Slik løser du Windows 10-feil 1935

Feil 1935 er en hyppig feilmelding som forekommer i alle Windows-versjoner når brukere prøver å installere tredjepartsprogrammer, programmer og spill. Den gode nyheten er at det er en rask løsning som du kan bruke til å fikse dette problemet.

Først, la oss se hvordan en Windows-bruker beskriver feilen 1935:

Ok, la oss starte med problemet. Da jeg prøvde å installere League of Legends, ba jeg om å laste ned MS Visual C ++ 2005. Alt går jevnt til siste sekund hvor det forsøker å konfigurere elementet, der det gir denne feilkoden 1935 etterfulgt av en streng av tekst. [...] Dette har skjedd med min splitter nye laptop [...] Kan noen forklare hva som skjer?

Slik løser du Windows 10-feil 1935

Feil 1935 kan vises mens du prøver å kjøre eller installere bestemte programmer, og det kan forårsake mange problemer. Når det gjelder problemer, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Installasjonsfeil for Windows 10 Office 1935 - Hvis du støter på dette problemet, kan problemet være tjenestene dine. For å fikse problemet, må du kontrollere at de nødvendige tjenestene kjører riktig i bakgrunnen.
 • Feil 1935 en feil oppstod under installasjonen av monteringsdelen - Dette er et vanlig problem, og hvis du støter på det, må du prøve å prøve noen av våre løsninger.
 • Feil 1935 Windows 10 League of Legends - Dette problemet kan vises mens du prøver å kjøre eller installere League of Legends. For å løse dette problemet må du kontrollere at du har installert de nødvendige komponentene.
 • Autocad, Acrobat-feil 1935 Windows 10 - Dette problemet kan oppstå når du prøver å installere forskjellige applikasjoner. Hvis du støter på dette problemet, kan du prøve å installere programmer i Kompatibilitetsmodus.
 • Windows 10-feil 1935 Kaspersky - Dette problemet kan noen ganger oppstå på grunn av antivirusprogrammet, og for å fikse det, anbefales det å deaktivere visse antivirusfunksjoner eller hele antivirusprogrammet.
 • Feil 1935. NET Framework - Dette problemet oppstår hvis du ikke har de nødvendige C + + -fordelingene. Du kan imidlertid laste dem ned fra Microsofts nettsted og installere dem manuelt.

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

En vanlig årsak til feil 1935 kan være din antivirusprogramvare. Antivirusprogrammet kan forstyrre systemet og hindre at du kjører eller installerer bestemte applikasjoner. Hvis dette skjer, må du deaktivere visse antivirusfunksjoner eller deaktivere antivirusprogrammet ditt helt.

Flere brukere rapporterte at de måtte fjerne antivirusprogramvaren for å fikse dette problemet, så du må kanskje også gjøre det. Hvis fjerning av antivirus løser problemet, kan dette være en perfekt tid å vurdere å bytte til en annen antivirusløsning.

Det er mange flotte antivirusprogrammer, men hvis du vil ha maksimal sikkerhet som ikke vil forstyrre systemet, bør du definitivt prøve BullGuard .

Løsning 2 - Bruk kommandoprompt

Først av alt er det godt å vite at hvis du får en 1935-feil når du prøver å installere programvare, betyr dette at Windows-filsystemtransaksjonen er skadet. Slik fjerner du loggen:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Velg Kommandoprompt (Admin) eller PowerShell (Admin) fra listen.

 2. Skriv inn følgende kommando: fsutil resource setautoreset true C: \ .
 3. C: er stasjonen der Windows 10 er installert. Hvis den er installert på en annen stasjon, endrer du stasjonsbokstaven på riktig måte.
 4. Start systemet på nytt.

Løsning 3 - Endre registret

Noen ganger kan feil 1935 oppstå på grunn av problemer i registeret ditt. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å gjøre et par endringer i registeret ditt. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. I Registerredigeringsvinduet, gå til HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> CurrentControlSet> Control .

 3. I dialogboksen Registerredigerer dobbeltklikker du på RegistrySizeLimit> dialogboksen Rediger DWORD-verdi vises.
 4. I dialogboksen skriver du inn ffffffff som Hexadecimal-verdien> klikker på den desimale radioknappen> angir 4294967295 som desimalverdien.
 5. Klikk på OK > start maskinen på nytt.

Løsning 4 - Kjør programmet i Kompatibilitetsmodus

Hvis du får feil 1935, kan du kanskje løse problemet ved å kjøre programmet i kompatibilitetsmodus. Hvis du ikke er kjent, er kompatibilitetsmodus en spesiell funksjon som optimaliserer eldre programmer for Windows 10.

Til tross for at den er designet for eldre programmer, kan du også bruke Kompatibilitetsmodus for nyere applikasjoner. Hvis du vil kjøre et program i kompatibilitetsmodus, trenger du bare å gjøre følgende:

 1. Finn det problematiske programmet, høyreklikk det og velg Egenskaper fra menyen.

 2. Gå nå til kompatibilitetsfanen og sjekk Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for. Velg ønsket versjon av Windows og klikk Apply og OK for å lagre endringer.

Etter at programmet har startet i Kompatibilitetsmodus, bør problemet løses helt.

Løsning 5 - Kontroller at Windows Modules Installer-tjenesten kjører

Noen ganger kan feil 1935 vises fordi de nødvendige tjenestene ikke kjører. Brukere rapporterte dette problemet mens de prøvde å installere bestemte programmer på PCen, og det ser ut til at problemet var forårsaket av Windows Modules Installer- tjenesten.

For å fikse dette problemet må du forsikre deg om at denne tjenesten er aktivert. Du kan aktivere tjenesten ved å gjøre følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn services.msc . Trykk Enter eller klikk OK .

 2. Når vinduet Tjenester åpnes, finn Windows Installer Installer og høyreklikk det. Velg Start fra menyen.

Etter at du har startet tjenesten, prøv å installere det problematiske programmet igjen og sjekk om problemet er løst. En annen tjeneste som kan forårsake dette problemet, er Trustedinstaller Service , så sørg for å aktivere det også.

Løsning 6 - Installer Visual C ++ Redistributables

Ifølge brukerne kan noen ganger feil 1935 vises hvis Visual C ++ Redistributables ikke er installert på PCen. For å fikse dette problemet anbefales det at du installerer de manglende komponentene manuelt. Dette er relativt enkelt, og du kan laste ned Visual C ++ Redistributables fra Microsofts nettsted.

Husk at det finnes flere versjoner av Visual C ++ Redistributables, og for å løse problemet må du installere den riktige versjonen. Hvis du ikke vet hvilken versjon du må installere, kan du installere alle tilgjengelige versjoner og sjekke om det hjelper.

Løsning 7 - Installer de manglende oppdateringene

Hvis feilen 1935 fortsetter å vises, kan problemet være de manglende oppdateringene. Noen ganger kan det være feil på systemet ditt som kan føre til at dette problemet vises, og den beste måten å fikse dem på er å installere de manglende Windows-oppdateringene.

Som standard installerer Windows 10 de manglende oppdateringene automatisk, men noen ganger kan du gå glipp av en oppdatering eller to. Du kan imidlertid alltid sjekke om du mangler oppdateringer ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen . Du kan gjøre det ved å trykke på Windows-tast + I.
 2. Når Innstillinger-appen åpnes, går du til Oppdater og Sikkerhets seksjonen.

 3. Klikk på Søk etter oppdateringer .

Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, blir de lastet ned i bakgrunnen og installert så snart du starter datamaskinen på nytt. Når du har oppdatert systemet, må du kontrollere om feilen er løst.

Løsning 8 - Utfør SFC- og DISM-skanninger

I noen tilfeller kan feil 1935 oppstå hvis Windows-installasjonen din er skadet. Du kan imidlertid fikse dette problemet ved å utføre en SFC-skanning. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan utføre det ved å følge disse trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator.
 2. Når Kommandoprompt starter, kjør du sfc / scannow- kommandoen.

 3. SFC-skanningen starter nå. Skanneprosessen kan ta omtrent 15 minutter, så ikke avbryte den.

Når SFC-skanningen er ferdig, må du kontrollere om feilmeldingen fremdeles vises. Hvis problemet ikke er løst, må du utføre en DISM-skanning. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Start Kommandoprompt som administrator.
 2. Kjør DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth- kommandoen.

 3. DISM scan vil nå starte og tar omtrent 20 minutter eller mer for å fullføre.

Når DISM-skanningen er fullført, kontroller om problemet er løst. Hvis du vil, kan du gjenta SFC-skanningen igjen og sjekke om det hjelper.

Løsning 9 - Slett visse verdier fra registeret

Ifølge brukerne kan feil 1935 vises mens du prøver å installere eller kjøre Office. Dette kan være et stort problem, men du kan fikse det ved å gjøre et par endringer i registeret ditt. For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Åpne Registerredigering .
 2. Når Registerredigering åpnes, navigerer du til HKEY \ Software \ Microsoft \ key i venstre rute.
 3. Finn Office- og OfficeSoftwareProtectionPlatform- nøkler fra registeret.

Etter at du har fjernet disse tastene, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet fortsatt er der.

Denne løsningen er nyttig spesielt for spillere. League of Legends feilkode 1935 er en av de vanligste feilene som påvirker spillerne, og nå kan du fikse det på mindre enn 5 minutter takket være løsningen oppført ovenfor.