Slik løser du problemer med Office 2016 i Windows 10

Office 2016 er tilgjengelig for både Windows 10 og Mac-brukere, men selvfølgelig er det mange problemer. Tidligere i dag snakket vi om problemet med Word 2016 som henger når du lagrer filer, og nå har vi besluttet å kompilere flere lignende feil.

Løs opp vanlige problemer med Office 2016 og feil

Microsoft har gitt ut en offisiell nettside med de mest kjente problemene med Office og Windows 10, og har gitt et par reparasjoner som den foreslår. Vi har bestemt oss for å legge til noe mer på listen, og hvis du noen ganger kjenner det, må du legge inn innsatsen din på slutten, og vi vil sørge for at du oppdaterer listen.

 • Du kan ikke finne Office-apper etter Windows 10-oppgradering - Windows 10 peker ikke på Office-appene til Start-menyen eller oppgavelinjen som standard, men det finnes noen måter å finne og åpne Office-programmer fra Start-skjerm og oppgavelinje i Windows 10 . Gå videre og les dette for flere detaljer
 • Du kan ikke åpne eller lagre Office-filer etter oppgradering til Windows 10 - Dette problemet vil bli løst i en oppdatering snart. Før det skjer kan du prøve en av løsningene her.
 • Slik oppgraderer du til Windows 10 på nye enheter som inkluderer Office 365 - Hvis du nettopp har kjøpt en ny enhet som inkluderer Office 365, anbefaler vi at du installerer Office før du oppgraderer til Windows 10 . Finn flere detaljer her.
 • Når du prøver å oppdatere Office Mobile-appene , oppgraderer nå-knappen i tiden for å få den nye Office-prompten ikke oppgradere appen - finne løsningen på dette problemet her.
 • Du ser en feil når du åpner Office 2013-dokumenter etter oppgradering fra Windows 7 til Windows 10, for eksempel Word har opplevd en feil med å prøve å åpne filen eller Denne filen er skadet og kan ikke åpnes . For å løse dette problemet, start en av Office 2013 programmer, som Word, og velg deretter Fil> Konto> Oppdateringsalternativer> Oppdater nå for å installere de nyeste oppdateringene . Du finner flere detaljer her.
 • Hvis du bruker Avast Antivirus, og du oppgraderer til Windows 10, kan Office-appene dine krasje når du prøver å åpne dem . Hvis du kjører Avast, kan du prøve å installere R4-utgivelsen her, som løser problemet i de fleste tilfeller.
 • Du kan ikke skrive ut etter oppgradering til Windows 10 - åpenbart, det kan åpenbart være at du må installere nye drivere for skriveren din, og også prøve å kjøre feilsøkingsprogrammet for utskrift for å fikse problemet . Hvis disse ikke hjelper, kan du prøve denne linken.
 • Du får denne feilen når du åpner Office 2013-apper etter oppgradering til Windows 10: Vi beklager, men har oppstått en feil som hindrer at den fungerer riktig - du blir igjen bedt om å kjøre feilsøkingsprogrammet, og hvis det ikke fungerer, prøv dette her.
 • Når du prøver å aktivere Office etter oppgradering til Windows 10, kan du få denne feilen: (0X8004FC12) Beklager, noe gikk galt, og vi kan ikke gjøre dette for deg akkurat nå. Prøv igjen senere - du blir bedt om å prøve en av løsningene her for å løse problemet.
 • Du kan få denne feilen når du prøver å lagre Office-filene dine: Du har ikke tillatelse til å lagre på denne plasseringen. Kontakt administratoren for å få tillatelse . - du må følge trinnene for å løse problemet: trykk på Windows-tasten på tastaturet og R; skriv Netplwiz og trykk Enter; velg brukerkontoen du har dette problemet med; velg Egenskaper og deretter kategorien Gruppemedlemskap; velg Administrator, og klikk deretter OK to ganger. Logg ut og logg på igjen .
 • Etter at du har oppgradert Windows 7 eller Windows 8.1 til Windows 10, mislykkes Outlook til å sende e-post, og du mottar denne feilmeldingen: Brukerkonto - Sende "rapportert feil (0x800CCC13):" Kan ikke koble til nettverket. Bekreft nettverksforbindelsen eller modemet ditt . - For mer informasjon og løsningen, fortsett og sjekk denne artikkelen.
 • Etter oppgradering til Windows 10, kan Outlook 2013 ikke åpne, og du får denne feilen: Kan ikke starte Microsoft Outlook. Kan ikke åpne Outlook-vinduet. Settet med mapper kan ikke åpnes. Filtilgang er nektet. Du har ikke tillatelse for å få tilgang til filen C: UsersDocumentsOutlook Filesfilename.pst . - Ta en titt på disse offisielle forslagene.
 • Etter at du har installert Windows 10, kan Business Contact Manager (BCM) krasje på grunn av kartkontrollproblemer under .Net-registrering . - du bør vite at BCM er avhengig av .NET rammeverket for noen av funksjonene. Gå videre og konsulter dette for flere detaljer.
 • Når du klikker en hyperkobling til en webside i Outlook 2010 eller Outlook 2007, blir du bedt om å angi Internet Explorer 11 som standard nettleser . - Fortsett og les her for rettelsene.

Siden skrivelsen av dette innlegget har Microsoft gitt ut en serie nye Windows 10 OS versjoner, inkludert Creators Update, Fall Creators Update og April Update. Disse oppdateringene utløste også nye Office 2016-problemer som vi vil oppgi nedenfor.

Office 2016-problemer på nyere Windows 10-versjoner

 • Kontor dokumenter åpnes langsommere etter Windows 10 Fall Creators Update. Dette skyldes antivirusverktøyet ditt som skanner dynamisk Office-dokumenter via Antivirus API for Office når du åpner dem. På denne måten kan sikkerhetsprogramvaren oppdage skadelige dokumenter som bruker dokumentkrypteringsteknikker. Microsoft jobber med en løsning.
 • Office-appikoner vises svært store eller svært små på skjermen, i tillegg til uklart tekst. Denne støttesiden viser en rekke potensielle løsninger.

Hvis du vil ha mer informasjon om de nyeste Office 2016-problemene, bekreftet av Microsoft, kan du sjekke ut denne støttesiden.

Så, har disse løsningene hjulpet noen av dere? Og hvis du kjenner noen andre irriterende problemer med Office 2016 i Windows 10, gå videre og la tilbakemeldingen din være under, slik at vi kan legge til flere i listen.

RELATERTE GUIDER FOR Å KONTROLLERE:

 • Løsninger for å fikse Office-feil 0-1011, 0-1005, 30183-1011, 30088-1015
 • Full Fix: En annen installasjon pågår Office 365
 • FIX: Kunne ikke reparere Office 2007/2010/2013/2016

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i oktober 2015 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.