brukerne kan fordype seg i et imponerende, aldri-sett 3D-miljø.

Microsoft er fast bestemt på å videreutvikle teknologivirksomheten, og den kommende OS-versjonen er bare begynnelsen. Ifølge kilder fra innsiden av selskapet er VR det neste skrittet.

Windows 12 handler om VR

Ja, du har lest det riktig! Våre kilder fra selskapet bekreftet at Microsoft planlegger å frigjøre et nytt operativsystem kalt Windows 12 tidlig i 2019. Faktisk vil det ikke være Windows 11, da selskapet bestemte seg for å hoppe rett til Windows 12.

Årsaken bak dette navnet er ganske symbolsk. Windows 12 er broen mellom det klassiske Windows OS og det nye, innovative OS. Det markerer begynnelsen på en ny epoke i personlig databehandling: VR-æra.

For å være ærlig, er nyheten om at Microsofts kommende Windows 12 vil fokusere helt på VR, ikke så overraskende for oss. Som en rask påminnelse, begynte vi i begynnelsen av januar forutsatt at Microsoft kunne se etter å integrere VR direkte inn i Windows 10. Men vi trodde aldri at dette ville skje så fort.

Det er verdt å nevne at Microsoft vil levere et gratis VR-hodesett til hver bruker som oppgraderer til Windows 12. HP, Lenovo, Acer, Asus, Dell skal bygge VR-hodesett for Microsoft. Redmond-giganten ønsker å gjøre VR tilgjengelig og rimelig for allmennheten.

For å konkludere med dette overraskende nyhetsbrevet, minner vi deg om at i dag er April Fools Day. Microsoft prøver faktisk å gjøre VR tilgjengelig og rimelig for allmennheten, men vi har ingen anelse om hvilke funksjoner Windows 12 vil bringe - og om det vil være et Windows 12-OS.

Vi la også merke til at noen av dere ble opprørt etter å ha lest denne artikkelen. Husk at det bare er en vits og bør tas som sådan.

Hvis du har noen forslag til hva vitser og pranks vi burde spille på leserne våre for neste April Fool's Day, gjerne kommentere nedenfor.