Hvordan fikse Windows 10 Fall Creators Oppdater installasjonsproblemer

aWindows 10 Fall Creators Update er endelig her. Og mens millioner av brukere får det, kan utrullingen kanskje ikke være så jevn for alle. Faktisk er det noen brukere som nylig rapporterte at de ikke kan installere den ferskeste Windows 10-versjonen.

Hvis du for øyeblikket jobber med dette problemet, har vi fått deg tilbake. Her er noen løsninger som vi er sikre på, vil hjelpe deg med å oppnå Windows 10 Creators Update så snart som mulig.

Slik løser du Windows 10-skapere Oppdater installasjonsproblemer

Løsning 1 - Kontroller systemkravene

Det aller første du bør gjøre når du installerer omtrent enhver større oppdatering for Windows 10, er å sjekke om din nåværende konfigurasjon støtter den. Hvis du har en "nyere" datamaskin, trenger du ikke å bry deg i det hele tatt, fordi Fall Creators Update virkelig ikke krever et dyr.

Men hvis datamaskinen din er eldre enn 5 år, kan du også ta en titt på de minste systemkravene:

 • Prosessor : 1 GHz eller raskere prosessor eller SoC
 • RAM : 1GB for 32-bit eller 2GB for 64-bit
 • Harddiskplass : 16 GB for 32-biters OS eller 20 GB for 64-biters OS
 • Grafikkort: DirectX9 eller senere med WDDM 1.0 driver
 • Skjerm : 800 × 600

Så, hvis datamaskinen ikke oppfyller minimumene her, er det på tide å oppgradere. C'mon, hvordan kan du til og med bla gjennom Internett?

Løsning 2 - Pass på at du ikke utsetter oppgraderinger

Vi har allerede forklart hvordan du blokkerer Fall Creators Update på enkelte versjoner av Windows 10. Og det innebærer å utsette store oppgraderinger. Så, hvis du har dette alternativet aktivert, vil du ikke kunne motta Fall Creators Update. Hvis du ikke vet hvordan du deaktiverer den, følg disse instruksjonene:

 1. Gå til Innstillinger > Oppdatering og sikkerhet
 2. Gå nå til Avanserte alternativer
 3. Pass på å angi alternativet for å utsette oppdateringer til 0

Løsning 3 - Deaktiver målingstilkobling

Det samme gjelder for målingstilkobling. Brukere av det meste årsjubileumsoppdatering kan stille inn internettforbindelsen til måling for å blokkere Fall Creators Update fra å installere på sine datamaskiner.

Så, hvis du vil installere oppdateringen, må du sørge for at internett ikke er satt til måling. Dette gjelder både Wi-Fi og kablet Ethernet-tilkoblinger. Slik deaktiverer du målingstilkobling i Windows 10:

 1. Gå til Innstillinger > Nettverk og Internett
 2. Gå nå til Endre tilkoblingsegenskaper
 3. Veksle Angi som målert tilkobling av

Løsning 4 - Pass på at du har nok diskplass

Som du kan se fra systemkravene ovenfor, trenger du minst 16 GB ledig diskplass for å installere Fall Creators Update. Så, hvis installasjonen mislykkes, må du sørge for at du har nok plass.

Hvis du ikke gjør det, kan du rengjøre disken din fra noen søppelfiler, eller til og med slette noen apper og programmer du ikke bruker. Du bør også vurdere å flytte filene og mediene til skyen, og du sparer plass og sikrer dem samtidig.

Løsning 5 - Deaktiver Antivirus og brannmur

Det er kjent at tredjeparts antivirusprogrammer ikke følger veldig bra med Windows 10-oppdateringer, spesielt store. Så, hvis du fortsatt ikke kan laste ned Fall Creators Update, deaktiver antivirusprogrammet midlertidig og prøv igjen.

Hvis antivirusprogrammet faktisk var synderen, bør du kunne installere oppdateringen uten problemer.

Situasjonen ligner også Windows Firewall. Selv om dette verktøyet ikke skal fungere mot oppdateringer, er det mulig at noen forstyrrelser er mulig. Så, sammen med å deaktivere antivirusprogrammet ditt, kan du prøve å deaktivere Windows Firewall midlertidig også. Slik gjør du det:

 1. Naviger til Kontrollpanel .
 2. Klikk System og sikkerhet .
 3. Gå til Windows-brannmur .
 4. Velg Slå Windows Firewall på eller av fra venstre side.
 5. Slå av Windows-brannmur for både private og offentlige nettverk, og klikk OK .
 6. Prøv å oppdatere på nytt.

Husk at du bør deaktivere disse sikkerhetstiltakene midlertidig. Det er uklokt å la datamaskinen være helt ubeskyttet i lengre tid.

Så, aktiver du antivirusprogrammet ditt når oppdateringen blir installert, eller bytt til Windows Defender, som også mottar noen endringer i Fall Creators Update.

Løsning 6 - Start Windows Update-tjenester på nytt

Kanskje er problemet av teknisk natur, og tjenester som trengs for å installere Fall Creators Update, kjører ikke. Så, vi prøver å tilbakestille disse tjenestene, for å fjerne banen for Windows 10 Fall Creators Update. Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Høyreklikk Start-menyen og kjør Kommandoprompt (Admin).
 2. I kommandolinjen skriver du følgende kommandoer og trykker på Enter etter hver:
  • nettstoppbiter
  • netto stopp wuauserv
 3. Lukk nå Kommandoprompt og naviger til C: WindowsSoftwareDistribution .
 4. Sikkerhetskopier denne mappen og slett alt inni.
 5. Start PCen på nytt og prøv å oppdatere på nytt.

Løsning 7 - Kjør SFC-skanningen

SFC-skanningen er et innebygd verktøy som er utviklet for å håndtere ulike problemer i Windows OS. Selv om det ikke er spesifikt ment for å løse oppdateringsproblemer, kan det sikkert hjelpe. Slik kjører du denne kommandoen:

 1. Gå til Søk, skriv cmd, høyreklikk Kommandoprompt, og velg Kjør som administrator
 2. Skriv inn følgende kommando, og trykk Enter: sfc / scannow
 3. Vent til prosessen er ferdig

LES OGSÅ: Løs: Sfc / scannow stopper på Windows 10

Løsning 8 - Bare vent

Siden det er millioner av brukere over hele verden som venter på Fall Creators Update, bestemte Microsoft seg for å rulle den gradvis. Så, hvis oppgraderingen ikke en gang har blitt vist for deg, er det kanskje best å vente. Når Microsoft begynner å rulle ut oppdateringen i din region, vil du sikkert motta den.

Husk å være tålmodig, da dager eller uker kan passere til Fall Creators Update viser seg for alle.

Løsning 9 - Installer oppdateringen manuelt

Og til slutt, hvis du fremdeles ikke klarer å installere oppgraderingen, selv etter å ha utført alle tidligere løsninger, er det kanskje din beste innsats å ta saker i egne hender og bare oppdatere systemet manuelt.

Som vi vet er det to legitime måter å installere Fall Creators Update på datamaskinen på. Så, hvis Windows Update har feilet, er det bare sjansen for deg å gå til Media Creation Tool.

Vi har allerede artikkelen om å installere Windows 10 Fall Creators Update, slik at du kan sjekke det ut for nøyaktige instruksjoner. Selv om oppdateringene er forskjellige, er prosedyren identisk.

Det er det for nå. Vi håper at minst en av disse løsningene hjalp deg med å oppnå Fall Creators Update. Hvis du har kommentarer, spørsmål eller vite om en løsning som vi ikke har listet her, vennligst gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.