Slik reparerer du Surface Pro 4 Black Screen of Death-feil

I de senere årene har Microsoft hatt mange problemer med maskinvaren. Surface Pro-serien ble annonsert som de viktigste konkurrentene til MacBooks og Chromebooks, men i maskinvareavdelingen i det minste ble de falt. En av de vanligste ødeleggende feilene på Surface Pro 4 er Black Screen of Death etter at brukerne har satt enheten i hvilemodus eller dvalemodus.

Surface Pro 4 fast på Black Screen of Death?

Selv om mange tekniske kunnskapsrike brukere pekte på et programvareproblem, fant vi aldri en programvareløsning for denne uvelkomne forekomsten. I det minste hvis du vil beholde «Sleep» -modus som et alternativ. Du kan alltid navigere til Strømalternativer, og aktivere dvalemodus og hold den i stedet under Avansert-menyen.

To løsninger (som fungerer for de fleste brukere) gjelder maskinvareoppdateringer. Den dårlige tingen om dette er - foruten åpenbar ekstra innsats, må en bruker av en premium-enhet legge til rette for dette - det vil ikke løse det for godt. Det kan ikke løse det i det hele tatt, og garantiservice vil være nødvendig.

Prøv å fjerne vekselstrømadapteren og ta ut batteriet helt. Hold deretter av / på-knappen i et minutt eller så. Deretter kobler du inn adapteren og prøver å sette SP4 i dvalemodus. En annen løsning er å varme opp Surface Pro 4, men vi vil ikke anbefale det, da det kan føre til enda alvorlige problemer og garantien din kan bli påvirket.

Med unntak av de to, kunne vi ikke finne en løsning eller til og med en løsning som kan løse problemet definitivt. Hvis du er klar over en alternativ løsning som er aktuell i dette scenariet, er du velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.