Hvordan installere. Net Framework i Windows 10

Avhengig av hvilken type applikasjon du vil bruke i operativsystemet Windows 10, kan du få en feilmelding om .net-rammen. I utgangspunktet kan du bli bedt om en annen versjon av .net rammeverk enn den du bruker til en bestemt app for å kjøre normalt.

Så uten videre diskusjon, finner du et par rader under hvordan du kan installere. Nettverket på Windows 10-enheten og løse alle problemene dine.

Vanligvis når du har problemer med en app, vil den alltid be deg om å laste ned og installere .net-rammen fra internett, men du vil se under det du kan gjøre direkte fra Windows 10-CDen / DVD-en hvis du følger instruksjonene nedenfor. .

Tutorial om hvordan du installerer .net rammeverk i Windows 10-enheten din:

 1. Først og fremst må du plassere i Windows 10-enheten oppstarts-CD / DVD eller ekstern harddisk med Windows 10 installasjonsmedium på den.
 2. Nå som du har din CD / DVD med Windows 10 installasjonsmedia, må du dobbeltklikke eller trykke på "Denne PC" som du finner på skrivebordet på operativsystemet eller i Start-menyen.
 3. Du må finne og skrive ned stasjonsbokstaven til CD / DVD Windows 10 installasjonsmediet.
 4. Venstre klikk eller trykk på "Start" knappen du har på nedre venstre side av skjermen.
 5. I søkeboksen du har, må du skrive følgende: "kommandoprompt" uten anførselstegn.
 6. Trykk på "Enter" -knappen på tastaturet.
 7. Etter at søket er ferdig, må du høyreklikke på ikonet "Kommandoprompt" og venstre klikke eller trykke på "Kjør som administrator" -funksjonen.
 8. Hvis du er ledig av et kontrollpanel for brukerkonto, må du venstre klikke eller trykke på "Ja" -knappen i det vinduet.
 9. I kommandolinjevinduet som dukker opp, må du skrive følgende kommando uten anførselstegnene:

  "Dism / online / enable-feature / featurename: NetFX3 / All / Source: E : sourcessxs / LimitAccess"

  Merk: I dette tilfellet er installasjonsmediet for Windows 10 på " E " -disken. Hvis du har den på en annen brevstasjon, vennligst legg i stedet for " E " -brevet fra syntaksen ovenfor bokstaven du har den på.

 10. Trykk på "Enter" -knappen på tastaturet.
 11. Dette bør starte installasjonen av .net-rammen på Windows 10-operativsystemet.
 12. Når installasjonen er fullført, må du lukke vinduet "Kommandoprompt".

  Merk: Når installasjonen er fullført, får du meldingen "Operasjonen er fullført"

 13. Start Windows 10-operativsystemet på nytt.
 14. Etter at Windows 10-enheten har fått strøm igjen, kan du gå og se om du har .net-rammen installert på systemet ditt.

Du kan også vurdere trinnene fra denne rammeplanleggingsguiden, som vil hjelpe deg med å installere den riktig. Du kan gjøre det i Windows 10 uten problemer etter at en supportoppdatering mottatt for Creator Update, fungerer .NET Framework som en sjarm. Hvis du støter på problemer etter installering av .NET Framework, spesielt hvis det mangler, kan du løse dette problemet ved å følge vår reparasjonsguide.

Dette er alt du trenger å gjøre for å kunne installere .net-rammen i Windows 10-operativsystemet. Så hvis du følger instruksjonene som er skrevet ovenfor nøye, er jeg sikker på at du kan gjøre det om fem minutter av tiden din. Også hvis du har flere tanker om dette emnet, vennligst gi oss beskjed i kommentarfeltet på denne siden.