Slik løser du problemer med Inventec - LAN-driver for Windows 10

Hvis du fant det litt rart at du fikk den valgfrie oppdateringsdriveren fra Inventec - LAN-driveren i Windows 10, bør du lese linjene nedenfor og finne ut hvordan du håndterer dette i Windows 10 Technical Preview.

I utgangspunktet, selv om du velger alternativet "Mer informasjon" i Windows 10 Technical Preview som skal informere deg litt mer om Inventec - LAN-driveren, er informasjonen dessverre ikke tilgjengelig.

Hvordan deaktivere Inventec - LAN driver valgfri oppdatering i Windows 10?

Hvis du ser på enhetsadministratoren, kan du også merke at du ikke engang har noen maskinvare fra Inventec, slik at denne valgfrie driveroppdateringen blir ubrukelig. Så stort sett alt du trenger å gjøre er å avbryte tilleggsoppdateringen du mottar fra Inventec - LAN driver, og du er alt satt til å bruke operativsystemet Windows 10 Technical Preview uten noen andre problemer fra denne delen.

For å se at du ikke kan slå av en bestemt oppdatering, kan du aktivere funksjonen til å sjekke etter oppdateringer, men la meg velge om du vil laste ned og installere dem, og på denne måten når du får den valgfrie driveroppdateringen for Inventec - LAN driver i Windows 10 Teknisk forhåndsvisning kan du velge å ikke installere den.

Inventec Lan driveroppdatering: årsaker

Hvorfor denne oppdateringen dukket opp? Er dette en svindel, eller en enkel feil? Det er mange spørsmål om dette emnet, men det er ingen grunn til bekymring. Hittil har denne oppdateringen ikke gjort noe til noe system, og det har til og med noen tekniske forklaringer og argumenter som det kan rettes til. Du finner mer informasjon om denne oppdateringen i dette forumet tråden.

Der har du det, folk, nå vet du hvordan du skal håndtere Inventec - LAN-driveren i Windows 10 Technical Preview, men hvis du har noen andre tilleggsspørsmål angående dette bestemte emnet, vennligst ikke nøl med å skrive oss i kommentarfeltet av siden ligger litt under.