Slik løser du NBA 2K feilkoder 0f777c90, a21468b6 og 4b538e50

NBA 2K17 / 18/19 er en tittel hver basketballfan skal spille som simulerer opplevelsen av å spille i National Basketball Association og inkluderer flere spillmoduser.

MyCareer lar deg lage din egen spiller og veilede ham gjennom karrieren. Med MyGM og MyLeague-modusene kan du ta full kontroll over en hel basketballklubb, og MyTeam lar deg lage ditt eget lag for å utfordre andre spillers lag.

Dessverre, som mange andre titler, ser det ut til at det er tre vanlige feil som påvirker NBA 2K17s MyCareer-modus og forhindrer at spillerne faktisk spiller.

Løs feil 0f777c90, a21468b6 og 4b538e50 på NBA 2K17 / 2K18 / 2K19

Løsning 1 - Oppdater NBA 2K17

Disse tre feilene kommer mest sannsynlig fordi du ikke har lastet ned de nyeste spilloppdateringene . For noen spillere kan det ta lang tid, avhengig av størrelsen på nedlastingen og hastigheten på Internett-tilkoblingen din.

Når nedlastingen er fullført, blir du bedt om å gå tilbake til spillets hovedmeny, slik at oppdateringen kan tre i kraft. Du kan spille en serie spill i "Spill nå" -modus for å utløse en raskere nedlastingsprosess.

Hvis du spiller på en Xbox One, trenger du bare å starte konsollen på nytt, og dette bør løse problemet. Hvis du bruker en NBA 2K17-plate, må du først fjerne platen, vente på noen minutter og deretter gå tilbake på nettet.

Løsning 2 - Velg lagringsfilen

I henhold til andre NBA 2K17-spillere som kontaktet 2Ks Support, kan du fikse feil 0f777c90 og a21468b6 ved å bare trykke på trekanten på MyCareer for å velge lagringsfilen.

Hvis du har oppdaget andre NBA 2K17-feil som vi ikke har oppført i denne artikkelen, kan du prøve å bruke de samme feilsøkingsmetodene som er oppført ovenfor. Det ser ut til at de fleste NBA 2K17-feil utløses av det faktum at du ikke kjører de nyeste spilloppdateringene.

For en bedre spillopplevelse anbefaler vi at du laster ned spillbrann gratis . Det vil hjelpe med ulike spillproblemer, for eksempel lav FPS, Lags og slow PC.

Løsning 3 - Rengjør oppstart datamaskinen

Når du spiller spill, er det viktig å sørge for at datamaskinens ressurser er rettet mot å kjøre de respektive spillene. Du kan deaktivere unødvendige programmer, programmer og prosesser ved å utføre en ren oppstart. Her følger trinnene:

  1. Gå til Start> skriv msconfig> trykk Enter
  2. Gå til Systemkonfigurasjon> klikk på fanen Tjenester> merk av for Skjul alle Microsoft-tjenester > klikk på Deaktiver alle.

  3. Gå til kategorien Oppstart> Åpne Oppgavebehandling.
  4. Velg hvert oppstartsposter> klikk Deaktiver> lukk Oppgavebehandling> start datamaskinen på nytt.

nd hvis du tenker på å oppgradere til NBA 2K18, bør du kanskje tenke to ganger, siden spillet også har ganske mange problemer. Vi har imidlertid en omfattende veiledning om hvordan du kan fikse de fleste av dem. Du kan også bruke denne guiden for NBA 2K19.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i november 2017 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.