Slik løser du Windows 10, 8.1 Lysstyrkeproblemer

Mange Windows-brukere har oppgradert operativsystemet til den nye Windows 10, 8.1, men dessverre har dette operativsystemet fortsatt noen feil som må festes, og en av dem er lysstyrkeproblemet mange av oss har opplevd. Du trenger ikke å bekymre deg fordi at du bruker trinnene nedenfor, viser deg nøyaktig hva du må gjøre for å fikse i Windows 10, 8.1. Et problem du måtte ha angående lysstyrken.

Hvis du bruker et tastatur for å justere lysstyrkenivået i Windows 10, 8.1, kan det vise deg nivået som endrer seg, men ingenting skjer faktisk og skjermen forblir den samme. Dette er egentlig ikke et problem med tastaturet ditt, og heller ikke med strømalternativer, men i stedet kan Windows 10, 8.1 kanskje ikke kjennskap til driverne dine riktig. Så vi vil se nedenfor hva vi kan gjøre fra enhetsbehandlingfunksjonen og fikse lysstyrkenivået i Windows 10, 8.1

Slik løser du lysstyrkeproblemer i Windows 10, 8.1?

 1. Flytt musepekeren over til nedre høyre side av skjermen.
 2. Flytt musepekeren over "Søk" -funksjonen i menyen som viser eller bare trykk på "Søk" -funksjonen.
 3. Skriv i søkeboksen følgende: "Enhetsbehandling", men uten anførselstegn.
 4. Etter at søket er ferdig, må du klikke på venstre eller trykke på ikonet "Enhetsbehandling" som vises.
 5. På venstre side i "Enhetsbehandling" -vinduet må du søke etter "Skjermadapter" -ikonet.
 6. Venstre klikk på ikonet "Display Adapter" for å utvide det.
 7. Høyreklikk eller hold kontakten på grafikkortet du har installert på Windows 10, 8.1-enheten.
 8. Venstre klikk eller trykk på "Egenskaper" -funksjonen du får i menyen som vises.
 9. Venstre klikk eller trykk på "Driver" -fanen du har i "Egenskaper" -vinduet.
 10. På venstre side av denne kategorien må du klikke på venstre eller trykke på "Oppdater driver" -knappen.
 11. Etter at du har valgt det, må du velge det andre alternativet som er "Bla gjennom datamaskinen min for driverprogramvare".
 12. Nå i det neste vinduet som dukker opp, må du klikke venstre eller trykke på "La meg velge fra en liste over enhetsdriverne på datamaskinen min".
 13. Du bør i den neste listen under "Modell" -emnet ha flere enhetsdrivere. Du må velge "Microsoft Basic Display Adapter" -alternativet.
 14. Lagre endringene du har laget, og start Windows 8.1-operativsystemet på nytt.
 15. Du bør nå kunne justere lysstyrken som du ønsker.
 16. Etter at du har justert lysstyrken i henhold til dine behov, kan du følge trinnene ovenfor for å velge riktig driver for grafikkortet du har.

Ulike Windows 10, 8.1 lysstyrke relaterte problemer og deres reparasjoner

Noen ganger kan du ikke endre lysstyrken som den kanskje ikke er tilgjengelig. Andre brukere rapporterte problemer med justeringsfunksjonen. For alle Windows 10 v1803-brukere som opplevde problemer med maksimal lysstyrke, finner du en detaljert trinnvis veiledning her.

I tillegg anbefaler vi deg også å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Jeg vet at dette er en lang løsning bare for å justere lysstyrken på din Windows 8.1-enhet, men så snart vi har noen ny tilgjengelig informasjon, deler vi den med deg så snart som mulig. Du kan også skrive oss nedenfor hvis du har flere spørsmål angående dette emnet, og vi vil hjelpe deg videre med dette problemet.