Slik fjerner du vannmerke i Windows 10, 8.1 eller 7

Å ha et vannmerke i nederste høyre hjørne av Windows 8.1 og Windows 10 hver gang du starter datamaskinen kan bli veldig irriterende, og det ødelegger skrivebordet ditt. Heldigvis for oss er det noen metoder du kan gjøre for å helt fjerne ditt Windows 8.1 vannmerke, og det tar ikke mer enn et par minutter å gjøre det.

Du må også være oppmerksom på at du ikke kan bruke samme metode for å fjerne Microsoft Confidential vannmerke i Windows 8.1 og Windows 10. Denne veiledningen er spesielt laget for å fjerne kun Windows 8.1 Preview og Windows 10 vannmerke. Les følgende linjer nedenfor for en detaljert og veldig rask forklaring på hvordan du fjerner vannmerke for Windows 8.1 og Windows 10.

Tutorial for fjerning av Windows 8.1 og Windows 10 vannmerke

Windows 10 vannmerke kan være litt irriterende, og i denne artikkelen vil vi dekke følgende emner:

 • Windows 10 fjern vannmerke-register - Det er flere måter å fjerne Windows 10-vannmerke på, og det enkleste kan være ved å endre registreringsdatabasen.
 • Fjern vannmerke Windows 10 Testmodus - Mange brukere pleier å bruke Windows 10 Test-modus, men denne modusen kommer med testmodus vannmerke i bunnen. Du kan imidlertid enkelt fjerne vannmerket ved å bruke en av våre løsninger.
 • Fjern vannmerkevinduer Utdanning, Teknisk forhåndsvisning - Hvis du bruker Utdanning versjon eller en teknisk forhåndsvisning av Windows 10, bør du kunne fjerne vannmerket ved hjelp av en av våre løsninger.

Løsning 1 - Skift shell32.dll.mui og basebrd.dll.mui filer

Før vi starter, må vi nevne at denne prosessen kan forårsake stabilitetsproblemer hvis du ikke er forsiktig. Derfor er det en god ide å lage en sikkerhetskopi før du prøver denne løsningen. Siden denne løsningen krever at du erstatter systemfiler, må du huske at du bruker det på egen risiko.

 1. Du må laste ned den lille zip-filen fra linken nedenfor for å starte fjerningsprosessen. Last ned zip-fil her.
 2. Når du har lastet ned filen, åpner du den og pakker ut innholdet til PCen.

 3. Åpne den utpakkede katalogen og naviger til Ta eierskapskatalog . Finn filen Install_Take_Ownership.reg og dobbeltklikk på den.

 4. Registerredigeringsvinduet vil dukke opp, og du må venstre klikke på Ja for å fortsette med operasjonen.

Når du kjører denne .reg-filen, bør du kunne ta eierskap til alle kataloger eller filer med bare to klikk. I de følgende trinnene vil vi endre noen systemfiler. Disse trinnene kan være potensielt farlige og forårsake stabilitetsproblemer, så husk at du følger disse trinnene på egen risiko. Du kan ta eierskap av systemfilene ved å gjøre følgende:

 1. Naviger til katalogen C: WindowsSystem32 og USA .

 2. Nå i mappen en-US se etter shell32.dll.mui . Etter at du har funnet det, høyreklikker du på det og velger Ta eierskap . Før du tar eierskap, er det en god ide å lage en kopi av denne filen og lagre den på skrivebordet hvis noe går galt.

 3. Etter å ha gjort det, naviger til katalogen C: WindowsBrandingBaseBrden-US .

 4. Finn basebrd.dll.mui, høyreklikk det og velg Ta eierskap fra menyen. Før du tar eierskap, sørg for å kopiere filen til skrivebordet ditt og bruk den som en sikkerhetskopi hvis noe går galt.

 5. Gå nå tilbake til mappen du hentet ut i trinn 2 over. Naviger til Redigerte filer mappe og kopier basebrd.dll.mui til C: WindowsBrandingBaseBrden-US og shell32.dll.mui til C: WindowsSystem32-US katalog.

Etter at du har erstattet disse filene, trenger du bare å kjøre en enkelt kommando fra Kommandoprompt . For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne kommandoprompt som administrator. Du kan gjøre det ved å trykke på Windows Nøkkel + X og velge Kommandoprompt (Admin) fra menyen. Hvis Kommandoprompt ikke er tilgjengelig, kan du bruke PowerShell (Admin) i stedet.

 2. Når Kommandoprompt åpnes, skriv inn mcbuilder og trykk Enter- tasten på tastaturet for å kjøre kommandoen.

 3. Etter at mcbuilderen er ferdig, kan du lukke vinduet Kommandoprompt og starte Windows 8.1 eller Windows 10-enheten på nytt.

Når datamaskinen din har startet på nytt, bør vannmerket være borte. Nå må du fjerne eierskapsfunksjonen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Naviger til Eierskapskatalog og dobbeltklikk på Uninstall_Take_Ownership.reg .

 2. Venstre klikk på Ja- knappen når vinduet Registerredigerer dukker opp.

Husk at denne løsningen kan være potensielt farlig, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle stabilitetsproblemer og filtap som kan oppstå etter bruk av denne løsningen.

2018 Oppdatering : Dessverre er linken fra begynnelsen av denne løsningen ikke lenger tilgjengelig. Verktøyet kan ikke lastes ned, og i dette tilfellet har vi søkt etter et annet verktøy for å hjelpe deg med å fjerne vannmerker. Etter flere timers forskning har vi konkludert med at det beste alternativet er Universal Watermark Disabler. Last ned verktøyet fra nettstedet og prøv å deaktivere vannmerket ved å bruke det.

Løsning 2 - Bruk Registerredigering

Ifølge brukerne kan du fjerne Insiderens vannmerke ved å gjøre et par endringer i registeret ditt. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Når Registerredigering åpnes, navigerer du til ComputerHKEY_CURRENT_USERControl PanelDesktop i venstre rute. I høyre rute dobbeltklikk PaintDesktopVersion .

 3. Sett verdien data til 0 og klikk på OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, start datamaskinen på nytt og vannmerket skal være borte.

Løsning 3 - Endre tilgjengelighetsinnstillingene

Ifølge brukerne kan du fjerne ditt vannnummer for bygge nummer i Windows 10 ved å endre Ease of Access-innstillingene. Dette er en enkel løsning som fjerner bakgrunnsbilder og vannmerke. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og tast inn kontrollpanelet . Velg Kontrollpanel fra listen over resultater.

 2. Velg Ease of Access Center fra listen.

 3. Klikk på Gjør datamaskinen enklere å se .

 4. Sjekk Fjern bakgrunnsbilder (hvis tilgjengelig) og klikk på Bruk og OK for å lagre endringer.

Etter å ha gjort det, bør bakgrunnen forsvinne, men vannmerket vil også være borte. Dette er en grov løsning, men det fungerer i henhold til brukerne, så vær så snill å prøve den ut.

Løsning 4 - Bruk kommandoprompt

Hvis du bruker Windows 10 i testmodus, bør du se vannmerket i nederste høyre hjørne. Det er imidlertid en måte å fjerne test vannmerke i Windows 10 ved hjelp av Command Prompt. Denne prosessen er ganske enkel, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne kommandoprompt eller PowerShell som administrator.
 2. Når Command P rompt starter, skriver du inn følgende kommandoer:
  • bcdedit.exe -sett belastningsalternativer ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
  • bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF
 3. Lukk kommandoprompt og start datamaskinen på nytt.

Nå skal vannmerket forsvinne når du går inn i testmodus. Husk at denne løsningen bare fungerer for testmodus, og den vil ikke fungere i normal modus .

Løsning 5 - Endre bakgrunnsbildet ditt

Ifølge brukerne kan du fjerne Evaluering kopi vannmerke bare ved å gjøre noen få endringer i bakgrunnsbildet ditt. For å gjøre det, må du gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn % appdata% . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Naviger til RoamingMicrosoftWindowsThemes katalogen.
 3. Lag en kopi av TranscodedWallpaper i Themes directory.

 4. Gå til kategorien Vis og merk filnavn utvidelser .

 5. Åpne CachedFiles- katalogen, høyreklikk det tilgjengelige bildet og velg Gi nytt navn fra menyen. Pass på å kopiere hele navnet på bildet. I vårt eksempel er det CachedImage_1920_1080_POS1.jpg, men det vil være annerledes på din PC.

 6. Gå tilbake til Temaer- katalogen. Gi nytt navn til TranscodedWallpaper - Kopier til CachedImage_1920_1080_POS1.jpg . Husk at du må bruke filnavnet du fikk i trinn 5 . Ikke bruk samme filnavn som vi brukte siden det kanskje ikke fungerer for deg.
 7. Kopier CachedImage_1920_1080_POS1.jpg til CachedFiles- katalogen. Du bør se Erstatt eller Hopp over fildialogboksen. Velg Erstatt filen i destinasjonen.

Etter at du har gjort det, bør din evalueringskopi vannmerke forsvinne helt.

Som du kan se, er det ganske enkelt å fjerne evalueringsvannmerket, og du kan gjøre det enkelt med en av våre løsninger. Hvis vannmerket ditt sier at du må aktivere Windows, må du kjøpe Windows 10 lisens og aktivere det. Hvis du allerede har en ekte lisens, må du kanskje kontakte Microsoft for å se hvordan du aktiverer din kopi av Windows.

Så du kan følge trinnene ovenfor for å fjerne vannmerkeet Windows 8.1 eller Windows 10 og få skrivebordet ditt rent som en fløyte på kort tid. Også hvis noe i artikkelen ovenfor er uklart eller det ikke har fungert for deg, vennligst skriv oss under i kommentarfeltet og vi hjelper deg så snart som mulig.