iPhone 7 vil ikke koble til Windows 10? Slik løser du dette problemet

Windows er akkurat som alle andre operativsystemer og har sine egne kjennskaper. Driverproblemene øker sine stygge hoder, nå og da, Windows-drevet maskin, men i siste omgang, med Windows 10 har Microsoft sortert de fleste av disse problemene.

Det er imidlertid ganske sannsynlig at en grov dag kan du bli overrasket over at Windows-maskinen ikke gjenkjenner telefonen. Vel, et flertall av Apple iPhone 7-brukere står tydeligvis overfor dette problemet, deres enhet blir ikke oppdaget av iTunes.

I et slikt scenario vises ikke iPhone 7 i MyComputers / Windows Utforsker. Dette skjer til tross for at brukerne velger "Trust" -knappen på enheten. Dette problemet kan håndteres på flere måter, men før du prøver å gjøre det, la vi utføre noen forhåndskontroller.

Kontroller at Windows er oppdatert til den nyeste versjonen. Du kan sjekke om oppdateringer ved å gå over til Kontrollpanel> System og sikkerhet og Windows Update. I mellomtiden, hvis du blir bedt om å "Stol på denne datamaskinen" på smarttelefonen, velg "Enter".

Sørg også for at enheten er slått på og har tilstrekkelig ladning. Oppdater også iTunes til den nyeste versjonen.

Oppdater Apple Mobile Device USB Driver manuelt

Denne metoden er spesielt egnet hvis du ser et "utropstegn" eller et "spørsmålstegn" ved siden av Apple Mobile Device USB-driveren i Enhetsbehandling. Kontroller at iTunes-appen er stengt.

  • Gå til Enhetsbehandling
  • Velg Universal Serial Bus Controllers, dobbeltklikk på Apple Mobile Device USB Driver.
  • I popup-vinduene velg "Browse my computer for driver software.
  • I neste trinn velger du "La meg velge fra en liste over enhetsdriverne på datamaskinen min."
  • Klikk på Har diskett-knappen
  • Klikk på Bla gjennom
  • Kopier nå / naviger til følgende adresse- C: Program FilesCommon FilesApple Mobile Device SupportDrivers.
  • Dobbeltklikk på filen heter "usbaapl" (usbaapl64 for 64-bit versjoner)
  • Nå blir du omdirigert til alternativet "Install from Disk Window", klikk OK og Neste.

På dette tidspunktet vil Windows automatisk installere driveren og bare trykke på Fortsett i tilfelle noen beskjeder som sier at "Programvaren du installerer ikke har bestått Windows Logo testing."

Som et siste trinn trekker du ut iPhone-en og kobler den deretter til igjen via USB-stasjonen. Åpne iTunes og se om iPhone 7 er oppdaget denne gangen.

Avinstaller og installer den nyeste iTunes-versjonen / h3>

Det er ganske mulig at versjonen av iTunes er i konflikt med annen programvare eller skade. For å utelukke denne muligheten er det alltid bedre å avinstallere den nåværende kopien av iTunes og installere den på nytt. Jeg vil personlig anbefale deg å fjerne de midlertidige filene før du installerer på nytt. For mer informasjon om hvordan du installerer iTunes på din Windows 10-PC, sjekk ut denne håndboken.

Hvis alt annet mislykkes, er det på tide å ringe opp til Apple service. De ville kunne finne ut mellom en elektrisk feil eller andre problemer med maskinvaren.

Hvis du har en AppleCare + -plan, er det bra og bra hvis du ikke sammenligner kostnadene ved reparasjon, mot kostnaden ved å kjøpe en ny enhet. Be også om at Apple Care Executive skal fjerne støv / lint fra portene.

Redaktørens anbefaling : Hvis du fortsatt ikke kan overføre etter at du har fulgt trinnene fra denne løsningen, anbefaler vi at du prøver en dedikert programvare. IOTransfer 2 PRO (gratis nedlasting) er en av de mest brukte programvarene for overføring av data mellom iPhone og PC, og det har ingen synkroniseringsproblemer. Hvis dette verktøyet får jobben gjort for deg, gi oss beskjed i kommentarene.

For andre overføringsverktøy, bør du sjekke vår egen artikkel. Du finner 6 av de mest brukte overføringsverktøyene for øyeblikket, så vel som deres viktigste overføringsfunksjoner.