Er VyprVPN blokkert på din Windows PC? Her er noen alternativer

VyprVPN er en populær VPN-leverandør som brukes av mange over hele verden for å omgå statens censur og få tilgang til geografisk begrensede nettsteder. VPN-leverandørene er vert for sine egne servere og er kjent for sine ypperlige tjenester kombinert med det vennlige grensesnittet.

I løpet av de siste 2 årene har det imidlertid vært flere klager over at VyprVPN er blokkert i flere land. Kina var i stand til å blokkere VPN for en stund i fjor, noe som førte til at brukere ikke kunne få tilgang til innhold. Det har også vært klager fra brukere i Midtøsten om vanskeligheter med å få tilgang til statlig sensurerte tjenester som VoIP.

Vi fraråder deg ikke eksplisitt fra å bruke denne tjenesten, men det anbefales at du ser etter alternative VPN-er som gir mer pålitelighet. Hvis du har problemer med din VyprVPN, er her under 6 alternative VPN-tjenester du bør vurdere å bytte til.

Beste VyprVPN-alternativer på Windows 10

1

CyberGhost

Cyberghost gir full VPN-funksjoner og utmerket kundestøtte. Leverandøren har lenge vært i bransjen, noe som er tydelig i sin store kundebase. Du får tilgang til over 1000 servere i 60 land, med dette har du et bredt spekter av muligheter å velge fra. Deres servere er kjent for sin hastighet og ytelse som er viktig hvis du bruker den til spill.

I tillegg har CyberGhost alle sikkerhetsfunksjoner, inkludert DNS-lekkasjerbeskyttelse og DDoS-beskyttelsesfunksjoner. Disse funksjonene forhindrer utilsiktet lekkasje av din IP-adresse til din ISP. VPN er enkel å bruke og velger automatisk den raskeste serveren nærmest din plassering.

CyberGhost kommer til en nedsatt pris for øyeblikket og inkluderer en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
  • 256-biters AES-kryptering
  • Over 3000 servere over hele verden
  • Flott prisplan
  • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

NordVPN

NordVPN foretrekkes av brukere som ønsker den ekstra sikkerhet. Siden de gir over 2500 servere over 65 land; Dette gjør at du kan velge hvilken som helst server for dine aktiviteter.

Også deres sikkerhetsfunksjoner inkluderer et alternativ for drepebryter og DNS-lekkasjer-som bidrar til å holde identiteten din trygg når du surfer. Alle servere er kryptert med en 256-biters kryptering som sikrer at dataforbindelsen din ikke er åpen for hackere og regjeringssporere.

VPN har også gode kundestøttefunksjoner med et brukervennlig grensesnitt som veileder brukerne om hvordan man bruker programvaren effektivt.

Du kan få NordVPN premieplaner fra $ 11 månedlig som faktureres årlig.

Last ned NordVPN

3

Hotspot Shield

Hotspot Shield er en god VPN-tjeneste som har eksistert lenge. VPN tilbyr brukere rundt 600 servere i 40 land. VPN er kjent for sin enkelhet og gode serverhastigheter.

I tillegg er DNS-lekkasjerbeskyttelses- og drepebryteren tilgjengelige. Dette sikrer at dine online aktiviteter er godt sikret. Hotspot skjold tilbyr både gratis og betalte versjoner med premium planen som starter på $ 6, 99 i måneden faktureres årlig.

Last ned Hotspot Shield

4

TunnelBear

TunnelBear er en populær tjenesteleverandør som gir kundene utmerket ytelse og brukergrensesnitt. TunnelBear har over 1200 servere i over 25 land som gir deg mange muligheter til å koble til geografiske blokkerte nettsteder.

Du får også ubegrenset båndbredde for betalte versjoner med raske serverhastigheter. TunnelBear har imponerende servere og leveres med sikkerhets suiter som drepebryter og DNS lekkasjesystem. TunnelBear kan fås til en kostnad på $ 5 fakturert årlig.

Last ned TunnelBear

5

ExpressVPN

ExpressVPN er en av de beste allsidige VPN-tjenestene som er tilgjengelige med mange gode anmeldelser fra kundebase rundt om i verden. Du får pålitelige og ytelsesbaserte servere når du bruker tjenestene sine.

I tillegg kan ExpressVPN opptil fem enheter på en enkelt tilkobling. Skjulmodusen lar deg få tilgang til geoblokinnhold uoppdaget. Sikkerhetsfunksjonene gjemmer IP-adressen din fra Internett-leverandøren din og statlige trackers som gir deg sikker surfing. Siden de eier sine servere trenger du ikke å frykte om pålitelighetsproblemer. De tilbyr også god kundestøtte til brukerne.

For å få full service kommer en kostnad på $ 12, 95 fakturert årlig, med en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Last ned ExpressVPN

6

BufferedVPN

BufferedVPN er kjent for sin hurtige serverhastighet som gjør den til et ideelt VPN for spillere og tunge internettbrukere. VPN har nylig blitt populært de siste årene og tilbyr andre omfattende VPN-tjenester.

Når du abonnerer, får du tilgang til servere i over 47 land, alle serverne er sikret med 356-bit kryptering, slik at du kan surfe på Internett sikkert. Du har også skjult modus som gjør at internettaktiviteten din kan bli skjult helt. Dette sikrer at all personlig informasjon holdes trygg mot lekkasjer.

BufferedVPN kommer med en grunnleggende plan på $ 8.39 fakturert årlig med 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Last ned BufferedVPN

7

PureVPN

PureVPN er kjent for sin vekt på pålitelighet og ytelse. VPN gir bred plassering av servere da du får tilgang til over 600 servere i 140 land. Dette betyr at du kan koble til noe geolocked innhold over hele verden. Du får også bruke fem enheter på et enkelt abonnement med VPN-kompatibelt til flere enheter.

Dessuten har serverne sine imponerende hastigheter og krypteres med tilstanden til krypteringsprotokollene. Du har også din onlineaktivitet trygg, siden VPN opprettholder en loggpolicy. Du kan få tilgang til dette VPN-en med en rekke tilgjengelige pakker. Men den billigste pakken går på $ 2, 95 per måned fakturert biannually.

Last ned PureVPN

Som konklusjon kan VPNene vi nevnte ovenfor brukes på PCen din hvis VyprVPN er blokkert på din PC. Vi setter imidlertid pris på om du deler din erfaring med oss. Du er velkommen til å kommentere nedenfor.